Wysłany: 12 lutego 2008, 17:53 Temat postu:
i ma jeździć z tyłu z takim napisem? :F
imho - średniawy.... _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
W sumie, Sekłe, nie obraź się, ale to wygląda, jakbyś walnął teksturę, zapisał jako diffuse.dds i tyle, tylko napis dodał... Dla mnie trochę biedny, ale nikt z początku nie był doskonały:> No, może poza Trzecim:> _________________
W sumie, Sekłe, nie obraź się, ale to wygląda, jakbyś walnął teksturę, zapisał jako diffuse.dds i tyle, tylko napis dodał... Dla mnie trochę biedny, ale nikt z początku nie był doskonały:> No, może poza Trzecim:>
Popieram Skiny TRZ3CIego są najlepsze i nie ma na nie ch*ja we wsi. _________________ Już użytkowników zobaczyło ten podpis.
Skin prosty - ale oryginalny i mi sie podoba. Nie ma co porównywać obu panów bo za mało skinów Seque mieliśmy okazję oglądać więc nie wiemy czym nas jeszcze zaskoczy
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 14, 15, 16Następny
Strona 1 z 16