Mnie dziale, od roku jestem na POL, a wcześniej grałem dla CZE, bo zaczynalem wtedy TMN, a dopiero puźniej dowiedzialem się o tmpl.info i z tad się wszystko dowiedzialem jak pozmieniac i jest OK, nawet zobaczcie na mój podpis _________________
U mnie tak samo niestety... Zmienilem wczoraj na POL i może to dlatego ;/ Mam to co trzeba w podpisie i swoj login w profilu... A pisze mi ze nie ma takiego konta.. _________________
Ja mam tak jak inni pisze ze nei znaleziono gracza czy coś takiego. A na ladderze na tmpl.info jest tak jakby mnei nie dodawal. Jestem 64k w ranku a pisze 1,9k~ i ze mam 299 pkt a nie 3,6k~ i zadnej innej info nie ma o mnie..
Moj login do tmn TwisTPl _________________
Ja tu nowy jestem i za bardzo nie czaję...To jak dokładnie mam sobie ustawić ten ladderbar? Cały wątek przeczytałem.
Wkleiłem to:
Kod:
[img]http://tmpl.info/ladderbar/ryniek.gif[/img]
i nic się nie pojawiło. o0
Wytłumaczycie mi o co chodzi? Czy trzeba coś jeszcze zrobić żeby mój ladder się wyświetlał, czy wystarczy tylko mieć konto na Trackmania Nations Forever i u was na forum i wkleić sobie to do sygnaturki? _________________ Zajrzyj na: Linux.pl, Jakilinux.org oraz Polskie Forum Ubuntu i pomóż rozpowszechniać ruch Open Source
Eee, to szkoda. A będzie kiedyś działać pod tmnf?? _________________ Zajrzyj na: Linux.pl, Jakilinux.org oraz Polskie Forum Ubuntu i pomóż rozpowszechniać ruch Open Source
Ok, dzięki już przeczytałem i wiem o co chodzi. Dziękuję za udzielenie pomocy _________________ Zajrzyj na: Linux.pl, Jakilinux.org oraz Polskie Forum Ubuntu i pomóż rozpowszechniać ruch Open Source
wbiłem na stronke http://en.tm-ladder.com/signs.php
żeby sobie zrobić userbara z moim rankiem ale trzeba się tam zalogowac obstawiam ze w okienku Login mam wpisać swój login z TMNF, ale co mam wpisać Community Code? _________________
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4Następny
Strona 3 z 4