narazie

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Maxer
Lubi ostrą jazdę

narazie

Post by Maxer »

siema, nie gram już w TM dosc sporo, wczoraj wlaczylem znow gre, jednak po 10minutach odrzucilo mnie.

koncze zabawe z TM, praca obowiazki, poza tym nudna stala mi się ta gra, nie ciagnie mnie już do niej ;p

może wpadne kiedyś na jakiego lana, o ile mozna .

chciałem pozdrowic "chlanowiczow" i wszystkie osoby jakie poznalem na lanach oraz w grze, naprawdę scena TM zmiata inne gry pod tym wzgledem , bo ludzie jacy sa na lanach, sa poprostu zajebisci.

chciałem tez na koniec dowiedziec się , ale tak szczerze co o mnie sadziliscie, przyjme każda krytyke, albo i zalete, poprostu ciekawosc mnie kusi bardzo :)

pozdrawiam i papa, może do laniora, w grze już nie .
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
mor_olo
RoKsTaR

narazie

Post by mor_olo »

arigato!
*... i wszystko jasne.
chybeck
Pirat drogowy

narazie

Post by chybeck »

nigdy Ci nie zapomnę, że rok temu nie chciałeś ze mną wódki pić o piątej rano :(

a serio to miałeś najbardziej denerwujące trasy na PL, prawie równie denerwujące co trasy korre na STC/NC :)

szkoda, że kończysz, bywaj.
Coof
Osiwiał za kierownicą

narazie

Post by Coof »

siemson
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

narazie

Post by Kiciak »

szkoda ze odchodzisz bocie:< rob przynajmniej trasy na turnieje bo sa dobre ^^ cya in future!
Image
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

narazie

Post by skt7 »

Ja też się pochwalę, że podzielam los maxera ;d pracuje 12-14h dziennie, nie mam czasu się podrapać ,a co dopiero grać ;d ale na tmpl wpadne czasami kogoś wkurwić
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Słowik
Lubi ostrą jazdę

narazie

Post by Słowik »

Maxer Ty świnio!!! Tyle Ci powiem ;p
a tak serio to szkoda misiek że odchodzisz ;(
na lanach masz być bo jak nie.... to my już Cię odwiedzimy na tym zadupiu Twoim :P
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Jurek
Gangsta Mapper

narazie

Post by Jurek »

Mniej więcej rok temu miałem te same odczucia co Maxer. Zrobiło się nudno. W kółko te same zakręty, łuki, hopki itp. Jednak, żal się było rozstawać z trackmanią. Przypadkiem natrafiłem na program do miksowania bloków, a potem na trasy RPG i nowe (nieznane dotąd przeze mnie) możliwości jazdy po blokach tej gry. Póki co to powstaje coraz więcej przepięknych tras tego typu więc mam jeszcze co robić, a przynajmniej raz chciałoby się taką trasę przejechać. Mam nadzieję, że na erpegach doczekam TM2, czego i Tobie Maxer życzę. Gdybyś jednak zmienił zdanie i wrócił, to zapraszam na Strefę RPG, albo inny serwer tego typu.
Fistashi
Pirat drogowy

narazie

Post by Fistashi »

Maxer, a jak myślisz co ja mogę o Tobie sądzić byku? :D
NIENAWIDZE CIE ZA TO ŻE się ZE MNIE SMIAŁEŚ ŻE DOSTAŁEM MANDAT. : D
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “Off-Topic”