Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karollo
Jeździ konno

|
Wysłany: 25 kwietnia 2015, 18:55 Temat postu: Skarżysko Kamienna - Game Leaders |
|
|
Cytat: |
Format turniejów
Turniej Indywidualny. Eliminacje online przed lanem. Wyłaniamy po 8 graczy do obu wersji gry.
Mecze Faza 1 i Faza 2 BO3, 2 mapy 20-25s i jedna 30-35s. W jednym przypadku fazy 1, mecz BO1 o 3 punkty po wejściu do grupy. Faza 3 to finały, półfinały BO5, mecz o 3 miejsce BO3 i Finał BO7. Będzie to raczej mieszany turniej, Nadeo, Tech, FullSpeed w przypadku TM2:S, jeśli wybierzecie United to pokażemy raczej wszystkie środowiska (ewentualnie bez stadium), jeśli wybierzecie TMNF to ma się to tak jak w przypadku TM2:S. Gramy tryb pucharowy do 5 wygranych rund remis nie wchodzi w grę, w najdłuższym przypadku mapa kończy się wynikiem 4 do 5 dla jednej ze stron. jedno spotkanie trwa 35 minut ( w tym kwestie organizacyjne takie jak przystosowanie stanowiska do swoich potrzeb.
Całość: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5x3c4l&s=8#.VTqajdLtlHw
Nagrody:
Co do nagród, jeśli nie znajdzie się sponsor to mamy około 1000zł na nagrody jedynie po odjęciu kwoty na puchary zostaje nam około 830zł Więc jeśli macie jakieś propozycje bardzo chętnie będę się nimi sugerować.
Puchary za 1 miejsce: http://www.tanie-puchary.pl/puchary/4545-4131.html
Puchary za 2 miejsce: http://www.tanie-puchary.pl/puchary/4685-8248.html
Więc to też od was zależy czy chcecie nagrody tylko za 1 miejsce jakieś lepsze bo wtedy jest to budżet 415zł na osobę, czy na 1 i 2 miejsce i wtedy 300zł na 1 i 115zł na drugie miejsce. Od razu mówię nie ma możliwości przekazania po prostu pieniędzy bo wiąże się to z podatkami i papierologią. Jeśli dostajecie jakiś sprzęt to po prostu podpisujecie się na jednym papierku jako odbiór nagrody i wszystko jest załatwione
Możemy także zrobić zrzutkę do samego zapisu na turniej, i wtedy resztę nagród dla większej ilości graczy rozdajemy online już między sobą a nie oficjalnie na turnieju.
Kwestie Organizacyjne
Targi będą się odbywać 4-5 Września w Skarżysku Kamiennej (Świętokrzyskie).
ogólnie całe targi będą umieszczone w takich kontenerach: http://www.balticon.pl/pl/katalog/produkt/twist_lock_czopy_laczeniowe
Mam lekkie obawy ale jestem wciąż uspokajany że ma to wyglądać dość normalnie i te kontenery mają być prawie niewidoczne Jak mi to napisał jeden z organizatorów "od środka kontenery będą naszpikowane reklamami". Mamy także dostęp do trybuny więc jeśli będzie to ustawione w sensowny sposób to ludzie mogą także oglądać rozgrywki z projektora .
Stanowisko będzie podzielone na Scene i Pokój Gracza. Scena wiadomo o co chodzi, Pokój Gracza polega na tym że gracz przed swoim meczem będzie mógł sobie potrenować i przypomnieć tam mapy, będą tam też tablice z terminarzem spotkań i ich wyniki.
Do jednego stanowiska będzie przypisane jedno konto gry więc nie będziecie się przelogowywać i wyłączać gry, to zajmuje zbyt dużo czasu prawdopodobnie dostaniecie identyfikatory na których będzie kod waszego nicku i bez problemu będziecie mogli sobie go tam wpisać w profilu . Identyfikatory będą prawdopodobnie z imieniem nazwiskiem nickiem zdjęciem i właśnie kodem nicku. To po to żebyście mieli to zawsze na miejscu i nie musieli nosić ze sobą kartek itp. Regulaminy co do poprawności nicku nie będę zbyt restrykcyjne, ważne aby nick był czytelny i nie wulgarny. na stronie gameleaders.pl będzie zamieszczona oferta dla gracza, więc może się tam pojawić np. częściowe opłacenie noclegu itp. ale nie jestem pewien to tylko spekulacje, na pewno jakaś oferta się pojawi więc możecie sobie to tam śledzić albo po prostu dam wam znać.
Plan imprezy - http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2na8cnr&s=8#.VTqgFNLtlHw nasze stanowisko to to czerwone pole, pomarańczowe to CS:GO, Fifa to zielone. O ile się nie mylę to obok nas będzie Heroes of the Storm.
To chyba wszystko, napisałem to tak w luźny sposób bo na szybko .te wszystkie grafiki itp. Całe targi są jeszcze w powijakach więc kwestia profesjonalizmu to jeszcze nie czas na to. Profesjonalizm zacznie się gdy zgodzicie się na takiego lana i będę wiedzieć że jest sens to organizować.
To teraz pytanie do was a raczej ich kilka
1. Wybieramy TMNF czy United?
2. Pomysły nagród i czy dla 1 czy 2 osób na turniej.
3. Czy robimy wpisowe już online?
4. Czy jesteście w ogóle chętni?
5. Czy w Stadium robimy każdy rodzaj map? Bo według mnie najlepiej pokazać całe oblicze trackmanii  |
Powrót do góry |
|
 |
ketrab
Zaczyna szaleć na ulicach

Ostrzeżeń: 1 Posty: 282
|
Wysłany: 25 kwietnia 2015, 22:33 Temat postu: |
|
|
1. jak będzie tm2s to tmnf nie ma sensu. więc tmuf+tm2s
5. na stadzie jak najbardziejj wszystkie typy. czemu by nie dopisać do listy dirtów...?
_________________ TrackMania - I jedziesz dalej!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewy
V.I.P.

|
Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:22 Temat postu: |
|
|
1. TMNF
2. Nagrody dla całej 8, skoro ktoś już się dostanie na offline to znaczy, że zasłużył nawet na jakiś głupi dyplom, długopis whatever za miejsca 5-8 a od miejsca 4 już mogą być ciut lepsze żeczy.
3. Tak
4. Tak
5. Jak każdy to by trzeba było zrobić, Techy,LoL,RPG,FS,Shorty,Nadeo. Ja proponuję zrobić jedynie Techy i Nadeo.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewy
V.I.P.

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 18 Maj 2015, 18:49 Temat postu: |
|
|
O ile nie będę musiał nakurwiać poprawek, to chętny
1. Karol
2. BrzuchLewego
3. Shad
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
XaV
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karollo
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kulisa
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewy
V.I.P.

|
Wysłany: 06 sierpnia 2015, 19:09 Temat postu: |
|
|
Co z tym, to nadal aktualne bo nie wiem czy brać urlop czy nie, a i tak ten urlop jest mi średnio na rękę bo sierpień wrzesień październik jestem zombie w pracy taki zapierdol.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|