PITMC: Kwalifikacje rozpoczęte

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
Post Reply
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Chcieliśmy wszystkich poinformować, że rozpoczęły się już kwalifikacje do Etapu 1 Polish Individual TrackMania Cup. Potrwają one do 05.01.2007 godz. 23:59. Przypominamy, że warunkiem awansu do kolejnej fazy turnieju jest pobicie Author Time przynajmniej na jednej z 3 tras eliminacyjnych.

Czasy gwarantujące awans:

PIT-Cup_Q1 - 1:14.80
PIT-Cup_Q2 - 1:16.68
PIT-Cup_Q3 - 1:19.95

Aktualne rezultaty na poszczególnych mapach znajdziecie w dziale "Statystyki".
Teraz nie pozostaje nam już nic innego jak życzyć Wam wielu udanych i szybkich przejazdów. Mamy nadzieję, że ze wszystkimi uczestnikami spotkamy się jeszcze podczas Etapu 1.

Powodzenia !

LINK: http://tm-cup.surivnet.com
MISI
Pirat drogowy

Post by MISI »

Życzę wszystkim zarejestrowanym graczom powodzenia w tym turnieju! :D
Image
ImageImage
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Ekhm, mapki są 2x bardziej techniczne niż te z PL2 :(
Jakoś czarno widze dalszą część turnieju :P
I z tego co widziałem to na dzień dzisiejszy połowa się nie zakwalifikuje...
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Pożyjemy, zobaczymy

W razie czego jak będzie aż tak źle zmienimy zasady kwalifikacji, ale ostrzegam, że w kolejnych etapach wcale nie będzie prościej. To jest poważny turniej z nagrodami, więc mapy tez są poważne.

Być może obniżymy ppułap awansu do pobicia złotego medalu czy coś w tym stylu. Na razie grajcie, bo te czasy Author Times naprawdę nie są takie dobre i na tych mapkach ja sam jestem w stanie osiągnąć czasy przynajmniej o 3 sek lepsze niż te co należy pobić, żeby się zakwalifikować, a ja do jakiś orłów TMN nie należę.

Tak, więc dokładnie je przetrenujcie i zobaczycie, że one naprawdę są w waszym zasięgu. Trzeba jednak trochę poćwiczyć i wczuć się w mapy, bo przyznaję, są dość specyficzne i do najprostszych nie należą
hack
Team Poland

Post by hack »

Podpowiedz z mojej strony :)

Przejedzcie się kilka razy zapamietując zakrety, oraz czasy na Checkpointach gdyz będziecie mogli sobie porownywac czasy z poprzednim przejazdem i wiecie ze macie już te 2 sekundy np, no to ok mozna się wziasc za nastepny CP i znow zyskujecie te 2 sekundy, no to git itd.

:P
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

no nie powiem żeby były to łatwe traski ale awans po 30 minutach jest :P Myśle że co najmniej 150 osób awansuje dalej :) R!pp nie narzekaj :P turniej to turniej i nie ma zmiłuj :P

GL & HF
Peace 4 all
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

trochę naiwnie liczyłem na awans w pierwszych 10 minutach, więc się wkurzyłem że straciłem 40 :P
Post Reply

Return to “PITMC”