[GŁOS] Najlepszy polski turniej

Locked

Najlepszy polski turniej

Poll ended at 21 January 2008, 13:17

PITMC
19
30%
PL
32
51%
HLC
4
6%
SOD league
8
13%

Total votes: 63

Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Najlepszy polski turniej
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

k**wa jak PL może mieć tutaj więcej głosów niż PITMC... chyba glosują tu ludzie którzy grają w to 2 miechy...

PITMC to był pierwszy i narazie jedyny tego rodzaju turniej, innowacyjny, a PL to g*wno które może zrobić każdy kto ma tylko kartke i długopis, a gracz musi się martwic o wszystko, a w PITMC martwił się tylko o to czy jest wytrenowany i zmasterował mapę, miał gdzie grać,wiedział co i jak, znał reguły ( była jedna wpadka z przesunięciem czasu na zakwalifikowanie się o czym niektórzy nie wiedzieli i stracili szanse na awans) ale biorac pod uwagę to co się odpierdala we wszystkich edycjach PL, to jest to tylko mały zgrzyt...

także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole :evil:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

ja glosuje na turniej w ktorym bralem udzial czyli PL, nie bulwersuj się bulet, nie każdy tu gra rok czy wiecej by wiedziec co to PITMC
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fan »

Ale to są nominacje i głosowania na mapy/graczy/turnieje itp. roku, nie dwóch miesięcy -.-

Nie głosuję, nie nominowałem i tyle ;]
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

bulet wrote:kur** jak PL może mieć tutaj więcej głosów niż PITMC... chyba glosują tu ludzie którzy grają w to 2 miechy...

PITMC to był pierwszy i narazie jedyny tego rodzaju turniej, innowacyjny, a PL to g*wno które może zrobić każdy kto ma tylko kartke i długopis, a gracz musi się martwic o wszystko, a w PITMC martwił się tylko o to czy jest wytrenowany i zmasterował mapę, miał gdzie grać,wiedział co i jak, znał reguły ( była jedna wpadka z przesunięciem czasu na zakwalifikowanie się o czym niektórzy nie wiedzieli i stracili szanse na awans) ale biorac pod uwagę to co się odpierdala we wszystkich edycjach PL, to jest to tylko mały zgrzyt...

także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole :evil:
luzik hambułgeł, bo Ci żyłka pęknie :* Nie mamy możliwości zablokowania głosów dla jakiejś tam grupy ludzi, więc tak widocznie wyjdzie. Świat nie jest fair :P
Image
bulet
Pirat drogowy

Post by bulet »

żyłka mi nie pęknie tylko to głosowanie wygląda jak PL.... wnioski sam wyciągnij,

a jak już jesteś taki w temacie zylek to PL powinno się rozgraniczyć na 3 i 4 prawda
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

bulet wrote:żyłka mi nie pęknie tylko to głosowanie wygląda jak PL.... wnioski sam wyciągnij,

a jak już jesteś taki w temacie zylek to PL powinno się rozgraniczyć na 3 i 4 prawda
A jak temu zaradzić? Chyba nie ma odpowiedzi ;/
Image
=HornET=
Pirat drogowy

Post by =HornET= »

Ja nie uczestniczyłem w PITMC ale przeczytałem jakiś archiwalny temat o tym turnieju i już samo to, że były nagrody mnie przekonało :D .
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

technicznie PITMC zdecydowanie był najlepszy.
jednak dalem glos na PL, bo tyle emocji przy meczach i na teamspeaku przez parę tygodni tylko tam było.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

bulet wrote:także ogarnijcie z tym głosowaniem, albo jak nie znacie PITMC to nie glosujcie w ogole :evil:
Po ch** się dusisz? każdy glosuje na to co uwaza za najlepsze ;) Wygra PL to widocznie komus się to podoba.
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Post by Bad Olo »

PITMC, mimo ze spierdolilem się tam :/
Image
Locked

Return to “Polish TM Awards 2007”