Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 1 Posty: 401
|
Wysłany: 28 lipca 2016, 15:31 Temat postu: |
|
|
co słychać Łukasz?
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
|
Powrót do góry |
|
|
*NS* luka
Rudy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 816
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
|
Wysłany: 30 lipca 2016, 0:03 Temat postu: |
|
|
wporzo, wczoraj świętowałem prawie ćwierćwiecze więc jest ciężko hue hue hue
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
|
Powrót do góry |
|
|
iam
Admin Mniejszy
Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 3 Posty: 227
|
|
Powrót do góry |
|
|
FRED
Street shaman!
|
Wysłany: 05 kwietnia 2017, 17:07 Temat postu: |
|
|
Szaman mówi EEEEEEE LOOOOOOOOO! : D
_________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Winiacz
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
Wysłany: 16 kwietnia 2017, 11:24 Temat postu: |
|
|
Jezu, jaki ja dzieciak byłem kiedy tu się udzielałem. Prawie że fizycznie boli jak czytam stare posty. Dobrze że nie pamiętam mojego starego konta (dostałem ZP), bo chyba bym się pociął po lekturze.
Pamiętam jak Brzerz zasnął na TS'ie, za dzieciaka się zachichrałem prawie.
Pamiętam gównoburzę roku jak się Jakub chwalił mieszkaniem na forum.
Nostalgia jest aż za mocna czasami. Nie wiem co to takiego było w tej grze co tak mocno mi zaskoczyło za dzieciaka, i zostało do dziś, ale chyba chodziło o społeczność. O dowolność tworzenia, o możliwość stworzenia czegoś wspaniałego, czy to skin, czy mapa, czy film, jak i totalnego g*wna. A społeczność zawsze była szczera co do jakości dzieła.
Szkoda mi chyba tylko że TM-Tube upadło, chętnie bym odzyskał filmy które za dzieciaka stworzyłem (raz się załapałem na showcase!)
Dzięki wszystkim za tolerowanie wyjątkowo irytującego, autystycznego gówniarza lata temu, i te kilka ciepłych słów kiedy komuś spodobało się to co stworzyłem. Wtedy znaczyło to dla mnie wiele.
Powrót do góry |
|
|
złozi
Junior ujeżdżacz
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1920
|
Wysłany: 17 kwietnia 2017, 18:18 Temat postu: |
|
|
Elo mordeczki, z tej strony ozik. Tak trudno samemu mi w to uwierzyć, i wy też na pewno mi w to nie uwierzycie. Na pewno będą jakieś hejty, że nawrót choroby, że pogorszyło mu się itd. Chodzi o to, że odnalazłem w sobie wiarę, wiarę w Boga, w Jezusa Chrystusa, we wszystkich świętych. Po prostu odnalazłem w sobie wiarę, i ta wiara pomogła mi przejść przez pewien taki burzliwy etap w moim życiu. Teraz już jest dobrze, z dnia na dzień wracam do siebie. Nie chodzi zupełnie o żadne zaniechanie leczenia czy cokolwiek takiego. Po prostu musiałem wyprowadzić się z domu, od mamy, i z tym wiązały się kolejne kroki, czyli rzucenie lorazepamu, a raczej ograniczenie go do dawek jakich zalecał mi lekarz, a nawet jeszcze mniej biorę, bo biorę 3mg dziennie a powinienem 4. Energetyki odrzuciłem bo rzygałem po nich. W rzygowinach była czasami nawet jakaś domieszka krwi, to mi nie służyło. Piwko sobie czasami wypije, czy tam wyjdę z kimś i wypije te dwa trzy piwka. Ostatnio było trochę więcej, pięć, ale nie szkodzi. Raz na jakiś czas można. Co tam jeszcze.
Wyprowadziłem się od mamy, ograniczyłem lorazepam, rzuciłem energetyki, nie ćpam już..niczego. I nie będę ćpał. Po prostu w momencie, kiedy pojednałem się z Bogiem, poczułem taką samoistną energie, która jakby wypływała z zewnątrz ale trafiała do mojego wnętrza. To jest niesamowite naprawdę uczucie i polecam każdemu. Ale nieważne, teraz już jest wszystko w porządku.
Jestem teraz właśnie przed kościołem, może nie przed, ale na tyłach, bo nie chce żeby ktoś mnie widział, kiedy piszą tą długą wiadomość. No i co, no i tyle. Jest lepiej u mnie, naprawdę. Wiara mi pomogła, Bóg mi pomógł. Jest naprawdę lepiej ze mną. Może jeszcze kiedyś coś napiszę. Na razie chciałem dać wam znać, że uwierzyłem w końcu w Boga, i to nie ma żadnego powiązania z żadnymi atakami schizofrenicznymi, czy czymkolwiek takim. Nie ma. Ja się nadal lecze. Nie przestałem leczenia, nie słyszałem żadnych głosów, niczego. Ale wiem, ze będziecie, k**wa, wiem ze będziecie pisać różne komentarze niezgodne z prawdą. Na pewno niektórzy ludzie z tego forum, którzy proposowali moją wcześniejszą działalność, oni na pewno poczują się dotknięci, tym ,ze uwierzyłem w Boga, trudno. Ale też wam radzę żebyście odnaleźli Boga w życiu, naprawdę. Nareczka
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
CzuB
|
Wysłany: 20 kwietnia 2017, 12:43 Temat postu: |
|