Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arkan031
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 18 czerwca 2010, 7:43 Temat postu: zmodowane samochody w TMNF |
|
|
witam. Mam pytanie. Jak wgrać samochody do TMNF tak żeby inni gracze je widzieli? Bo jak wchodzę na jakiś serwer to widzę zmodowane samochody innych graczy a inni nie widza mojego. To samo z moim kolegą, ja nie widze jego samochodu tylko zwyklego PL i on widzi to samo. Proszę o szybko odp
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rainbow
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 czerwca 2010, 7:47 Temat postu: Re: zmodowane samochody w TMNF |
|
|
arkan031 napisał: |
witam. Mam pytanie. Jak wgrać samochody do TMNF tak żeby inni gracze je widzieli? Bo jak wchodzę na jakiś serwer to widzę zmodowane samochody innych graczy a inni nie widza mojego. To samo z moim kolegą, ja nie widze jego samochodu tylko zwyklego PL i on widzi to samo. Proszę o szybko odp |
1) kup tmuf kod - czyli grę tmuf
2)umiesc swój zmodowany car ściągnięty np. z http://www.trackmania-carpark.com w katalogu:
C:\Documents and Settings\windows xp account\Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon
3)wybierz zmodowane autko w profilu w grze i będą Cię widzieć
Pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matisek
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 czerwca 2010, 14:08 Temat postu: |
|
|
A czy gracze będą widzieli że mam inny skin jeśli to będzie na "podstawowym" autku tylko że ściągnięty skin/zrobiony przeze mnie?
_________________ "Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rainbow
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 czerwca 2010, 14:33 Temat postu: |
|
|
Matisek napisał: |
A czy gracze będą widzieli że mam inny skin jeśli to będzie na "podstawowym" autku tylko że ściągnięty skin/zrobiony przeze mnie? |
krótka piłka:
jeśli kupisz grę (w sklepie) to TAK
jeśli ściągniesz grę to NIE
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146