Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
LAN PARTY by Fc Power League
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » TrackMania » TrackMania Nations
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MrOoZiO
Doświadczony driver

PostWysłany: 16 października 2007, 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

tym razem już musze być, nie ma bata, co prawda daleko ale huj!! nie liczy się odleglosc liczy się zabawa!! wazne jest to zeby się spotkac ze znajomymi z neta i poznac ich naprawdę, oczywiście przy jakims piwku Smile k**wa stane na glowie zeby przyjechac!! nawet huj z noclegiem (scrap mi obiecal darmowy na tamtym jak przyjadę wiec chyba odnowi propozycje Razz) pozostaje kiedy.... hmm.... jak najszybciej biczasy Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2

PostWysłany: 16 października 2007, 22:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Mroozio trzeba się jakoś zgrać ;-) i pojedziemy razem i może ze scarym o ile będzie jechał ;-)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
MrOoZiO
Doświadczony driver

PostWysłany: 16 października 2007, 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

lajtowo z krk coś chyba pojedzie w tamta strone Smile damy rade. BTW hack musimy się w krk spotkac kiedyś na bro, w sumie to ja czesto jestem wiec jak bys kiedyś mial czas to mozna gdzies skoczyc

Powrót do góry
scrappler
Gość

PostWysłany: 16 października 2007, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

dzięki za sugestie Razz

co do noclegu: koszty pokryją uczestnicy i postaramy się zorganizowac coś taniego tak jak było tym razem po jakieś 20-30zł na osobę w kilkuosobowych pokojach

co do atrakcji to nie kumam FPS i innych dzików Very Happy więc proszę o pomoc COBA i SCAREGO Smile pls pls pls Razz

alkohol: dla osób powyżej 18 lat Razz jedna beczka piwa od SCRAPPLERA, resztę trza sobie dokupic Smile biczasy Smile

jedzenie, no cóz załatwimy taką kawiarenkę by koło niej naplalić grilla (najtaniej) lub by było jakieś tanie jedzonko - ale dobre Smile

sponsoring - co to Co?Co?Co?Co??? muhahahahahah Smile, coś tam będzie ale wolę wydać kasę na jakąś fajną kawiarenkę i warunki grania niż na nagrody Smile, co nie oznacza, że będzie masakra Very Happy

TERMIN: 17-18 LISTOPAD BICZASY
MIEJSCE - ŁÓDŹ

ATMOSFERA - THE BEST LIKE NOWHERE Smile

CO WY NA TO?Co?Co?Co?Co???

Powrót do góry
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 17 października 2007, 5:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Scrapp ja bedena 100% wiec mozesz mi dac jakieś male zadanko, może coś mi się uda pomoc jak znajde czas :wink:

A co do kawiarenki to napisz mi która masz na mysli bo jakos nie mogę skojarzyc takiej zeby coś takiego się tam odbylo, ale to przez to ze nie laze po kawiarenkach w Łodzi Very Happy

aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu Laughing

Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 17 października 2007, 6:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

przez to lan party zalamie mi się budzet na giatre elektryczna + piec, ale będę Smile scrap, jak mozna pic dopiero od 18stki?
Powrót do góry
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 17 października 2007, 8:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Scrap, ostatnio tez mowiles ze mocna od 18 a ja moglem czy teraz będzie inaczej? jak tak to nie mam po co jechac:PP hehe nie no fajny pomysl ale da rade z ekipa ze slaska;d sadze ze Scrap Szaleje;p

Wink ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wix
Pirat drogowy

PostWysłany: 17 października 2007, 8:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

kurczem trochę daleko z bydzi mam Razz hmm no ale może coś pokombinuje bo widze ze fajna sprawa może być Very Happy Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
[POL] bax
ESWC.pl 2k7 winner

PostWysłany: 17 października 2007, 9:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mam cyrkiel na twarzy jak slysze impreza ze scraplerem Very Happy

heh ja osobiscie nie wiem jak wypadne czasowo i planowo, ale jakas tam opcja jest zeby przyjechac, ale jak pewnie wiekszosc już wie mam inne rzeczy obecnie na glowie

nie wiem czemu ale na mysl o lanparty zabolały mnie łokcie Very Happy hyhy

jeżeli bym jechal to samochodem bo pociagiem masakra, a co w zwiazku moglbym zabrac ekie z dolnego sląska, ale nic kompletnie nei gwarantuje, 10% szans u mnie

poraz kolejny gratuluje scraplerowi za gust i zaangazowanie Smile

trzymajta się, pozdro

Powrót do góry
scrappler
Gość

PostWysłany: 17 października 2007, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

heh bulecik, pewnie że się przydasz Smile bo scrappler to strasznie zajęty człek. daj nr komórki na gg 9025396 Smile bo trzeba kawiarenkę znaleść ( ja też nie wiem gdzie i czy są Very Happy ) bo lepiej mieć desktopy niz laptopy bo jak to mówił mój JAKUBEK "ten laptop nie ma karty graficznej" mehehehehehehehehe Smile

Jak ktoś chce jeszcze pomóc to pisać na gg komórki bo czasu będzie coraz mniej Smile, przypominam że to ma być zorganizowane nie przez BIEDNEGO Laughing Laughing Laughing scrapplera tylko przy udziale wszystkich i przy pomocy wszystkich a ja będę TYLKO łączył tematy i oczywiście załatwiał tematy na miejscu Smile ale ktoś musi zrobić sałatkę, makowiec Laughing Laughing Laughing

normlanie już się cieszę na tą imprezkę Smile

KTO jest jeszcze z Łodzi lub bliskich okolic?Co?? pisać odrazu na gg nr komórki Smile

BAXIU kochany, jak to 10%Co?Co??? :shock: :shock: zapomniałeś dopisać jednego zera?Co? dzięki za miłe słowa ale tą atmosferę tworzyliśmy wszyscy przy twoim dużym współudziale Smile wieć nie brzęcz i potwierdzaj przyjazd biaczzzzzzzzzzz Smile

cięzko może być z noclegiem bo jednak to nie wakacje i akademiki pełne, dawać pomysły Very Happy Very Happy

Powrót do góry
XP bulet
Pirat drogowy

PostWysłany: 17 października 2007, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

oj Scrapp mowilem male zadanko Laughing coś w stylu przynies ciastka albo co Laughing

dobra coś tam się rozejrze ale wiesz ja tez czasu nie mam za dużo bo od rana do wieczora w pracy, ale już puszcze moje golabie może znajda lokum, podzwonie trochę i zobaczymy, ale mysle ze gorzej to będzie z noclegiem, bo do "ibisa" to się raczej nie wjebiemy Mr. Green

i proponuje odrazu zamowic Izbe Wytrzeźwień (ul. Kilińskiego 232) Laughing

chyba ze praferujecie HARD lokum to mam coś dla was:

Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta - Schronisko dla Bezdomnych Mężczyzn - Łódź

Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 17 października 2007, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

bulet a przenocowalbys nas? ;p
Powrót do góry
XP bulet
Pirat drogowy

PostWysłany: 17 października 2007, 14:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

bulet napisał:
aha i odrazu napisze zeby nie było watpliwosci, nie ma spania u mnie w domu Laughing

Powrót do góry
www_pl
Jeździ konno

PostWysłany: 17 października 2007, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

tu wally jak coś

wiec

proponuje w feryjki zimowe, tak jak ma wiekszosc Polski zeby mozna było dluzej pokoczowac, bo jednak w roku szkolnym to ja bym baaardzo chetnie pojechal ale jednak jak naopuszczam za dużo dni w szkole to będzie ciezkawo Razz
Najwazniejsze zeby byla super atmosfera jak poprzednio Smile I zeby przyjechalo jeszcze wiecej osob !
A turniej to jak turniej może i być Razz Ale jak będzie czas to mozna by go inaczej rozplanowac niz typ "przegrany odpada" tylko dac sobie pograc wszystkim, wrzucic ich w 8 osobowe grupy na trybie team np do 5 pkt Smile wtedy byloby szybko sprawnie a każdy by sobie pogral i mial frajde do konca i z gry i z lana Very Happy Dlatego jestem za jakas kafeja... Razz

w ogóle Scrapp po mistrzowsku ostatnio było wszystko zorganizowane, grill w barku (pamietam jak się nie zgodzili na grilla na ich terenie to kazales rozstawic grilla przy samym plocie na ulicy zeby ich i tak udupic Very Happy) i się zgodzili. Albo jak przyszedl ziomek ala poliscjant z powolania, tak go wchujales ze wyszlo ze on był natretny Very Happy !

Wiec wszystko było za***iscie proponuje to zrobić na przelomie stycznia i lutego tak jak to ferie ma wiekszosc Polski, chyba ze ktos ma plany zimowe ? to mozna i przed feryjkami bo wtedy jzu tez jest lajtowo !
Ogolnie chodzi o to ze po prostu termin w ktorym będzie jak najwecej osob moglo być, a grudzien to taki sobie moment na takie sprawy, swieta itd... Razz

I oby piwa starczylo i wodeczki Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
[POL] brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

PostWysłany: 17 października 2007, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

wally ferie zimowe styczen-luty może i by były dobre gdyby nie to ze w wiele wojewodztw ma inny termin tych ferii :/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
*тсω* StaR
Star Małpa

PostWysłany: 17 października 2007, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Potwierdzam swoją obecność. Let's do it again! =)

Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 17 października 2007, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

ta wally, ja bym cie popieral gdyby wszyscy mieli ferie w tym samym czasie a tak to zwyczajnie ustalic się terminu nie da dla wszystkich
Powrót do góry
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 17 października 2007, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Ferie mam zajete Rolling Eyes a wiecie beze mnie to nie impreza Happy nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...

Wink ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Robot
Pirat drogowy

PostWysłany: 17 października 2007, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

RaDuS napisał:
Ferie mam zajete Rolling Eyes a wiecie beze mnie to nie impreza Happy nie no joke jak coś to mnie nie będzie, a co do zimy to nie madry pomysl bo niektorzy jada samochodami, a w zime niezbyt bezpiecznie jechac pareset kilometrow autem...

Szczególnie z powrotem Twisted Evil

Powrót do góry
FRED
Street shaman!

PostWysłany: 17 października 2007, 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

good idea z tym lanparty. Choć jestem tez tego zdania, zeby odbyło się jakoś w styczniu - wg mnie jeden turniej/czy jakiś zlot na miesiąc to i tak bardzo dużo! Tak jak mor_Olo mówił - pga, g3 itd. Więc lepiej by było, jakby styczen - może i w okolicach moich urodzinek Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » TrackMania » TrackMania Nations Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: