Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 12:08 Temat postu: |
|
|
no F1 to raczej jest wyścig "każdy z każdym", ale chyba dobrze Cię zrozumiałem, kiedy napisałeś, że jest 6 dni na jeżdżenie map i sama idea turnieju nie jest zła (choć właśnie niejako przecieramy Ci szlaki, robiąc UTC i tym bardziej zastanawia mnie to, dlaczego bałeś się o "kradzież" pomysłu), ja tylko skrytykowałem czas trwania turnieju.
co do pierwszej części Twojego posta to błąd - skoro masz pomysł i chęci i będziesz miał pewność, że ludzie to kupią to rób turnieje! Tylko trzeba to przedyskutować, dopracować, dopieścić, a nie zamykać się tylko na swoje poglądy (bo krowy mi jakoś nie przypominasz).
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:09 Temat postu: |
|
|
właśnie o to chodzi by mieć starych bywalców TM-ki a nie sezonowych graczy ... i myślę że "moja liga" nie zakuci innych turniei ,bo mapy bedą dostępne przez 6 dni wiec wchodzisz kiedy tylko chcesz a nie ze masz jakiś termin/godzinę ustalona , a nawet jak nie wystartujesz w jakimś tam tyg to ptk mozesz nadrobić w następnym tygodniu wyścigowym.
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:21 Temat postu: |
|
|
Taaa, tylko ze przykładowe Nations Cup nie trwa tydzien, czy dwa. Dokładnie nie pamiętam, ale chyba nie skłamię jeśli powiem, ze jakiś miesiąc spokojnie. Dodatkowo często ludzie chcą czegoś nowego, jeśli przykładowo zapisze się 100 osób, to do końca dotrwa maksymalnie 5-10 osób. Trzeba wziąć pod uwagę, ze inne turnieje nakładają się na siebie, i często jakas drużyna kończy jeden turniej, a za 1-2 tygodnie zaczyna kolejny. Nie chodzi nam o to, zebyś nie robił tej ligi, bo sam pomysł dobry, ale o to, zeby była ona jak najciekawsza i zebyś się nie zraził do robienia innych lig/turniejów/zawodów etc.
_________________ http://www.tm-tube.com/video/23538/For+you+Skimer
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:36 Temat postu: |
|
|
Zrozum, że właśnie tych starych (chyba miało być stałych?) bywalców TM tylko zrazisz takim czymś. Kiedy jest czas na no-life, to nie gra się w takich turniejach jak ten, chyba, że ktoś naprawdę cały dzień spędza przy grze, a to raczej rzadkość. Gdy trzeba opuścić cztery tygodnie (co wytłumaczył Misza), to nie nadrobi się tego tak prędko.
I naprawdę - nieważne ile i jakie osoby dana rzecz przyciągnie, to zawsze znajdą się ludzie z powodami, dla których nie mogą wziąć udziału/muszą zrezygnować po jakimś czasie (i mówię tu ogólnikowo, niekoniecznie tylko o TM). A robiąc sezony, łatwiej będzie o większe zaangażowanie uczestników, a co za tym idzie - na większą konkurencję i zabawę, jednocześnie unikając znudzenia.
Ostatnio zmieniony przez [POL] ShaDDy dnia 22 Maj 2011, 13:37, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:40 Temat postu: |
|
|
a słyszałeś o czymś takim jak trening?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:41 Temat postu: |
|
|
owszem ale jeżeli jeden gracz nie może wziac udziału nawet przez miesiac to nie znaczy ze ten gracz (przypadek) będzie odosobniony...
(Dodano 22 Maj 2011, 13:42)
nie nie słyszałem.... heh...
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:44 Temat postu: |
|
|
to Cię uświadamiam - jak jest czas na trening czegoś ważnego, to nie ma czasu na uczestniczenie w pierdołach
pierwszego zdania albo nie rozumiem, albo to Ty w końcu zrozumiałeś nasze argumenty i stanąłeś po naszej stronie?^^
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 13:51 Temat postu: |
|
|
ja was doskonale rozumie ... mam raczej wrażenie że wy nie bardzo mnie rozumiecie i myślę, że ta dyskusje można skończyć , bo ja będę bronić swoich racji a wy swoich. wystartuje pierw ze swoim pomysłem, jeżeli wyjdzie na wasze to postaram się zmienic zasady gry o ile będę miał jeszcze siłe.
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
stys
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 381
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 14:56 Temat postu: |
|
|
wy się opieracie na tym co znacie i chcecie zebym coś poobnego zrobił a ja właśnie chce coś nowego coś co albo wypali i będzie fajnie albo odniesie to wielka klapa i wtedy ja podziekuje za robienie jakich kolwiek turniejow/lig itp.
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 15:10 Temat postu: |
|
|
no po prostu "japierdole" - wciskam Ci, że to właśnie Twój pomysł jest schematyczny i takie coś od dobrych PIĘCIU LAT ponosi ZAWSZE klęskę, a Ty wyjeżdzasz z tekstem, że chcesz zrobić coś nowego... tak, rzeczywiście rozmowa z Tobą nie ma większego sensu
@Jaro nie musisz powtarzać słów Karalucha, już to pisał, poza tym aż do teraz nikt się "nie ciśnieniował"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 15:14 Temat postu: |
|
|
oki dziekuje za wypowiedz w takim razie mozna zamknac temat usuńąć go w ogóle z forum i o sprawie (liga) zapominamy. miło było czasami. pozdrawiam
(Dodano 22 Maj 2011, 16:19)
tak jak myslalem ze nic nie opowiesz na moja wypowiedz tak się stało. jestem przygotowany na krytyke . liga i tak się odbedzie jestem tu w innym celu niz wysłuchiwanie porad nawet ludzi bardziej doswiadczonych i madrzejszych ode mnie, być może.
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Joker.
Why so serious?
Ostrzeżeń: 2 Posty: 504
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 17:30 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
no po prostu "japierdole" - wciskam Ci, że to właśnie Twój pomysł jest schematyczny i takie coś od dobrych PIĘCIU LAT ponosi ZAWSZE klęskę, a Ty wyjeżdzasz z tekstem, że chcesz zrobić coś nowego... tak, rzeczywiście rozmowa z Tobą nie ma większego sensu
@Jaro nie musisz powtarzać słów Karalucha, już to pisał, poza tym aż do teraz nikt się "nie ciśnieniował" |
No po prostu ja pi***olę - czy nie potrafisz zrozumieć jednej kwestii? Że ktoś może mieć inne zdanie od Ciebie? Ja sam znam przykład ligi na "terminy" która trwa od marca do listopada i co roku jest wielkim sukcesem. Mówisz że tylko krowa nie zmienia poglądów? To zauważ że sam też jesteś jedną z nich, bo Tobie się po prostu nie wytłumaczy. Ta wasza dyskusja mija się z celem, to jakby gadać o polityce czy religii, jeden wie swoje i drugi podobnie.
Droga donikąd. Peace.
Powrót do góry |
|
|
Kiciak
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1408
|
|
Powrót do góry |
|
|
karaluch
Jeździ konno
|
Wysłany: 22 Maj 2011, 17:55 Temat postu: |
|
|
a ja myślę że jesteście przesiąknięci tym forum. zamknięci na swoje poglądy. "nowym" podcinacie skrzydła.
_________________ Arti
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|