naprawdę wix nadaje się do hstv..
natomiast strasznie denerwujace jest to jak ci w warcrafta czy co to za sapera tam maja, jak się wbijali.. rozumiem na poczatku czy podczas przejazdow ale final mogli sobie podarowac szczegolnie ze nic się nie dzialo a akurat na mete wylaczyli widok tm.. no coz, zycie _________________
Twist to był też ważny mecz WCIII. Patrzymy z pryzmatu TrackManii, ale postarajmy się zrozumieć też graczy WoW'a. TMN jest o wiele mniejszym tytułem niż World of Warcraft w świecie e-sportu i powinniśmy się cieszyć, że w ogóle nasza gra została tam pokazana na hstv. Fakt, że przełączanie następowało w nieciekawych momentach, ale nie sądze, żeby operatorzy HSTV specjalnie tak robili, żeby nam dowalić _________________
no ja to rozumiem, tylko mogli by się jakos dogadac, zeby na sam final nie było czegoś takiego.. tam w wowie nie było za bardzo widac zeby coś waznego się dzialo.
co innego jeżeli finaly się pokrywaja, jeżeli chodzi o sekundy ale to nie w tym przypadku.
i jeszcze ten komentarz "dojezdzaja do mety" - "u mnie też"
gdzie tam cholera meta jest? _________________
Coof twoj argument bylby sensowny gdyby nie to ze wix zamowil scene na finał 1-1,5h wczesniej a W3 wpieprzyli się na ostatnia chwile, a na nastepny raz niech po prostu zapisuja oba obrazy na dwoch pasmach i tak samo 2 komentarze na 2 pasmach audio to pozniej będzie ok, byla to ich taka pierwsza relacja wiec bledy się moga zdarzac
Twist HS ma dewize zeby robić luzne relacje, czy im to wychodzi sam oceniaj mi się te ich zarty rzadko podobały ew. Sawik miał fajne smieszne filmiki z tego co pamietam. _________________ *... i wszystko jasne.
hehe, własnie chciałem dać posta na forum o relacji, widzę żę kolega sinuss mnie uprzedził _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.