Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Wielka Piłka według nas !
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Następny 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Toby
Forever Troll!

Ostrzeżeń: 9

PostWysłany: 18 marca 2011, 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ja tam mówiłem, że będzie mecz Tottenham - Barcelona.. i Kurczaki wygrają :>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG  
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Co nie zmienia faktu, że kultura wymaga, żeby nie podkreślać swojej nienawiści do danej rzeczy na każdym kroku ?

@Paweł - nie widziałem meczu, dlatego nie wypowiadam się, jak grał Inter z Bayernem, ale to już kolejna opinia, która przemawia do mnie, że to niemiecki klub powinien grać dalej Wink Powiem jednak szczerze, dokładnie jak Ty twierdzisz, że zwycięzca pary Manchester/Chelsea dojdzie do finału, o jednak ani Shalke, ani Inter nie mają teraz tyle mocy, żeby przejść kogokolwiek z tej angielskiej pary gigantów. Umówmy się - w Interze już nie ma Mourinho, w Shalke? Nie ma dla mnie nikogo, kto mógłby coś zdziałać przeciw anglikom.

Co do kwarteru Real/Tottenham Szachtar/Barcelona. Real z anglikami to może być najbardziej ciekawy mecz w tej fazie rozgrywek, głównie z powodu, tak mi się wydaje, stojących na przeciw siebie Gareth'a Bale'a i Sergio Ramosa. Zależy to od wyjściowej "11" obu klubów, ale chyba tak będzie, bo nie sądzę, aby Mourinho wystawił jakiegoś powolnego płaza naprzeciw jednego z szybszych aktualnie zawodników z piłką. Drugim najciekawszym meczem (nie mylić z przebiegiem spotkania, bo ten mecz będzie fajnie rozegrany taktycznie, ale nie będzie piorunujących ataków, wymian ciosów co minutę, ogromu strzałów) Manchester - Chelsea za sprawą tego, że kluby znają się już od cholery czasu, Chelsea jest w dobrym nastroju po niedawnym zwycięskim meczu z "Czerwonymi Diabłami", a panowie z Theatre of Dreams będą chcieli pokazać, że to był tylko wypadek przy pracy. Barcelona - Szachtar ? Tu raczej nie może być jakichkolwiek wątpliwości, jak dla mnie katalończycy wystawią połowę drugiego składu, dadzą odpocząć komuś z tercetu Xavi/Iniesta/Messi. Szachtar będzie się starał, no ale... dojście do top8 to dla nich niewiarygodny sukces. Podobnie w przypadku Schalke.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG  
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Siedzę sobie w bólu i w płaczu że Bayernu już nie ma dalej w rozgrywkach, to pozostaje mi trzymać kciuki za drużyny które najmniej znaczą w tej stawce. Tak, chodzi tu o Tottenham, Schalke i Szachtar. Wiem że nie mają specjalnie dużych szans, ale dla mnie to zbyt oklepane kibicować większemu. MU, Chelsea, Barca i Real passe...oni już wystarczająco nachapali się tytułów w ostatniej dekadzie, czas no nowe drużyny...
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Kaz3k.
Doświadczony driver

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Duży podziw dla tych, którzy doszli tak daleko Smile
Tottenham, Schalke i Szachtar to mała niespodzianka jak dla mnie.
Teraz tylko życzyć im powodzenia Smile
Nie jestem jakimś wielkim fanem tych drużyn, ale tak jak powiedział altus, trzeba też docenić słabsze drużyny.

Pozdrawiam

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG  
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Teraz to zabrzmiało tak, jakbyśmy my, kibice większych klubów (nieważne, że od 98 roku, co ?) byliśmy chujami, bo im kibicujemy, a maluczkich nie widzimy ? No sorry.
Powrót do góry
Kaz3k.
Doświadczony driver

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

No już proszę Cię...
Nawet nie można się wypowiedzieć, bo ty twierdzisz, że my obrażamy "Nie doceniamy" kibiców ....
To, że to zabrzmiało dziwnie, nie znaczy, że tak jest...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG  
Charnan
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

@ALTUS Chelsea tyle tytułów na europejskich boiskach złapała przez ostatnia dekadę, że hoho ;P

@iam Myślę, że rezerwy pójdą dopiero w drugim meczu, ale też nie takie całkowite. W końcu na Camp Nou nie mogą wszystkich ulubieńców na ławe posadzić

Powrót do góry
Cezar
Pedo

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 18 marca 2011, 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Fajnie,wszyscy gadamy do LM,ale jest jeszcze LE.A tam tez są ciekawe mecze.

FC Porto - Spartak Moskwa
Dwa końce Europy,Porto "wykopało"CSKA,a Spartak Ajax Amsterdam,ale to Portugalczycy awansują o ile FIFA nie ukarze Portugalskiej federacji.
Benfica Lizbona - PSV Eindhoven
Hit na tym etapie,ciężko wytypować kto zagra w półfinale.
FC Villarreal - Twente Enschede
Villarreal może mieć spory problem z Twente,w końcu mistrz Holandii,pokonywał w tym sezonie takie zespoły jak:Rubin Kazań czy Zenit St.Petersburg,mimo to stawiam na Hiszpanów.
Sporting Braga - Dynamo Kijów
Pogromca Lecha i Liverpoolu wybierze się do Kijowa,ale Dynamo tanio skóry nie sprzeda,wiec będzie ciekawie.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 18 marca 2011, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jeżeli wywalą Portugalię ze struktur Fifa i Braga odpadnie to Dynami ma w/o czy Liverpool będzie grał zamiast nich?

Powrót do góry
Cezar
Pedo

PostWysłany: 18 marca 2011, 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Chyba Dynamo ma w/o,tak samo jak PSV i Spartak.
Ale najpierw FIFA musi ukarać.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Joker.
Why so serious?

PostWysłany: 18 marca 2011, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Na tym etapie rozgrywek LM wszystko może się zdarzyć. Wątpię by taka Barca wystawiła "pół drugiego składu" jak tu ktoś napisał, za duże ryzyko. Uważam że zespoły teoretycznie nie mające szans (Szachtar, Tottenham, Shalke) mogą się pokusić o niespodziankę, zdziwiłbym się i zawiódł gdyby tak nie było. To jest już futbol na najwyższym poziomie, każdy może ograć każdego, bez względu na reputację, tytuły i tak dalej. Na dobrą sprawę co roku są jakieś niespodzianki. Ktoś spodziewał się w zeszłym sezonie Bayernu w finale? Wiele razy słabsze drużyny przyprawiały bukmacherów o płacz Smile Mam nadzieję że i tym razem będzie podobnie, ile można oglądać te same ekipy?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
ALTUS
Doświadczony driver

PostWysłany: 19 marca 2011, 6:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Charnan napisał:
@ALTUS Chelsea tyle tytułów na europejskich boiskach złapała przez ostatnia dekadę, że hoho ;P

No może Chelsea czy Real nie nachapali się ostatnio ale nie powiesz mi że nie jest pełno wszędzie Razz , co sezon to z automatu im przepisuje się co najmniej 1/8 albo 1/4 finału

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 19 marca 2011, 9:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Chciałbym, żeby powtórzył się sezon 2003/2004. Wg. mnie najlepsza edycja LM jaką pamiętam (oglądam od 1998/1999). Faworyci poodpadali z teoretycznie słabszymi drużynami w 1/8 i 1/4. Średnio w ćwierćfinałach i półfinałach padało po 3,4 bramki. Deportivo potrafiło przegrać 4:1 na wyjeździe i wygrać u siebie 4:0 z A.C Milan. Jedyną nie-sensacją w półfinale była Chelsea. Czy może się kiedyś jeszcze coś takiego powtórzyć? Wątpię.

Powrót do góry
Joker.
Why so serious?

PostWysłany: 19 marca 2011, 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Zbakany napisał:
Jedyną nie-sensacją w półfinale była Chelsea.

Skąd, była murowanym pewniakiem Smile
To też było zaskoczenie, to tak jakby w tym sezonie Tottenham doszedł do 1/2. Arena krajowa i europejska rządzą się swoimi prawami. Zgodzę się jednak że był to jeden z lepszych (może i najlepszy) sezon LM. Na pewno było w nim najwięcej niespodzianek Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 25 marca 2011, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

W sieci pojawiła się petycja odnośnie zmiany meczu, który będzie pokazywany 6 kwietnia. Kibice chcą oglądać Man U vs. Chelsea. Więcej informacji tutaj:

http://www.sport.pl/pilka/1,65041,9319206,Liga_Mistrzow__Kibice_chca_zobaczyc_hit___Niezrozumialy.html

Sam ich popieram, bo ten mecz będzie bardziej wyrównany, aniżeli Barca vs. Szachtar. Gra, jak przypuszczam, będzie do jednej bramki w przypadku Barcelony i Szachtara. W tym drugim wypadku będzie chyba zdecydowanie bardziej wyrównane widowisko.

Powrót do góry
Charnan
Doświadczony driver

PostWysłany: 25 marca 2011, 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jak toś chce to i tak obejrzy "bitwę o Anglię", na internecie jest pełno darmowych streamów, więc to nie powinien być problem. Mi to jest obojętne bo i tak będę oglądał Barcelonę czy w TV czy na internecie. Swoją drogą byłem pewny, że mecze będą w takiej formie jak w 1/8. Czyli jedna kolejka w ciągu 2 tygodni. A tu mała zaskoczka

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 26 marca 2011, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
Gdybyśmy wybrali mecz angielski, a szczerze mówiąc widziałem ostatni hit tej ligi Chelsea - Manchester City, który wcale mnie nie porwał, odezwałoby się nie 20 tys., a 100 tys. oburzonych fanów, tym bardziej że Barcelona ma w Polsce najwięcej kibiców spośród wszystkich zagranicznych klubów.

Nieźle się uśmiałem. Wink w poprawnej wersji powinno być tak:
"Barcelona ma w Polsce najwięcej sezonowych kibiców spośród wszystkich zagranicznych klubów"
Zresztą Nsport (który swoją drogą mam na kablówce ;o ) by się mógł z Polsatem dogadać, że jedni pokazują to a drudzy to, a w następnym tygodniu na odwrót...

Powrót do góry
°אא Key.
Admin

PostWysłany: 26 marca 2011, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Outsid3r napisał:
Zresztą Nsport (który swoją drogą mam na kablówce ;o ) by się mógł z Polsatem dogadać, że jedni pokazują to a drudzy to, a w następnym tygodniu na odwrót...

AHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHHA, o ja nie mogę. TVN i Polsat wpółpracujący? to by było ciekawe.

Polsat ma swoją drogą bardzo interesującą politykę. Chcesz oglądać Polsat? Kup nasz dekoder!

Powrót do góry
Jack Bauer
Moderator

PostWysłany: 26 marca 2011, 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Polska 0 - 2 Litwa

Cieszę się, naprawdę się cieszę, że ktoś w końcu ukrócił optymizm Smudy i naszych zawodników. Po dwóch słabych i wygranych meczach, "eksperci" już zwiastowali powrót do formy. Jednak trafiliśmy na drużynę, której się chciało (pije tu do Norwegii, która oszczędzała siły w meczu z Polską) oraz nie popełniała głupich błędów (Mołdawia).
Kretowisko nie usprawiedliwia katastrofalnej gry w pierwszej połowie oraz słabej w drugiej. Skoro nie potrafimy dokładnie przeprowadzić 3 podań to o czym jest rozmowa? Trzeba wykorzystywać szanse, które się ma. Litwa to potrafi. Dalej jesteśmy w ciemnej d... .
Znowu debile dali o sobie znać na trybunach. Po co w ogóle jeżdżą na mecze? Tylko się lać po tych łysych, tępych głowach? Znowu wstyd.

Powrót do góry
Outsid3r
Pirat drogowy

PostWysłany: 26 marca 2011, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Cytat:
TVN i Polsat wpółpracujący? to by było ciekawe.

Wiesz, skoro no Cyfrze mam Polsat to już mnie nic nie zdziwi. Poza tym cyfrowy polsat jest dla debili. Płacą abonament za oglądanie reklam. Pogratulować.
Co do wczorajszego meczu. Nie wiem, nie oglądałem, ale wynik mówi sam za siebie. A Smuda to nadęta panienka, która boi się powołać Boruca, który swym charakterem by pewnie poustawiał tą obronę, a jak nie posłuchaliby go, to by podszedł i pierd.... z liścia jak to kiedyś w barwach Celticu zrobił.

Na Ojro będzie kompromitacja. I sportowa, i co gorsze - kibicowska. ;e

Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Vox Populi » Off-Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 34 z 44

Skocz do: