Wysłany: 22 lipca 2007, 18:40 Temat postu: Wally vs Loony ; Loony vs Wally;
Ok wiec mamy taki maly konkursik
Zasad nie będziemy przedstawiac do konca (zeby miec szanse kantowac a jak ) !
Wiec robimy traski na srodowiskach
Prosilbym o ocene graczy tras, dajcie im noty od 0 do 5 i uzasadnijcie dlaczego.
jeśli ktos ma TMU i zna się na trasach to bardzo bysmy prosili o oceny
Tutaj mamy zajebistą trase, stworzona przez Loonego czyli oda dla teddybearow pluszakow jebanych kaszalotow :
Wysłany: 22 lipca 2007, 19:45 Temat postu:
porownanie będzie o tyle trudne ze Loony zrobil czysty speedtrack a ja dosyc trudny fast-tech
A i jak coś to muzyki nie mam przez Loonego to jemu baty się naleza _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
taaa mowie ci już 10 raz, że miejsca na koncie nie mam i jak stworzysz t oci zrobie tą muze ale Tobie się nawet dupy nie chce ruszyć teddy _________________
Wysłany: 02 sierpnia 2007, 18:28 Temat postu:
okej po tym co loony mi narobil w moim intro jak mu chciałem dac wgrac muze pffff
A do tego wstal bardzo pozno, chyba jak wieczorem próbował se trzepnac to nie mogl dlugo zlapac erekcji... stad te pozne wstawanie
A co do Teddy to każdy wie ze Teddy to ty bo lubisz zapinac swojego miska w waciana dupe przez rozpruty szew
dobra a tak poza tym to polecam tracki, trsozki pracy z tym mielismy _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...