Z gory mowie, bijcie ale tabelki nie zdazylem zrobić

Still working ale mysle, ze po prostu po pitmc zrobie temat podsumowania i podam statystyki z kazdej kolejnej kolejki tak jak zrobilem to w newsie nr 1, a nastepnie podam ogolne statystyki. Jednak ciężko mi regularnie znalezc na tyle czasu, a w tym tygodniu jak widzicie z reszta w newsie ruszyla do przodu reaktywacja pS, za zainteresowanie drużyna serdeczne dzięki
Ten tydzien będzie trochę inny niz pozostałe.
Do dnia 21.03 glosujemy na final WB (który odbedzie się 22, ale dlaczego tak glosujemy - o tym za moment) oraz na polfinaly LB. Final LB odbedzie się 22.03, i TEGO wlasnie dnia glosujemy na SAM final LB. robię tak, poniewaz, jeśli ktos nie będzie mogl zaglosowac dnia 22.03 na final LB, to straci mniej, niz gdyby glosowanie mialo także obejmowac final WB. W koncu wiecej mozna się naglosowac w 3 dni niz w 1, wiecej czasu mamy tu zajrzec

Ale do glosowania na final LB zrobie oddzielny temat. Teraz mam już coraz mniej roboty ze sporzadzaniem tabelki, bo w pierwszych 2 kolejkach było bardzo dużo zawodnikow do obczajenia czy czarny kon czy pewniak, wiec zajmie mi to wszystko max 7h

ale to ktoregos dnia przysiade tak jak pisalem. PRzepraszam za opoznienia
Tak wiec glosujemy w taki sposob:
WB:
Paweł, Jarecki
LB:
A: Diav3l, Shadow
B: Lokash, Metex
proszę o zapoznanie się z tresiami powyzej