Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*тсω* Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 8:04 Temat postu: |
|
|
Nie wszyscy maja zawsze czas i nie wszyscy moga o 23 wlazic na kompa grać w tm, wiesz?
Chodzi o to, gdyby jeszcze twój mózg tego nie zatrybił, że powinienem awansowac bez niczego, gdyby nie pomyłka aseco. Już?
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:08 ]
Bulet ja Ciebie rozumiem, że nie chcesz mi dobrowolnie ustapic, też bym tak pewnie zrobił
Co do tego, że byłem pierwszy to ja jestem pewien że byłem pierwszy.
Po1. Gdy robiłem czas, nie było ze mną nikogo równo
Po2. Jeszcze wtedy ty chyba byłeś na servie, sam pamietam jak też narzekałeś że cie niedługo wyjebią z 32 : P
Po3. Kiedy zrobiłem czas, uznałem że to wystarczy (i wystarczyło, co by nie było), i wyszedłem z gry. Wszedłem na PGS - byłem sam na 23 pozycji, nikogo nie było ze mną na tej pozycji.
Pozdrawiam, i czekam w dalszym ciągu na admina.
Powrót do góry |
|
|
XP marrek13
Ostrzeżeń: 3 Posty: 439
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 8:08 Temat postu: |
|
|
Jest takie coś jak szacunek, drogi ORZESZKU. Bulet też nie mógł jakoś wbić na kompa o 23, bo w przeciwieństwie do Ciebie ma jeszcze pracę. Poza tym, wszystkie rekordy, które widziałem na aseco były ustawione wg. czasu wykonania(chodzi o takie same czasy) i jestem pewny, że to bulet zrobił ten czas pierwszy(to jest komputer, algorytmy dodawania nowych rekordów nie zmieniają się co rundę).
I jak powiedziałem, SZACUNEK do starszych, bo się obudzisz z ręką w nocniku pytając "za co".
[ Dodano 17 Lip 2008, 9:10 ]
marrek13 napisał: |
Jest takie coś jak szacunek, drogi ORZESZKU. Bulet też nie mógł jakoś wbić na kompa o 23, bo w przeciwieństwie do Ciebie ma jeszcze pracę. Poza tym, wszystkie rekordy, które widziałem na aseco były ustawione wg. czasu wykonania(chodzi o takie same czasy) i jestem pewny, że to bulet zrobił ten czas pierwszy(to jest komputer, algorytmy dodawania nowych rekordów nie zmieniają się co rundę).
I jak powiedziałem, SZACUNEK do starszych, bo się obudzisz z ręką w nocniku pytając "za co". |
@up
Udowodnij to, bo organizatorzy raczej nie mają ku temu sposobności i kierowanie się rekordami z Aseco jest jedynym słusznym wyjściem.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 8:10 Temat postu: |
|
|
Marrku, sam Bulket powiedział że by się wkurzył więc o co chodzi? : )
Ja go bardzo szanuje, tylko czuje się oszukany i myśle że powinieneś to zrozumiec.
Poza tym, sprawa "zmieniania wyników" była wałkowana wcześniej i najwidoczniej algorytmy zawodzą.
Zapewniam Cie, że Buleta, jak i zresztą Ciebie, oraz całą reszte graczy TM szanuje, ale po prostu czuje się wydymany.
[ Dodano 17 lipca 2008, 8:11 ]
Hehe, no właśnie w tym problem Marrku, że nie mogę tego udowodnic, mi też z tego powodu przykro : /
Nie róbmy tutaj spamu, poczekajmy spokojnie na admina, k?
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD OrdonekQ7
Moderator
Ostrzeżeń: 3 Posty: 1323
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 9:35 Temat postu: |
|
|
chyba wam się coś po***ało ja się ine zamieniam na grupy, gram o 21:30 i już, bo tak się ustawilem i będę miaszal co 5 min, ja mam tez swoje zycie, prace obowiazki, wiec teraz to mnie mozecie w dupe pocalowac, ja gram w grupie H o godz. 21:30
no k**wa wykombinowali
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
|
|
Powrót do góry |
|
|
XP bulet
Pirat drogowy
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 9:44 Temat postu: |
|
|
zaczynacie mnie wkurwiac, kogo mi jeszcze dojebiecie do grupy!!!!!!!!
niech ktos do kurwy nedzy podejmie decyzje, bo mi cisnienie podnasza te flaki i fistaszki, a pracy jestem i się nie chce wkurwiac
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 9:45 Temat postu: |
|
|
Dobra to teraz ja zabiorę głos.
Po 1 - Fistashi. Przykro mi, że przydażyła się taka sytuacja, w której ostatni zakwalifikowany i pierwszy przegrany mają taki sam czas. Jednakże aseco wyżej ustawiło buleta i to w takim razie on przechodzi. Nie ma dowodów na to, że to Ty zrobiłeś pierwszy ten czas i nie mogę Ci zaufać tylko "na słowo". Przykro mi.
Po 2 - Flagg/Maxer. Umówcie się w końcu czy chcecie przełożenia terminu grupy, czy nie. Można was zamienić z jakąś w momencie, gdy ta inna zezwoli na to. ALE! Jeśli nie dojdziecie do żadnego porozumienia to gracie o regulaminowaje porze, czyli 18.00. Przykro mi Maxer, ale to jest turniej, który ma z założenia trwać zaledwie tydzień. Zgodziłeś się z zasadami regulaminu i nie jestem w stanie nic zrobić, w momencie, gdy nie usłyszę, że wszyscy z Twojej grupy chcą zmiany terminu. Jeśli się dogadacie, to możecie zagrać później, a inna grupa będzie wcześniej. To żaden problem.
Po 3 - nie będzie przekładania graczy z grupy do grupy. To głupota, bo po to został ten system opracowany, by wg. niego przebiegały zmagania.
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1326
|
Wysłany: 17 lipca 2008, 12:54 Temat postu: |
|
|
no jak widzicie już jestem.
wkurwia mnie fakt, ze chcieliscie mnie wy***ać z grupy, i nie dawac szansy na gre.
dlaczego k**wa fist pierdoli glupoty ze zagra za mnie ? przypominam ze mialem nieco lepszy czas na kwali, i to mi się nalezy .
to już jest twoj problem fist, trzeba było zrobić o te 10 setnych lepiej czas, i problemu by nie było.
@Flagg: wczoraj pisalem ze ide do pracy i mogę się nie wyrobic !, a ty dopiero dzisiaj. chyba bylem pierwszy i napisalem czy mozemy przelozyc spotkanie naszej grupy. tutaj dziwi mnie zdanie adminow, poniewaz moja propozycja byla pierwsza...
ale to już niewazne, bo jestem już na chacie, i wlasnie sobie trenuje do naszego pojedynku. narazie bardzo wkurwiony... także do 18;00 moja grupo A!
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
|