Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Blade
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Santacruz
V.I.P.

|
Wysłany: 11 października 2010, 9:51 Temat postu: |
|
|
coś nie tak ordonek?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 11 października 2010, 15:13 Temat postu: |
|
|
- Gratulacje dla XX za wygranie ligi, żałuję, że nie mogłem oglądać ostatniego meczu od początku.
- Pogratulowałbym też POL/Voodoo, ale nie wydaje mi się, by byli z drugiego miejsca zadowoleni.
- Gratulacje należą się też HCL/KD, którym jako jedynym z czwórki HCL/NAR/XST/P4G wystarczyło motywacji i choć poziom przynajmniej pierwszych trzech drużyn był zbliżony, to oni bezsprzecznie wygrali rywalizację o ostatnie miejsce na podium.
- Gratuluję Plastorexowi, który wprowadził nas do I ligi, dzięki czemu nie musieliśmy się kompromitować w drugiej.
- Gratulacje dla MD, którzy solidnym, stałym i wysokim poziomem jazdy zdominowali II ligę.
- Gratulacje dla NS, którzy mimo potknięcia przeciw SPW nie dali się młodszym zespołom i na finiszu zdołali zająć drugie miejsce w II lidze.
- Całej reszcie drugoligowców życzę większego zapału na przyszłość, takiego, który by nie zniknął po 2-3 kolejkach. Tyczy się to w szczególności iaM - walkower oddany w Polish League będzie się za wami długo ciągnął.
- Gratulacje również dla tych, którzy wytrwali do końca bez walkowera w III lidze, co prawda były to tylko 3 tygodnie, a nie 5, ale z doświadczenia wiem, że na tym szczeblu niełatwo o stabilność drużyny i motywację graczy.
Powodzenia na PL10!
Powrót do góry |
|
 |
|
|