Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9 Posty: 1226
|
Wysłany: 18 marca 2011, 17:59 Temat postu: |
|
|
Ja tam mówiłem, że będzie mecz Tottenham - Barcelona.. i Kurczaki wygrają :>
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 18 marca 2011, 18:01 Temat postu: |
|
|
Co nie zmienia faktu, że kultura wymaga, żeby nie podkreślać swojej nienawiści do danej rzeczy na każdym kroku ?
@Paweł - nie widziałem meczu, dlatego nie wypowiadam się, jak grał Inter z Bayernem, ale to już kolejna opinia, która przemawia do mnie, że to niemiecki klub powinien grać dalej Powiem jednak szczerze, dokładnie jak Ty twierdzisz, że zwycięzca pary Manchester/Chelsea dojdzie do finału, o jednak ani Shalke, ani Inter nie mają teraz tyle mocy, żeby przejść kogokolwiek z tej angielskiej pary gigantów. Umówmy się - w Interze już nie ma Mourinho, w Shalke? Nie ma dla mnie nikogo, kto mógłby coś zdziałać przeciw anglikom.
Co do kwarteru Real/Tottenham Szachtar/Barcelona. Real z anglikami to może być najbardziej ciekawy mecz w tej fazie rozgrywek, głównie z powodu, tak mi się wydaje, stojących na przeciw siebie Gareth'a Bale'a i Sergio Ramosa. Zależy to od wyjściowej "11" obu klubów, ale chyba tak będzie, bo nie sądzę, aby Mourinho wystawił jakiegoś powolnego płaza naprzeciw jednego z szybszych aktualnie zawodników z piłką. Drugim najciekawszym meczem (nie mylić z przebiegiem spotkania, bo ten mecz będzie fajnie rozegrany taktycznie, ale nie będzie piorunujących ataków, wymian ciosów co minutę, ogromu strzałów) Manchester - Chelsea za sprawą tego, że kluby znają się już od cholery czasu, Chelsea jest w dobrym nastroju po niedawnym zwycięskim meczu z "Czerwonymi Diabłami", a panowie z Theatre of Dreams będą chcieli pokazać, że to był tylko wypadek przy pracy. Barcelona - Szachtar ? Tu raczej nie może być jakichkolwiek wątpliwości, jak dla mnie katalończycy wystawią połowę drugiego składu, dadzą odpocząć komuś z tercetu Xavi/Iniesta/Messi. Szachtar będzie się starał, no ale... dojście do top8 to dla nich niewiarygodny sukces. Podobnie w przypadku Schalke.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ALTUS
Doświadczony driver

|
Wysłany: 18 marca 2011, 18:10 Temat postu: |
|
|
Siedzę sobie w bólu i w płaczu że Bayernu już nie ma dalej w rozgrywkach, to pozostaje mi trzymać kciuki za drużyny które najmniej znaczą w tej stawce. Tak, chodzi tu o Tottenham, Schalke i Szachtar. Wiem że nie mają specjalnie dużych szans, ale dla mnie to zbyt oklepane kibicować większemu. MU, Chelsea, Barca i Real passe...oni już wystarczająco nachapali się tytułów w ostatniej dekadzie, czas no nowe drużyny...
_________________ W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaz3k.
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 18 marca 2011, 18:22 Temat postu: |
|
|
Teraz to zabrzmiało tak, jakbyśmy my, kibice większych klubów (nieważne, że od 98 roku, co ?) byliśmy chujami, bo im kibicujemy, a maluczkich nie widzimy ? No sorry.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaz3k.
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1 Posty: 208
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 18 marca 2011, 18:50 Temat postu: |
|
|
Fajnie,wszyscy gadamy do LM,ale jest jeszcze LE.A tam tez są ciekawe mecze.
FC Porto - Spartak Moskwa
Dwa końce Europy,Porto "wykopało"CSKA,a Spartak Ajax Amsterdam,ale to Portugalczycy awansują o ile FIFA nie ukarze Portugalskiej federacji.
Benfica Lizbona - PSV Eindhoven
Hit na tym etapie,ciężko wytypować kto zagra w półfinale.
FC Villarreal - Twente Enschede
Villarreal może mieć spory problem z Twente,w końcu mistrz Holandii,pokonywał w tym sezonie takie zespoły jak:Rubin Kazań czy Zenit St.Petersburg,mimo to stawiam na Hiszpanów.
Sporting Braga - Dynamo Kijów
Pogromca Lecha i Liverpoolu wybierze się do Kijowa,ale Dynamo tanio skóry nie sprzeda,wiec będzie ciekawie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack Bauer
Moderator

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2 Posty: 1277
|
Wysłany: 18 marca 2011, 20:04 Temat postu: |
|
|
Chyba Dynamo ma w/o,tak samo jak PSV i Spartak.
Ale najpierw FIFA musi ukarać.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker.
Why so serious?

Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
|