Relacja?
Relacja?
Ej no, czekamy aż ktoś wrzuci to na jakiś serwer, bo fajnie by było gdybyśmy to zobaczyli (uczestnicy)
Relacja?
Muszę was zmartwic będzie trzeba trochę poczekać, najprawdopobniej do uruchomienia strony headshot.pl
*... i wszystko jasne.
Relacja?
-.-'' A nie da się jakoś przemycić?mor_olo wrote:Muszę was zmartwic będzie trzeba trochę poczekać, najprawdopobniej do uruchomienia strony headshot.pl

Relacja?
Jak się włamiecie na servery HSTV to mzoe wam się uda 
ja powiedzialem wszystko co wiedzialem. pozostaje czekać;)
ja powiedzialem wszystko co wiedzialem. pozostaje czekać;)
*... i wszystko jasne.
Relacja?
Lolki, nawet nie próbujcie się włamywac bo potem nici z nastepnych transmisji 
Relacja?
jołłłłłłłłłł ziąmaski
no wstepie chcialbym powiedziec wilekie graty dla tych wszystkich drużyn co graly ostatnoi
Fajnie ze POL wygralo z xp ale nie obylo się bez walki tez
em gt tez graty kurcze transmisji nie widziALEM bo jak zwykle odlaczyli neta( wtedy co jak bylismy z jakubem brzerzem coofem i reszta na serwerze trening POL tyeamu na trybie team i mnie wtedy wywalilo z gry i tsa bo neta odcieli)
a i trochę tez oblokalem klotnie loka z baxem dokładnie nie wiem o co poszlo ale glupio wyszlo ( a ja myslelem ze lokash ma z 17 lat
naprawdę )
wiem ze to nie kwestua wieku tylko zachowania ale i tak musze doczytac dokładnie
reszty meczow nie czytam bo dużo tego pozniej przeczytam
a i tez czekam na ten filmik relacje z meczu
co tam jeszcze
hmm
a cwiczylem mapki na solo dużo a tu mi taki numeer kur** wyszedl i d*pa nawet nie moglem popatrzec jak biczasy graly
no wstepie chcialbym powiedziec wilekie graty dla tych wszystkich drużyn co graly ostatnoi
Fajnie ze POL wygralo z xp ale nie obylo się bez walki tez
em gt tez graty kurcze transmisji nie widziALEM bo jak zwykle odlaczyli neta( wtedy co jak bylismy z jakubem brzerzem coofem i reszta na serwerze trening POL tyeamu na trybie team i mnie wtedy wywalilo z gry i tsa bo neta odcieli)
a i trochę tez oblokalem klotnie loka z baxem dokładnie nie wiem o co poszlo ale glupio wyszlo ( a ja myslelem ze lokash ma z 17 lat
wiem ze to nie kwestua wieku tylko zachowania ale i tak musze doczytac dokładnie
reszty meczow nie czytam bo dużo tego pozniej przeczytam
a i tez czekam na ten filmik relacje z meczu
co tam jeszcze
hmm
a cwiczylem mapki na solo dużo a tu mi taki numeer kur** wyszedl i d*pa nawet nie moglem popatrzec jak biczasy graly

Relacja?
Kóóf, 2007-08-05 14:58:01:
trza od morola skombinowac pozniej nagranie
MISI™, 14:58:46:
napisz mu
Kóóf, 14:58:52:
napisalem
Kóóf, 14:58:54:
powiedzial ze bedize
MISI™, 14:59:14:
jak przegraja to powie ze nie ma bo się coś popsulo
MISI™, 14:59:14: