ma 16 lat a kładł na ręke tych co mają po 30 np. jakub ^^
nie tylko ze jest mlodszy, ale i mniej wazy, to byla wedlog mnie wieksza niespodzianka.
jednak wizzard i scrapp chyba byli najsilniejsi z tego co pamietam.
a ty madralinski lokashyku nawet nie miałeś odwagi się z robotem silowac, a jednak z kazdej mozliwosc zle o innych mowic korzystas.
o lol... się siłowałem z robotem i wygrałem... nawet z mor_olem chciałem ale on nie chciał :p z tobą też się siłowałem ale przegrałem (ledwo ci się udało joke) _________________
niespodzianka? mowilem ze w okresie poczatku roku gdy chodzilem na silke wazylem 84 ale przez alkohol spadla mi waga do..... 70 kuba powiedz coś jeszcze na mnie bądź kogos kogo lubie a nie będzie milo:D _________________
no już teraz niewiem, co mam nie milego powiedziec, bo przeciesz wodke pilismy przez te reki, czy jak tam to się nazywa.
wydaje mi się ze jesteś w porzadku, a kiedyś przez różne klutnie, który mielismy, mialem inne wrazenie.
na reke k**wa tez wygrales i ch**.
na nastepny zlot bierzemy rekawiczki i walimy się w twarz na boks, co ty na to? będzie zabawa bo 10 piwach i iles tam wodek (niestety raczej dla widzów)
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2