Wysłany: 08 września 2007, 19:06 Temat postu:
Cytat:
roche zalosny także ten Bug. Szkoda ze na takich rozgrywkach i w takim meczu musialo się zdarzyc coś takiego…
Aha no i z czym ten Bug był związany Smile?
jaki bug?
dopiero odzyskałem neta niedawno i nawet nie wiem jaki wynik _________________
no gg PS CYklop się w FM wyroznial bo haz bez treningu:( kumpel mowil ze sawik zle komentowal tzn wyzywal nas?;/ niech się pier**** tu moja przygoda z FM się konczy... cu FM btw. szukam klanu 2ligowego _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Radus co ty piszesz? jakiego klanu 2-ligowego? jeden mecz ci nie wyszeld i od razu chcesz odejsc z FM, to ja po meczu z ps chyba tez poinnienem szukac klanu 2-ligowego, a najlepiej dolaczyc do 2f2f
sawik was ani azu nie wyzwal tylko powiedzial ze hazyl ma nick napisany w pokemonowym stylu i nie może się doczytac ;p _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Sawik was nei obrazal a komentowal bardzo dobrze i jak na taki mecz to bardzo ciekawie ze jego komentarz był ciekawszy niz mecz. _________________ *... i wszystko jasne.
slabszy mecz?? to moj 3 z rzedu slaby mecz po pierwsze mielismy problemy ze skladem;/ po 2 nie nadaje się do FM po 3 mozecie mnie jechac ile chcecie ja tam podjalem decyzja btw. master umiem nawet serva postawic może przyjmniesz? mowie serio.... _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 08 września 2007, 19:18 Temat postu:
Grono napisał:
Radus n/c
^^ masz się nie poddawac i graj ! my tez jak gralismy z prosiakami to byla totalna porazka, ale gramy dalej panowie ! _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
mor olo, kolega mowil ze srogo po nas jechal może i mnie mogl wyzywac ale nie innych graczy z FM i pisalem ze mamy problem ze skladem;/ _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
lookash w przeciwnosci do Ciebie my się nie poddalismy jak ty zrobiłeś, napisales przegramy i tyle a my przynajmniej podjelismy walke co prawda z nie wytrenowanym hazem i radusiem ciota ale co tam;/ _________________ ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^