Wysłany: 20 października 2007, 22:03 Temat postu: TRACKMANIA THE MOVIE 4
Witam ^^ i nareszcie po wielu godzinach męczarni, problemami z Trackmanią i windowsem movie maker ja i rad daliśmy radę o to nadchodzi (jak ja kocham takie momenty):
TRACKMANIA THE MOVIE 4:
Wysłany: 20 października 2007, 22:22 Temat postu:
Cóż filmik moim zdaniem gorszy od trójki, ale ciągle uznaję że ciekawie się go oglądało. Niestety trochę słaby jest moim zdaniem wątek, ale trasa prezentuje się ciekawie, mimo że spodziewałem się nieco innych stuntów. Muzyka jak zwykle na poziomie no i świetnie, że używasz tylu custom skinów w powtórkach. A więc good work.
Akurat ja też pracuję nieco nad wideo skupiające się na tzw. "Stuntach", ale będzie na pewno inne w stylu niż twoje. _________________
Wysłany: 21 października 2007, 9:13 Temat postu:
No nawet fajne, ciekawy jestem co rad zrobił w tym filmie
Do stuntsów to się bay lepiej nadaje, ale mogło by przyciąc przy większej trasie więc może stąd wybór deserta
Czekamy na TMTM5
Jak chcesz wiedziec rip i nie zauwazyles na koncu to ja jezdzilem czteroma autkami a saves czteoma .Prócz tego nie zrobilem nic jak mam być szczery reszta wszystko muzyka poskladanie caly film wszystko zrobil saves i gratulacje swietnie mu to wyszlo No wlasciwie ja sciagnalem te ostatnia muzyke i mu wyslalem bo on nie mogl sciagnac -_- _________________
film nakrecony na poziomie gratulacje dla autora, wykorzystam parę trików w swoim nastepnm filmie Jednak co do tresci (przejazdu) nie załapalem sensu, samochodziki odbijajace się elementow trasy, czesto lądujace na dachu i ledwo powracające na kółka Same ujecia kamer mi się podobaly :wink:
Mam pytanko Po obejrzeniu filmu nr3 zauważyłem że niektore samochody nie dojechaly do mety np w tym wyscigu co jedno z aut wlecialo do wody.
Wiec jak zapisales reapley?? _________________
Wysłany: 21 października 2007, 10:37 Temat postu:
Albo jeśli trasa ma CheckPointy, to po prostu możesz przeczekać zanim inne przejadą przez kawałek trasy na którym się wypadło z trasy a potem wcisnąć Enter. (dotyczy wszystkich TM oprócz TMN) _________________
Nie uwierzycie ale mam dobrą wiadomość już mam prawie cały projekt 5-tej części i pełny soundtrack i na 100% wyjdzie w tym roku i mogę uchylić rąbek tajemnicy że tym razem padło na środowisko SNOW W PIĄTEJ CZĘŚCI DAM Z SIEBIE MAX KAŻDY SZCZEGÓŁ BĘDZIE DOPRACOWANY _________________
no to ja czekam na
Trackmania The Movie 69 _________________ Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"