Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
мЯτ Grimm
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
mixaki
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 179
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pavlo_my
Jeździ konno
|
Wysłany: 18 lutego 2012, 22:26 Temat postu: |
|
|
Podziwiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 18 lutego 2012, 22:41 Temat postu: |
|
|
To może i ja spróbuję swoich sił w konstruktywnej krytyce. W swoim stylu, punkt po punkcie.
1) Podpis autora na samym początku - wieje wieśniactwem To źle, bo dalej jest naprawdę nieźle.
2) Fajna czcionka do tekstu. IMO jednak niepotrzebny jest tekst po angielsku, nie jesteśmy forum międzynarodowym, a polskim.
3) Ruchy sześcianu mogłyby być lepiej zsynchronizowane z muzyką, mam wrażenie że pewne korelacje były przypadkowe.
Przy pokazywaniu "ficzerów" tmpl.info - zrzutów ekranu z paru podstron forum, dobrze by było jeszcze obok napisać co tam jest, bo jak się widzi ścianę tekstu z topicu FAQ, to mało osób się domyśli co to jest
4) Na ch** tam secesyjna grafika to nie wiem. Ni w oko ni w dupę to wsadzić.
5) Znowu biedy shattering małych sześcianów, z dupy wyjęty. Wypadałoby dodać jakąś moc/cięcie/ninja, cokolwiek co by wyjaśniało to rozbicie. Albo porządniej pokazać grawitację i ten upadek na teksturę (? może raczej filler) bo długo domyślałem się, co tam zaszło Albo to mi tak dosy zlasowały już mózg.
6) Przedstawiasz głowy naczelne TMPL.info. Cieniujesz czcionkę, ale avatary już bez jakiegoś wpływu otoczenie.
7) Przedstawienie adresu strony na koniec, jakieś takie bez polotu, bez pomysłu. Znowu kiepski shatter (a raczej shatter od tyłu).
Generalnie nie jest źle, jak na pierwszy projekt i zabawy w programach 3D jest dobrze. Gratulacje z ogarnięciem teksturowania bolidu
Jeśli następna praca będzie zorganizowana, przemyślana i zrobiona z projektu, to myślę że w końcu doczekamy się porządnego i pięknego trailera TMPL.info
(Dodano 18 lutego 2012, 22:42)
Co za moroon wstawił korektę słowa ty (małymi literami dla niedomyślnych) na Ty?
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
мЯτ Grimm
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vanitas / Lexiu
V.I.P.
|
Wysłany: 19 lutego 2012, 0:56 Temat postu: |
|
|
Znam te kwiatki, w końcu to ja wypuściłem na rynek kompilację tutoriali z Videocopilot, aka Ordonek Skill Video.
_________________ Discord: vanitasss
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] SuNRisE
Emerytowany Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
*WDD* crowmaster_13
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 771
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
|
misza0
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 20 lutego 2012, 21:11 Temat postu: |
|
|
1) Intro nie przemyślane, brak synchronizacji z dźwiękiem. Musi być perfekt.
2) Klawiszowa "8" w sześcianach z dziwnymi czarnymi marginesami Psuje efekt.
3) Czy przedstawienie adminów i tym podobnych ma coś na celu? Dzisiaj oni, jutro inni i filmik o d... rozstrzaskac Już nie wspominając o formę w jakiej to podałeś, chyba, że poda się datę filmiku Ale ja tam się nie znam na tego typu filmikach o stronkach więc można zignorować ten punkt
4) Efekt końcowy "tmpl.info" niefajny, mam wrażenie, że siatka TMPL jest źle zamodelowana, pewnie sam efekt ja tak potrzaskał.
5) Kamera momentami tez ma jakieś kanciaste ruchy,
6) O "kwiatku" nie wspomnę, bo rozumiem, że na tmpl teraz moda na idosera.
7) Najważniejsze to brak dynamiki. Oglądnij sobie filmik z dźwiękiem, a potem posłuchaj samego dźwięku. Pewnie miałeś o wiele więcej pomysłów na zrealizowanie tego dema.
Jakość fajna, fajna, fajna ale jak się znowu okazuje jakość to nie wszystko.
Tylko się nie zniechęcaj. Wielu było co trailera wypuściło i klynklo z lenistwa. Czuję potencjał. Baw się grafiką, modelowaniem, montażem i niech Ci to sprawia przyjemność, a będą efekty.
Pozdro
_________________ www.hsi.pl
www.iiyama-sklep.pl
www.chemsped.pl
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy