1. co jest dobre
graty za play offs. każdy już wie, ze u nas skill nie jest obce slowo.
ogolnie ładnie gralismy, i nie oddalismy ani mapy. 6 map wygralismy, oddalismy tylko 9 rund, tz ze co mape tylko 1,5 rund oddalismy.
na kwalifikacjach jest sporo osob, atmosfera tez jest fajna, nie ma wiekszych klotni, jest git.
top 4 gracze fazy grupowej:
- hack
- wally
- shadow
- lechu
2. co jest zle
mało wytrenowane trasy przez niektorych zawodnikow.
myslenie ze i tak ktos inny będzie lepszy.
gadki "lol, jestem w skladzie, ale i tak nie chce grać".
olewanie tras nc3, za to jezdzenie po innych serwerach i mapach.
3. co się zmieni
przed play offami będzie faza zmian.
khasius wroci do reprezentacji.
może lokash dojdzie.
wyleci gawron, bo sobie tak zyczyl.
bax nie może grać, ale nie wiem czy go wyzucimy z repry, bo jednak jako eswc mistrz niech se tam siedzi, może wrazenie zrobi na jakiś team. pomyslimy.
jak boskiego i szyne jeszcze raz zobacze na serwerze FC, i nie będzie ich na kwali, wyleca z reprezentacji, tak się dogadalem z wallym.
prezes, grono, tomek, loony, zeo wy umiecie dużo wiecej, postarajcie się na nastepne rundy.
ogolnie trochę wiecej angazementu chlopaki, bo wally i hack samemu ciagna te repre. ja chce zeby każdy się rozdzieral, zeby być w skladzie, a nie takie "wolałbym nie jechac"-g*wno.
ładny przyklad daja lechu, shadow, brzerz i nawet mor_olo.
to jest nc3, nie jesteśmy już sredniaki.
wieje już tu inny wiatr, DO BOJU chlopcy.
RUS będzie już pierwszy test na to, co może nam się jeszcze udac w tym turnieju.
male podsumowanie przed play offach
Re: male podsumowanie przed play offach
xDDD myslalem ze to reprezentacja polski a nie drugi sklad 2f2f ^^jakub wrote:"lol, jestem w skladzie, ale i tak nie chce grać"
No i gratuluje za 2 wygrane mecze no i teraz play offy ;] Powodzenia
Nice podsum jakub, Niezly również podsum bad Olo ;-), czasami ma się takie wrazenie, że coś jest nie tak u nas z treningiem, od razu mogę powiedzieć, ze warto chociaż 30 minut codziennie poświęcić na te mapki, przynajmniej trochę chociaż wyćwiczyc niektóre zakręty... a nie żeby trenować w sobote i niedziele, bo wtedy, jeżeli wyuczycie się trasy na swój szybki sposób, i odkryjecie,ze można było inaczej, to zawsze te morale spadają, wiem po wlasnym doświadczeniu z PL3 
Jaki MCto jest nc3, nie jesteśmy już sredniaki.
wieje już tu inny wiatr, DO BOJU chlopcy.

Re: male podsumowanie przed play offach
Co ma piernik do wiatraka? ze "nie będzie ich na kwali" - rozumiem, logiczne, ale ze "na serwerze FC" - tego już nie rozumiemjakub wrote: jak boskiego i szyne jeszcze raz zobacze na serwerze FC, i nie będzie ich na kwali, wyleca z reprezentacji, tak się dogadalem z wallym.
A ja bym wypierdolil wszystkich co zglaszaja się do repry i potem nie racza trenowac czy pojechac w meczu. Pieprznac wielki news na pierwszej stronie z wypisem takich osob.
Potem będą się chwalic ze byli w reprze, a tak wszyscy będą wiedziec, ze owszem byli, ale chuja zrobili.
Tyle z mojej strony.
Potem będą się chwalic ze byli w reprze, a tak wszyscy będą wiedziec, ze owszem byli, ale chuja zrobili.
Tyle z mojej strony.

chociaż nic mi do tego, no może nie zupelnie nic bo tez chce zeby repra grala jak najlepiej, to Khasius ma 100 a nawet 200% racji, jak się komus nie chce to niech wypierdalaKhasius wrote:A ja bym wypierdolil wszystkich co zglaszaja się do repry i potem nie racza trenowac czy pojechac w meczu. Pieprznac wielki news na pierwszej stronie z wypisem takich osob.
Tyle z mojej strony.
wielkie foto z napisem tego pana nie oblugujemy i dziekuje po sprawie
ot takie moje zdanie na ten temat
posdrafiam wszytkich POLAKOW
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
no tak, mowicie dobrze Repra to najlepsi gracze z ambicjami, talentem i czasem na gre, warto czasem odpuscic jakiegoś dobrego gracza który nie trenuje a miec troszke gorszego który wkladal by w to serce... znam paru takich i znam tez paru z 2 strony... po co się pchali do repry skoro nie chca grać;)

dokładnie tak jak Khas powiedzial. Piwo mu !
Kadra jest w miare liczna, ale jak czasem popatrze kto treni to az zal dupe sciska
Ruszczie dupeczki ^ ^ W play offach dajcie czadu ! Olek 3ma kciuki ^^
Kadra jest w miare liczna, ale jak czasem popatrze kto treni to az zal dupe sciska
nie tylko Olek, RaDuS tez;) good luck maaaaan;)Olek 3ma kciuki ^^