Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 16 lutego 2008, 21:25 Temat postu:
gg holus !!!! jedziesz teraz z chapo, to jest nOObek _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
brzerzowi tez wspolczuje bo gra z FF*Suli (z francji ) to jest swietny gracz.
aha no to fajnie ;/ a myslalem ze na jakiegoś noobka trafilem
brzerz, jak przytrenisz jeszcze mocno, i będziesz smigal bardzo dobre czasy, to wygrasz z nim to jest BOT, także uwazaj :? . gl w meczu
ta przytrenic to mogę co najwyzej swoja mapke bo ten patafian nawet nie potwierdzil jeszcze meczu a 2 dni na wszystkie mapki to za mało czasu _________________
będziesz mogl czemu nie lok
Brzerz ja się o FoXXa mapie dowiedzialem w Sobote okolo 13 XD a gralem mecz o 20 _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 17 lutego 2008, 11:46 Temat postu:
Coof napisał:
MAXERRR napisał:
gg holus !!!! jedziesz teraz z chapo, to jest nOObek
ta, n00bek z tryA! -.-
coof, nie musisz odrazu kozaczyc, przeciez każdy wie ze chapo to przyklad BOTA _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wysłany: 17 lutego 2008, 19:57 Temat postu:
szkoda lok, ale wr masz na tej mapce także gg ^^. kendo to swietny gracz, widocznie ci zabraklo szczescia, zycie :? _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Zabrakło mi regularności, tracka trenowałem od wczoraj i nie miałem z kim pograć na rundach tej trasy więc grałem na solo tylko. Szkoda, szkoda _________________