Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
°אא glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 16 września 2009, 18:31 Temat postu: |
|
|
Nabazgram coś bo już dawno nic sensownego nie napisałem
Początek zdecydowanie za długi, ale za to klimatyczny. Wg mnie, lepiej by wyglądało jakbyś zrobił do tej muzyki kombinacje z kilku bardzo krótkich filmików, znaczy się do jakiś pierwszych 40 sekund. W MT łapiesz o co chodzi, więc kilka dobrych ujęć nie powinno Ci sprawić problemu.
Od 40 sekundy napis Offline w środkowej fazie wchodzi imo za szybko. Psuje to nastrój.
Do 2:15 czerwony filtr i obraz niezbyt dopasowany do muzyki. Wprowadza to w stan senności, chociaż dwa ujęcia mogłeś zgrać. Później już jest standardowo: przejazdy z ciekawymi ujęciami. Z zakończeniem mogłeś się bardziej postarać; wiem, że jak się kończy filmik to chce się jak najszybciej wrzucić (tysh tak miałem ;P).
Co do jakości. Mógłbyś napisać z jakim kodekiem współpracowałeś? Wszystko też by lepiej się oglądało gdyby rozdzielczość była ‘dużo szersza niż wyższa’, tym którzy nie wrzucają fullscreena 720x380 powinno wystarczyć w zupełności. Choć wiadomo, nie przewidzisz kto co chce. Logo macie super!
Jeśli chodzi o ogólną ocenę to filmik jest dobry do zaprezentowania komuś z ‘zewnątrz’, żeby obadał trackmanie i ewentualnie przystąpił do tej społeczności.
Pozdro
_________________ www.hsi.pl
www.iiyama-sklep.pl
www.chemsped.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Voj4k
Admin