Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cappy
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Barthezz
Doświadczony driver
|
Wysłany: 04 listopada 2010, 18:19 Temat postu: |
|
|
Chciałeś to masz.. Wiekszość uwag napisał Ci omen w komentach na tmx, ale widac ze nie potrafisz tego zrozumieć, ze ktoś pisząc uwagi chce Ci pomoc, tylko odbierasz to jako "czepianie się".. Skoro tak, to nie powinienes w ogole się tutaj pchac, tylko robić dalej mapki po swojemu. Ale ok, nie będę kazań tutaj prawił. Od ostatniej przejechanej przeze mnie mapki Twojego autorstwa widac poprawę, zakręty są "driftowe", ale dalej jest w cholere prostych, po których jedzie się minimum 5s. O ile dobrze kojarze, jest taka w ~33 sekundzie. Kolejna sprawa, to meta. Nie rozkminiłem na początku kiedy będzie wyskok, chciałem dojechać od ostatniego "cp", ale niestety się nie da. Jak już robisz mete po takim wyskoku, to musisz dac drugą opcję, tak, żeby dało się dojechać od cp. Wiekszych blędów nie zauwazylem, ale podsumowując - mniej prostych, więcej zakretów.
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
Wysłany: 04 listopada 2010, 19:54 Temat postu: |
|
|
(Dodano 04 listopada 2010, 19:54)
Barthezz napisał: |
Chciałeś to masz.. Wiekszość uwag napisał Ci omen w komentach na tmx, ale widac ze nie potrafisz tego zrozumieć, ze ktoś pisząc uwagi chce Ci pomoc, tylko odbierasz to jako "czepianie się".. Skoro tak, to nie powinienes w ogole się tutaj pchac, tylko robić dalej mapki po swojemu. Ale ok, nie będę kazań tutaj prawił. Od ostatniej przejechanej przeze mnie mapki Twojego autorstwa widac poprawę, zakręty są "driftowe", ale dalej jest w cholere prostych, po których jedzie się minimum 5s. O ile dobrze kojarze, jest taka w ~33 sekundzie. Kolejna sprawa, to meta. Nie rozkminiłem na początku kiedy będzie wyskok, chciałem dojechać od ostatniego "cp", ale niestety się nie da. Jak już robisz mete po takim wyskoku, to musisz dac drugą opcję, tak, żeby dało się dojechać od cp. Wiekszych blędów nie zauwazylem, ale podsumowując - mniej prostych, więcej zakretów. |
dzięki za ocenę nareszcie ktoś się wypowiedział konkretnie a co do mojego naskoku na ns'men to miałem po prostu zły dzień wiem ze przesadziłem, później już nie bylem nie miły w dalszych komentarzach na TMX
OrdonekQ7 napisał: |
mintech 4 fajne, choć proste. poleciał award i rep. |
Dziękuję
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 04 listopada 2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
mapy mini z reguly powinny być oryginalne, tutaj tego nie było. sekwencja zakretow typu 90 stopni prosta i 90 stopni , to jest poprostu nudne. ostatni cp nie jest wyregulowany , czyli nie ma respawnu, gdy zaczniesz tam przejazd nie jest się wstanie dokonczyc trasy. na dodatek ta dluga prosta, nie wiem po co ona jest, ja tak mysle ze do zwiedzania widokow, baa.. wody która rozstawiles na calej mapie, poprostu swietna sprawa, mapa dużo wazy sa lagi , ale w końcu to tylko mini...
ogolnie taka mala rada, jak już robisz te mini to poswiec trochę czasu na nie, podejzewam ze ta trasa powstala w jeden wieczor , dlatego jest tak niedopracowana.
szkoda ze ordon robi ci scieme ze ladna itp, dal awarda czy coś. gdyby bylaby to twoja 1 trasa to rzeczywiście zasluguje na uznanie, jednak 1 mapka ona nie jest. wiem jestem szczery, ale skoro potrafisz przyjac krytyke na klate, to na pewno wyciagniesz wnioski z tego postu.
poki co czekamy na coś lepszego
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
SenNocy
Jeździ konno
|
Wysłany: 05 listopada 2010, 8:35 Temat postu: |
|
|
MAXERRR napisał: |
mapy mini z reguly powinny być oryginalne, tutaj tego nie było. sekwencja zakretow typu 90 stopni prosta i 90 stopni , to jest poprostu nudne. ostatni cp nie jest wyregulowany , czyli nie ma respawnu, gdy zaczniesz tam przejazd nie jest się wstanie dokonczyc trasy. na dodatek ta dluga prosta, nie wiem po co ona jest, ja tak mysle ze do zwiedzania widokow, baa.. wody która rozstawiles na calej mapie, poprostu swietna sprawa, mapa dużo wazy sa lagi , ale w końcu to tylko mini...
ogolnie taka mala rada, jak już robisz te mini to poswiec trochę czasu na nie, podejzewam ze ta trasa powstala w jeden wieczor , dlatego jest tak niedopracowana.
szkoda ze ordon robi ci scieme ze ladna itp, dal awarda czy coś. gdyby bylaby to twoja 1 trasa to rzeczywiście zasluguje na uznanie, jednak 1 mapka ona nie jest. wiem jestem szczery, ale skoro potrafisz przyjac krytyke na klate, to na pewno wyciagniesz wnioski z tego postu.
poki co czekamy na coś lepszego |
Spoko dzięki przyda się na przyszlość
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|