Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Gazetka WDD
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Potman
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 21 lutego 2010, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja nie wrzeszcze że jestem fajny i że lubie szatana, a metalu słucham i nie wiem dlaczego twierdzisz że to nie jest muzyka

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Manek
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 21 lutego 2010, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Rzeczywiście, nie wiem jak można się fascynować, słuchać discopolo. Inna sprawa to zabawa przyniej. Nie wierzę, że np. taki abszt który mówi że nie trawi takiej muzyki i jak ją słyszy zmienia lokal, trafi powiedzmy na wesele gdzie zazwyczaj tylko discopolo leci, coś wypije i nadal będzie zamulał. Ja po alkohlou bawię się przy kazdej muzyce;) Czasami nawet trafie na jakieś techno party, gdzie wogule nie czuję pompy ale nawet wtedy % robią swoje i parkiet jest mój;p Mój wniosek to, że jedną sprawą jest dogłębne interesowanie się jakimś rodzajem muzki np ja hip hop czyli kupować płyty, czytać artykuly, wywiady, jeździć na koncerty, a zupełnie inną zabawa, gdzie jak już mówiłem decydują przedewszytskim procenty, towarzystwo, atmosfera i to własnie wtedy muzyka odgrywa najmniej znaczącą role.

Powrót do góry
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

PostWysłany: 21 lutego 2010, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Widzę, że kolejne moje zdanie wywołało małą burzę.

Żeby nie było... Ja nie naśmiewam się z ludzi słuchających disco polo. Jak im się podoba to niech sobie słuchają, ich sprawa. Do mnie ta muzyka nie przemawia i nie mam zamiaru jej słuchać. Na szczęście wybór gatunków jest ogromny i każdy znajdzie coś dla siebie.

I do Jarośka
Cytat:
Skt słyszał, wie co to i ma swoje zdanie, a nie jak większośc tu piszących wszystko wie najlepiej, nie słyszać pewnie żadnego kawałku od 8 lat.

Piszesz tu, że każdy wie wszystko najlepiej kompletnie nie znając się na rzeczy a sam w poprzednich postach się tak wyrażałeś.

C13

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
eXiliado skt7
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 21 lutego 2010, 18:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Leon napisał:
Jarosiek nie płacz już. Tutaj ludzie słuchają niby muzyki jakim jest metal , ubierają się na czarno i wrzeszczą że są fajni i lubią szatana Razz No ale to jeszcze dziecinada i mają pstro w głowie, więc się nie przejmuj że nikt tu nie lubi disco polo.

Leon, z całym szacunkiem - czasami pierdolisz głupoty. Nie pokazuj tak często że masz 3x lat i ta scena to dziecinada.
Tak samo disco polo, jak i metal są rodzajami(?) muzyki i nie kieruj się stereotypami, że jak ktoś słucha metalu to ma glany, czarny płaszcz, długie włosy i mówią na niego brudas.
Piss und luff

Powrót do góry
Opel
Jeździ konno

PostWysłany: 21 lutego 2010, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

boże..
temat o gazetce jest, a wszyscy pie*dolą coś o tym, że ktoś lubi, słucha czy nie słucha disco polo.
ja też nie słucham disco polo, ale pier**li mnie to co mówią o tym inni i to co im się podoba.
zejdźcie na Ziemie.
wracając do gazetki - staraliśmy się z Creativem i jak widziałem w pierwszych komentarzach, chyba nie najgorzej wyszło Smile

Powrót do góry
patrx95
Samochodowy prawiczek

PostWysłany: 27 lutego 2010, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak dla mnie gazetka była cool - powód?:
-fajny, luźny wywiad z crowem Smile
-nawet w sam raz relacja z sparingów gdzie WDD brało udział Wink
-fajnie że napisane było coast f1 bo nawet nie wiedziałem że coś takiego powstało Happy
no i ogólnie za całokształt Wink

Powrót do góry
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 01 marca 2010, 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Witajcie w drugim wydaniu gazetki WDD. W tym numerze znajdziecie wywiad z Anusia vel. Bożeną, przeczytacie o naszych zmaganiach w Orendż Extrakasie, dowiecie się jaki team ma chrapkę na pierwsze miejsce w PL9, o tegorocznych PTMA oraz jak możecie zgarnąć 1000 CC.

http://cybercenter.pl/blogs/104/Gazetka_WDD_#2.html

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Perlej
Jeździ konno

PostWysłany: 07 marca 2010, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

no lepiej niz ostatnio, ale dalej pracuj nad stylem. Widze, ze sam zauwazyles powtarzanie slowa "kategoria". To dobrze, ale wytlumaczenie, ze nie było zamiennikow jest glupie. Albo to przemilcz, albo popraw... nie ma co pisać sobie usprawiedliwien. I niekiedy w bardzo dziwny sposob konstruujesz zdania.

Zeby nie było, ze tylko narzekam to powiem, ze sam pomysl i tresci sa bardzo wporzadku. Dobra robota ogolnie. Oprocz tego ze mnie oszukales bo mialo być o nas w tym wydaniu Razz

Powrót do góry
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 07 marca 2010, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Pomijajac fakt, ze jedyni komentujacy to na cybercenter to gracze WDD - zle nie jest ;d
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cappy
Pirat drogowy

PostWysłany: 07 marca 2010, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Przyjemnie się czytało, nie powiem. Wywiadzik ciekawie przeprowadzony, wg. mnie najlepsza część Very Happy

Powrót do góry
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 07 marca 2010, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Witajcie już w trzecim wydaniu Gazetki WDD. W tym odcinku na tapetę weźmiemy Ordona, podpytamy o nowy projekt TMNF.pl oraz o startujący turniej walentynkowy pod jego patronatem. Dodatkowo przeczytacie o nowo powstałym teamie cFaniaki w nowym dziale gazetki pt. Świerzaki. Dowiecie się także o dwóch turniejach zorganizowanych przez Electronic Sports League, o naszych zmaganiach w Orendż Extrakasie, a na zakończenie odcinka kolejny konkurs z mikro nagrodami Smile Zapraszamy do lektury!

http://cybercenter.pl/blogs/105/Gazetka_WDD#_3.html

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Perlej
Jeździ konno

PostWysłany: 07 marca 2010, 23:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dzięki za reklame i dobre slowo o naszym teamie Smile cFaniaki pozdrawiaja Wink

Powrót do góry
KD OrdonekQ7
Moderator

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 07 marca 2010, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

wywiad z ordonem! NOŁ ŁEJ!

Czytać! Very Happy

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Cappy
Pirat drogowy

PostWysłany: 07 marca 2010, 23:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

GJ, jak i w poprzednim numerze :wink: Gazetka zaczyna wykraczać poza terytorium zespołu WDD Very Happy

Powrót do góry
volkzz
Jeździ konno

PostWysłany: 08 marca 2010, 9:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ktoś zrobił włam na stronę? bo wszystko pousuwane jest..

Powrót do góry
Santacruz
V.I.P.

PostWysłany: 08 marca 2010, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Faktycznie, ani się zalogować ani nic poczytać.
Powrót do góry
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 08 marca 2010, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

wasza gazeta rockuje. jakby każdy team (z przeproszeniem, nie z najwyzszej polki) pokazal taka inyciatywe, to bysmy byli o wielki krok dalej niz CSy i WCsy.
jeszcze ta pani mazazystka... magda i marta maja konkurencje Smile

pewnie to nie wasza wina, ale teraz jest tak:

Powrót do góry
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 08 marca 2010, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No nic, na szczęście mam wszystko na kompie. Niestety nie będzie ładnie obrazków i innych bajerów jak na CC bo to tylko post na forum jest Smile

Cytat:
Witajcie już w trzecim wydaniu Gazetki WDD. W tym odcinku na tapetę weźmiemy Ordona, podpytamy o nowy projekt TMNF.pl oraz o startujący turniej walentynkowy pod jego patronatem. Dodatkowo przeczytacie o nowopowstałym teamie cFaniaki w nowym dziale gazetki pt. Świerzaki. Dowiecie się także o dwóch turniejach zorganizowanych przez Electronic Sports League, o naszych zmaganiach w Orendż Extrakasie, a na zakończenie odcinka kolejny konkurs z mikro nagrodami Smile Zapraszamy do lektury!

Orendż Extrakasa

Siódmego dnia marca przyszedł czas na drugą kolejkę wewnętrznego turnieju WDD o nazwie Orendż Extrakasa. Zasad i pomysłodawcy nie będziemy przypominać – zainteresowanych odsyłam do poprzedniego numeru gazetki.
Czas na kilka słów o tym, co działo się dziś. Na początek frekwencja – ta była dziś prawie stuprocentowa, zabrakło tylko dwóch graczy. Ci, którzy przyszli znów zostali podzieleni na dwie grupy i o 19:00 zaczęła się jazda. Na pierwszy ogień poszła mapka CompactsterMusic od winzsa. Po ogólnym podsumowaniu okazało się, że z trasą najlepiej poradził sobie Woody grający obecnie dla P4G (czas 29.73). Na podium uplasowali się również Axxik (28.01) i Opel (28.22). Drugą mapką na której mieliśmy jeździć była fa$t r!de[tech] autorstwa butscheroni’ego. Na koniec najlepszy czas zanotował Axxik (25.12) przed Draco (25.22) i LoLuSem (25.41). Podobnie jak tydzień temu, osiem pojedynków zakończyło się zwycięstwem jednego z kierowców (z czego dwa to walkowery), mieliśmy także trzy remisy. Na prowadzeniu w tabeli są Dragon23, Lolus, Plex i Woody. Jednak to dopiero początek i wszystko może się zmienić. Kolejne potyczki 13. lub 14 marca.

Autor: Crowmaster

------------------------------------------------------------------------------------

ESL - Reaktywacja
Ostatnio zauważyłem, że Polska scena ESL w TM jest bardzo hermetyczna i raczej mało osób wciągnęły rozgrywki pomiędzy sobą. Ciągle te same osoby które rozgrywają mecze, na tych samych mapach, ogólnie flaki z olejem. Jednak wszystko może się zmienić za sprawą dwóch turniejów rozgrywanych w Electronic Sports League. Pierwszym jest EMS (ESL Major League) w którym rozgrywki toczone są już szósty raz, jednak TrackMania doszła dopiero w III sezonie. Pula nagród przeznaczona na cały turniej wynosi 13 300 euro do podziału na 14 gier (w poprzedniej edycji suma nagród wynosiła 15 500 euro), jednak scena TM dostała (jak zwykle) całe 500 euro. Rozgrywki już się zaczęły, a Polskie kwalifikacje przeprowadzone mają być do 23 marca, natomiast cały turniej trwać ma do lipca. W poprzednich edycjach rozgrywki zdominował FrostBeule zgarniając 3 razy z rzędu pierwsze miejsce i bogacąc się łącznie o całe 950euro. Największym osiągnięciem polskiej sceny było 4 miejsce w grupie zajęte przez Boba który wówczas grał pod barwami PS w III edycji EMS. Patrząc na „osiągnięcia” Polska dostała aż jednego slota. Patronat nad polskimi eliminacjami sprawuje Botrex, więcej informacji nt. turnieju znajdziecie na oficjalnej stronie ESL http://www.esl.eu/eu/ems/season6. Natomiast drugim turniejem jest, prawdopodobnie zrobiony na wzór Nations Cupa, impreza pod tytułem Trackmania Country Championship 2010. Jest to pierwsza tego typu impreza pod patronatem ESL. Organizatorzy w oficjalnym obwieszczeniu do ludu wspominają, że scena TM w Electronic Sports League prężnie się rozwija, zwracają uwagę na różne ligi: EMS, Trackmania Premierships oraz ESL Pro Series w których gracze z TrackManii mogą rywalizować. Innowacją maja być trzy typy tras w których reprezentacje mają się sprawdzić (Competition, Speed oraz Dirt), co sprawia, że w każdej drużynie znaleźć się muszą spece od różnego rodzaju „podłoża”. Ciekawostką jest, że lider reprezentacji nie jest wybierany w rodzinnym kraju tylko przez ekipę ESL. Swoje zgłoszenia na lidera można już zgłaszać a wybór nastąpi 10 marca. Pierwsze mecze grupowe planowane są już na 28 marca. Nie wiadomo niestety nic o nagrodach wiec prawdopodobnie jest to turniej „4fun”. Więcej informacji znajdziecie pod tym linkiem http://www.esl.eu/eu/tmnf/news/116110/. Jeżeli Polska scena chce się rozrastać i zdobywać nowych sponsorów powinna wypromować się w świecie dzięki takim turniejom, a nie być zamkniętą hermetyczną puszką która praktycznie gra tylko turnieje wewnętrzne.
Autor: CreativePL

------------------------------------------------------------------------------------

Świeżaki

Witajcie w nowym dziale gazetki poświeconym teamom. Postanowiłem go zrobić ponieważ na scenie ciągle są te same drużyny i praktycznie całe życie w TM obraca się wokół nich. A co z temami mało znanymi, kto ma ich wypromować i wprowadzić do tego „wielkiego” świata polskiej sceny TM? Otóż będzie to wasza ukochana i lubiana przez wszystkich Gazetka WDD Smile Nie wykluczam przytaczać też historii wielkich teamów zapisanych na kartach historii takich jak Pure Skillers, FF, BVG czy ŃP, jednak nastąpi to dopiero jak nie będę miał do opisania nowopowstałych teamów Smile
W dzisiejszym odcinku bierzemy na tapetę team cFaniaki. Idea teamu zrodziła się na serwerze Mini lool w głowie trzech dobrych znajomych: Zdy, Denisa i Narko. To Denis wpadł na pomysł założenia własnego klanu. Od siebie dodam, że takie plany chodziły już po głowie od dość dawna ale wszystkie teamy „mini lolowe” po jakimś czasie się rozpadały bądź wchłaniały je inne teamy (WWE, NWO, 666). Powoli zaczęli układać plany jak to ma wyglądać, czy team będzie znowu typową drużyną grającą na tym serwerze czy może coś na większą skalę. Pomysł jak i idee podłapali zaprzyjaźnieni gracze z BIO (wcześniej wchłonięci z 666) masowo odchodząc do nowopowstałego teamu cFaniaki. Przyczyną, jak mówią, było dziecinne zachowanie Perego (lidera BIO). Oficjalna data założenia teamu to 9 lutego 2010 roku. Od tej daty minął prawie miesiąc, a cFaniaki zdążyli postawić już własny serwer, założyć stronę z forum oraz TS. Obecnie gracze trenują mapy typu mini podnosząc swojego skilla, ucząc się drifta oraz zarządzania własnym serwerem. Pytani czy planują zawalczyć w jakiś poważniejszych turniejach uśmiechają się i wszyscy równo stwierdzają, że na to przyjdzie jeszcze czas, jednak już paru z nich próbuje swoich sił z lepszymi graczami w zbliżającym się turnieju walentynkowym Ordona. W najbliższych tygodniach nie wykluczają także swojego pierwszego profesjonalnego sparingu z drużyną na ich poziomie. Osobiście wierzę w ten team ponieważ mam tam dużo znajomych i widzę, że chłopaki naprawdę się starają i nie jest to słomiany zapał. Apeluję także do graczy płci pięknej. Jak wiecie, każdy team szuka swojej maskotki, może właśnie u nich zagościcie? Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o teamie zapraszam na ich oficjalna stronę http://www.cfaniaczki.yoyo.pl/

W tym numerze bierzemy do odpowiedzi jednego z lepszych mapmakerów w Polsce, osobę która jest odpowiedzialna za IDTC, oraz jest jednym z redaktorów nowego portalu w Polsce o TM. Panie i Panowie ORDON!

Witaj Ordon, na początek standardowe pytanie które zadaję wszystkim. Jak masz na imię, gdzie mieszkasz, czym się na co dzień zajmujesz?

Witaj Creative. Nazywam się Szymon i mam 16 lat, moje nazwisko to również nick w TrackManii (Ordon), mieszkam w bardzo małym miasteczku na Śląsku – Szczejkowicach. Na codzień chodźę oczywiście do szkoły, 3 klasy gimnazjum w Czerwionce – Leszczynach. A poza tym lubię spotykać się z kumplami, wychodzić na dwór porobić jakieś rzeczy, a także siedzieć przy kompie.

Heh, kolejna osoba która mieszka w małym miasteczku. Jak małe jest to miasteczko? Czy może już wioska?

Tak, no raczej wioska, parę sklepów, kościół, fryzjer – standard. Szczejkowice leżą w okolicach Rybnika, jak coś.
Nim przejdziemy do rozmowy o TM, chciałbym dowiedzieć się coś o twoim życiu prywatnym. Jaką muzykę preferujesz, jakie lubisz filmy, bądź jaką literaturę czytujesz?

Ohh, dobra. Muzyka? Pewnie wielu myśli, że słucham tylko i wyłącznie Lady Gagi hahah. Tak naprawdę lubię każdy rodzaj muzyki o czym wspominałem już na tmpl. Od popu do rocku przez techno, trance itd. Filmy to jedna z rzeczy, którą bardzo, bardzo lubię. Często chodźę do kina, ściągam jakieś nowości na bieżąco, oglądam w TV. Nie lubię przesłodzonych miłosnych filmów, jak pewnie każdy chłopak, lubię za to filmy akcji, sensacyjne i fantastyczne. Ostatnimi czasy film Avatar, bardzo mi przypadł do gustu. Książki rzadko zdarza mi się czytać, a jak już to są to jakieś lektury szkolne, do których zostaję przymuszony. Poza tym prasa, czytam ją codziennie.

Czyli można stwierdzić że jesteś kinomaniakiem? A jaki film (oprócz Avatara) jest twoim ulubionym?
Po części można tak stwierdzić, filmy oglądam wtedy kiedy mogę, więc bardzo często. Poza Avatarem, są to Bękarty Wojny, Forrest Gump, a także Dzień Próby i REC.

Forrest Gump, to także jeden z moich ulubionych filmów Very Happy Jak wszyscy śledzący Polską scenę TM wiedzą, że powstał nowy portal, w którym pełnisz tam funkcje… no właśnie jaką?

Tak, niedawno powstał portal tmnf.pl, stworzony przez Psikutę oraz Pysza. Razem z nimi i paroma innymi osobami jestem głównym redaktorem. Jak na razie są to przede wszystkim newsy odnośnie mojego turnieju - IDTC. Zachęcam do odwiedzania portalu. Smile

Czy uważacie, że przebijecie się przez konkurencję? TMpolska, tmpl.info? Co wasz portal będzie mieć czego inne portale będą mogły wam pozazdrościć?

Postaramy się dorównać konkurencji, z czasem użytkowników jest coraz więcej. Tmnf.pl będzie organizował bardzo dużo turniejów i konkursów dla sceny, będą też co tygodniowe wywiady, z graczami, którzy biorą czynny udział w TM, ale także z tymi, którzy przeszli na przysłowiową emeryturę i odpuścili sobie TrackManię. Pierwszy turniej, który jest sygnowany ich logiem, to jak już wspomniałem wyżej - IDTC.

Tym właśnie będziemy się wyróżniać od reszty portali.
Czyli robicie także konkurencję dla gazetki, której zresztą chyba nikt nie czyta Very Happy Właśnie turnieje, jak wiemy już dziś startuje walentynkowy turniej którego jesteś pomysłodawcą.

Czy wstrzymanie się z tym turniejem było zabiegiem marketingowym aby wypromować tmnf.pl?
Jestem pomysłodawcą, organizatorem i adminem wraz z Xenunem nie zapominaj o tym. Tak, chcieliśmy, żeby w dzień wystartowania portalu, wystartował też mój Cup, dlatego jednym z pierwszych newsów był ten odnośnie IDTC. Turniej na starcie to jakieś dodatkowe zainteresowanie.

A odnośnie samego turnieju, przewidziane są jakieś nagrody?
Tak będą, poszperałem, pobiegałem i co nieco załatwiłem. Będą gry, oprogramowanie Office'a, miedziaki, a do tego satysfakcja z wygranej. Very Happy Może z biegiem czasu uda mi się jeszcze coś dorzucić do puli.
Ok, starczy tej reklamy Wink Cofnijmy się w czasie i powiedz nam jak zaczęła się twoja przygoda z TM?

Wszystko zaczęło się latem 2007 roku, często odwiedzałem mojego kumpla, a on miał zainstalowaną tę grę i często przysiadywaliśmy do niej na parę godzin i cisnęliśmy ile wlezie. Jak to jest na początku, nie szło mi dobrze, starałem się grać coraz lepiej, unikać band, nie tracić prędkości. Powiedział mi także, że jest tryb multi, w którym mogę grać z zawodnikami z całego świata. Zafascynowany grą, pożyczyłem od kolegi i zacząłem grać sam, trasy Nadeo. Odkryłem też edytor, stworzyłem pierwszą trasę, która była kanciasta. Byłem jednak zadowolony, bo była MOJA, MOJA własna. 2-3 tygodnie później, po lekkim przeszkoleniu spróbowałem swoich sił na internecie. I od tego czasu pogrywałem sobie codziennie. Nauczyłem się drifta, pod koniec listopada 2007, zostałem zgarnięty na miniasach przez Gobisa (Leona) do KD. Parę tygodni później zacząłem, gdzieś w połowie stycznia, zagrałem po raz pierwszy na mapie tech... stare czasy. Może następne pytanie, bo mogę tak pisać bez końca. Very Happy

Właśnie mapki, jak wiemy sam tworzysz takowe. Czy uważasz się za najlepszego w Polsce mapmejkera?

No co Ty! Obok mnie jest jeszcze dużo lepszych i bardziej pomysłowych. M.in. Santacruz, Shadow, Scooter. Choć wielu uważa mnie za słabego mapmakera, sądzę, że uważają tak dlatego, że pamiętają moje trasy PL7, niezbyt udane, za szybkie, nie wymierzone. To było dawno, poprawiłem się o wiele, przyszło więcej pomysłów, mixowanie… Mam przygotowane około 9 tras, które trzymam na jakieś większe turnieje. Uważam się za jednego z lepszych mapmakerów w Polsce, ale nie najlepszego. Nie będę też mówił kto jest najlepszy. Nie lubię faworyzować.

Skończmy z ta TM, i dowiedzmy się coś więcej o Ordonie. Co uważasz w życiu za swój największy sukces?

Kurcze, było wiele wzlotów i upadków. Interesuje się różnymi rzeczami po trochu, nie mam jakichś wielkich osiągnięć. Czekam, aż one nadejdą. Sądzę, że jednym z takich sukcesów będzie bezproblemowe przeprowadzenie mojego turnieju.

A co z planami na przyszłość? Masz już takie, czy raczej kierujesz się zasadą Carpe Diem?

Plany... hmm. Chciałbym założyć szczęśliwą rodzinę i znaleźć dobrą pracę. Pomimo, że koniec roku już blisko, ja nadal nie wiem do jakiej szkoły pójdę, choć oceny mam nie najgorsze. Kiedyś będę musiał przysiąść i pomyśleć nad tym głębiej.

I na koniec standardowe pytanie, czy chcesz coś powiedzieć od siebie, kogoś pozdrowić ?

Zapisujcie się do IDTC! Very Happy Aaa... pozdrawiam całe KD, rodzinę i Xenuna.
Powodzenia z tą gazetką Creative.

Dzięki za poświecony czas i udzielenie wywiadu. Życzę powodzenia w nowym projekcie jak i turnieju w którym także biorę udział Smile
Czas był miło spędzony. Baj. Smile

I na koniec Bonus Smile => http://www.youtube.com/watch?v=7pmSAwtSJiE

Konkurs
W naszej gazetce kolejny konkurs. Tym razem za zadanie macie wykręcić jak najlepszy czas na nowej mapce Crowmastera.
Do wygrania 1000CC, czasy liczą się zarówno w singlu (trzeba przesłać repka na TMX) bądź w Dedi, czas macie do następnej niedzieli do 19:00 Smile GL&HF.

Powrót do góry
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy

PostWysłany: 01 lipca 2010, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Temat mocno zapomniany, ale nie w głowach graczy WDD. Zapraszamy do lektury pierwszego numeru Gazetki po reaktywacji.

Cytat:
Gazetka Reaktywacja Cool

Dawno, dawno temu jeden z naszych kierowców wpadł na pomysł aby team Wrath of Dead Drivers stworzył Gazetkę. Nasze wydawnictwo cieszyło się dość sporym zainteresowaniem jednak po trzech numerach założyciel tego przedsięwzięcia - CreativePL - zawiesił działalność.

Ale, ale... Nic w naturze nie ginie dlatego nastąpiła reaktywacja naszego wydawnictwa. I od razu są zmiany – będziemy pisać trochę mniej o scenie TM a więcej o życiu poza graniem. Dlaczego tak? Wszystko przez to, że każdy kto w miarę regularnie czyta polskie fora o TrackManii orientuje się co w trawie piszczy więc po co robić dublować informacje? Przybędzie autorów tekstów więc jak komuś nie będzie się podobał styl jednego z nich to będzie miał alternatywę. W miarę możliwości i pomysłowości będziemy organizować konkursy. Nie rezygnujemy natomiast z wywiadów z graczami bo one zawsze będą chętnie czytane.

Zapraszamy do lektury i pisania opinii. Miłego czytania.

W numerze jest konkurs dla mapmakerów.

http://cybercenter.pl/blogs/114/Gazetka_WDD_#4.html

C13

Ostatnio zmieniony przez *WDD* crowmaster_13 dnia 01 lipca 2010, 13:19, w całości zmieniany 3 razy

Powrót do góry
*WDD* CreativePL
Doświadczony driver

PostWysłany: 01 lipca 2010, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ponad 8 stron wyszło nam w wordzie, więc każdy znajdzie coś dla siebie Smile

Powrót do góry
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

Skocz do: