Film

Post Reply
misza0
Pirat drogowy

Film

Post by misza0 »

siemka!

Chciałbym, żebyście obejrzeli mój najnowszy filmik, ocenili go i powiedzieli co poprawić. Wiem, że kilka błędów jest, ale to mój 2 filmik w Vegasie i ciagle się ucze :)

http://www.youtube.com/watch?v=MQHgSW7DeXI
Voj4k
Admin

Film

Post by Voj4k »

pierwsze 5 sekund - "żenua, jakieś noobskie kolorki, co to wgl jest?" Miałem już wyłączać, lecz nagle moje oczy zobaczyły ładne ruchy kamery, i dobrą dizajnerską czcionkę oraz dobrze dobrane kolory. (Nie chodzi mi o tą tęcze która pojawia się przy tym samym ujęciu). Muzyka dobra, nawet pasuje, Prezentacja tras wykonana odpowiednio, więc nie ma się do czego przyczepić :) Bardzo wkurzyło mnie to intro, można je było zastąpić czymś mniej oczojebnym... No i 3 razy użyłeś tego samego fragmentu! Nie rób tak nigdy! Ale ogólnie u mnie masz plusa i daje Tobie 5-/6 :) Rób kolejne porządne filmiki a będzie Ałard :D Powodzenia w dalszej pracy :)
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Film

Post by Vanitas / Lexiu »

No powiem ci, całkiem całkiem. Pewnie to wina licznych inspiracji lub wręcz zżynek z "Above Average Noobs", dobrej muzyki (ostatni utwór był już w którymś filmie Tunera) i ruchawej kamery, ignorującej wszelką materię, co skutkuje denerwującym przenikaniem przez drogi, widownie i inne obiekty.

4/10 na dobry początek.
Discord: vanitasss
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Film

Post by Majkel »

mysle ze trzy razy uzycie jednego ujecia to za mało :| poza tym zmienilbym muzyke, muzyke i jeszcze muzyke :D jeden bolid bardzo szeroko jezdzi i dużo czasu traci (tak jak ja kiedyś :<) ale ogolnie to szatan :)
Image
Image
misza0
Pirat drogowy

Film

Post by misza0 »

Wiem, że 3 te same ujęcia były błędem, i szczerze nie wiem czemu tego nie zmieniłem (ale pewnie, mi się nie chciało :/). Starałem się nic nie zżynać, może kiedyś coś widziałem i zrobiłem podobne, ale nie oglądałem filmiku i nie kopiowałem prosto z niego. Co do ostatniej piosenki - była na filmie Tunera, to fakt. Co do muzyki - każdy woli co innego :P

Dzięki za opinie. Jak będę robił następny filmik wezmę sobie wasze uwagi do serca :)
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Film

Post by Vanitas / Lexiu »

Zżynka jest ewidentna, aż mnie zabolała w oczy. Generalnie stąd taka niska ocena - 4, właśnie za takie "zapożyczenia".

Jeszcze zapomniałem o jakości, która jest także całkiem dobra :)
Discord: vanitasss
digger
V.I.P.

Film

Post by digger »

Film całkiem całkiem ale szkoda, że muzyka ta sama co w filmie Tunera. I średnio podobał mi się przejazd kamery w szybkim tempie po mapie za każdym razem, trochę to monotonne. Przydały by się też jakieś ciekawsze wstawki/przerywniki no i bez tego epileptycznego kolorowego efektu na początku. Wybacz, że marudzę, wiadomo zaczynasz z tym swoją przygodę ale jak trochę nad tym popracujesz i poświęcisz więcej czasu to może wyjść naprawdę dobry film :)
Image
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

Film

Post by mikohn_vegas »

Strasznie nudny ten film, początek nawet nawet, fajne ruchy kamery ale... no nuda nuda i nuda. Piszę jakbym oczekiwał bóg wie czego po skill video ale zabrakło Ci pomysłu na film. Wpadłeś na pomysł jedynie żeby go zrobić i nic więcej. Trudno się zatem dziwić, że albo nikt nie napisze komentarza albo ewentualne będą nie teges. Masz masę skill video w necie i poza drobnymi przerywnikami są tylko przejazdy niczym nie różniące się od tych przejechanych sekundę więcej ( o czym już kiedyś pisałem), a pomysłu braaaak.

Na muzykę nie zwracam uwagi, bo nawet taka sama jak w oscarowym hicie może świetnei komponować się z ciekawym filmem.

Moja propozycja to olej nudne skill videosy i walnij coś z fabułą ;)
Moja ocena filmu: zawsze może być gorzej/10
Bot 'timmy
Doświadczony driver

Film

Post by Bot 'timmy »

mogłeś dodać kilka efektów ten na początku jest denerwujący(moim zdaniem) troszeczkę innych kamer najbardziej mi się spodobało te pokazy tras... na takim drifcie mogłeś to zrobić w trochę zwolnionym tempie

Sam jesteś "tępię".
Post Reply

Return to “Filmy”