olek wyobrażasz sobie że to ty jesteś tym karateką? ;d
Nie, a ty wyobrazasz sobie ze będziesz gral w reprezentacji, bo slyszalem ze jakubowi zalezy przede wszystkim na dobrej atmosferze. _________________ *... i wszystko jasne.
Więcej takich postów napisz do gracza z ktorym masz za miesiac grać w druzynie przeciwko najlepszym graczom an swiecie, a gwarantuje ci ze z nikim sobie nie pograsz, bo ze mna chyba jest już jasne ze nie będziesz grał. _________________ *... i wszystko jasne.
Rozumiem że nie zależy ci ani na grze w reprezentacji ani na tym żeby miała jak najsilniejszy skład i wolisz podgrzewać tylko kłótnie między graczami...OK _________________ *... i wszystko jasne.
To co cię rozsmiesza mnie mało obchodzi pójdź do piaskownicy i opowiedz kolegom na pewno się pośmieją równie bardzo jak ty, to że karate kojarzy ci się z mordobiciem świadczy tylko o twoim wszystkim znanym poziomie.
Myślę że mimo swojego 11letniego poziomu potrafisz ocenić że cię nie lubię i jeśli masz ochotę na grę w reprze i pomaganiu jej powinieneś poprostu to przemilczeć.
Jakubowi już dawno mówiłem o tym żeby Ciebie uspokoił jako kapitan bo predzej czy poźniej z twojego zachowanie wynikną niemiłe sytuacje.
Żeby wszystko było jasne, nasz kapitan mówił że osoby prowokujące (prezes) i zachowujące się dziecinnie (foxy) nie będą miały miejsca w reprezentacji. Ty łączysz te cechy i jesteś w nich o wiele lepszy od dwóch wyżej wymienionych. Oni natomiast pokazali że potrafią na czas gry zamilknąć bądź zachowywać się na stałe lepiej, do tego w sytuacjach kryzysowych (u prezesa nietrzeba nic mowic, u foxego ostatani PGS cup) pokazali ze nie poddaja się ani dekoncentrują. Ty natomiast dekoncentrujesz badź uciekasz i płaczesz (ostatnie lany i wele meczów w ostanim NC)
Sprawa jest prosta Foxxy i Prezes grają w reprze, Lookash nie gra, ja w innym wypadku nei mam ochoty grać w reprezentacji, która w innym wypadku będzie wybierana po dobrych znajomościach. _________________ *... i wszystko jasne.
no to ch**
skoro tak wczesnie się to zaczyna, to raczej nie mozna będzie na mnie liczyc w tej edycji...
przykro mi, ale nic się nie zapowiada, ze będę mial nowego kompa...
zrobie co w mojej mocy zeby powalczyc o reprezentacje jeśli uda mi się jakiegoś kompa tanio zalatwic
aj aj aj wally, to jest bardzo nie dobrze.
czy naprawdę nie widzisz szansy, abys jednak dal rady?
kurde, na calego kompa napenwo nie damy rade się jakos tam zlozyc, ale jakbys zlokalizowal problem (może jakas szczegolna czesc kompa), to bysmy się zlozyli?
[ Dodano Czw Lip 31, 2008 1:30 pm ]
lokash proszę Ciebie, nie obrazaj już mor_ola.
każdy ma prawo kogos lubic czy nie lubic, ale kiedy gramy w reprze, powinnismy się trzymac razem.
mysle, ze mor_olowi nalezy się respekt, nie tylko bo dużo osiagnal.
mor_olo proszę Ciebie, nie groz już teraz, ze nie będziesz gral, jak ten czy tamten będzie, lub nie będzie w reprze. to do niczego nie prowadzi.
poza tym, jak jesteś starszy i madrzejszy, nie daj się prowokowac i nie obrazaj z powrotem.
oboje jesteście bardzo wazni dla repry, wiec trzymajta mordy i srajcie do jednego kubka (pracujcie razem)
szkoda by było, jak by jakieś osobiste klutnie oslabialy nasza kadre.
To co cię rozsmiesza mnie mało obchodzi pójdź do piaskownicy i opowiedz kolegom na pewno się pośmieją równie bardzo jak ty, to że karate kojarzy ci się z mordobiciem świadczy tylko o twoim wszystkim znanym poziomie.
Myślę że mimo swojego 11letniego poziomu potrafisz ocenić że cię nie lubię i jeśli masz ochotę na grę w reprze i pomaganiu jej powinieneś poprostu to przemilczeć.
Jakubowi już dawno mówiłem o tym żeby Ciebie uspokoił jako kapitan bo predzej czy poźniej z twojego zachowanie wynikną niemiłe sytuacje.
Żeby wszystko było jasne, nasz kapitan mówił że osoby prowokujące (prezes) i zachowujące się dziecinnie (foxy) nie będą miały miejsca w reprezentacji. Ty łączysz te cechy i jesteś w nich o wiele lepszy od dwóch wyżej wymienionych. Oni natomiast pokazali że potrafią na czas gry zamilknąć bądź zachowywać się na stałe lepiej, do tego w sytuacjach kryzysowych (u prezesa nietrzeba nic mowic, u foxego ostatani PGS cup) pokazali ze nie poddaja się ani dekoncentrują. Ty natomiast dekoncentrujesz badź uciekasz i płaczesz (ostatnie lany i wele meczów w ostanim NC)
Sprawa jest prosta Foxxy i Prezes grają w reprze, Lookash nie gra, ja w innym wypadku nei mam ochoty grać w reprezentacji, która w innym wypadku będzie wybierana po dobrych znajomościach.
Nie korci mnie żeby prać twoje brudy, których masz nie mało. Nie będę się zachowywał ja ty przecież, bo mi wstyd ;]
Do tej listy powinieneś dodać siebie, nie dość, że odpowiadasz na prowokujące teksty 11 latka, to do tego obrażasz go. Jak ci nie wstyd?
Uważasz też, że jeżeli ja będę grać to tylko dzięki dobrym znajomosciom. Na pewno masz racje ;] w końcu jestem taki zły, obrażam wszystkich na około i na dodatek nie mam skilla, przecież z pestką w "d*pie" rozwaliłeś mnie w Elblągu ;]
myśle ze teraz się zastanowisz co napisałeś, i tak żeby cie jeszcze sprowokować i dać ci argumenty dla twojego zakompleksionego JA: na 11 letnim poziomie to jest twój siusiak _________________
To że jestem starszy nie sprawia że lubie grać z osobami które probuja mnie przeprosic obrazajac.
Ja już swoje w NC pograłem, z checia pomogę ale nie zamierzam się tam meczyc z powodu MOJEJ drużyny, a nie chcialbym zachecony(ze będzie fajnie i git) przez kogos rozegrac jednego meczu..zrezygnowac..i zostawic reprezentacje z pustym slotem na kilka meczów(do jakiejs wymiany), bo obojetnie kto tam nie zagra będę się cieszyl ze zwyciestw Polskiej reprezentacji.
Pomijajac fakt kolezenstwa w druzynie, IMO Lookash na meczach o wysoką stawke reprezentuje w samej grze niski poziom. Jeśli go powołasz to znaczy że powołujesz tych co lubisz, IMO.
Przykro mi że muszę cię stawiać w takiej sytuacji w tym momencie, ale po to zostales kapitanem by podejmowac takie decyzje badź je ukracać , mogles to zrobić już miesiac temu wiedzac ze chcesz powolac nas obu oraz to ze lookash mnie mocno prowokuje, nie zrobiłeś tego wtedy i masz konsekwencje kolejnej prowokacji ze strony lookasha.
[ Dodano Czw Lip 31, 2008 1:53 pm ]
Jak widac Lookash uważa ze to ja go prowokuje, wiec tym bardziej nei wierze ze moja wspolna gra z nim w druzynie przyniesie efekt.
Sry ze ci mowie kogo masz powolac, przesadzilem, chciałem tylko pokazac ze jest dwóch silniejszych psychicznie, skillowo oraz spokojneijszych graczy kitórych wczesniej pomijales. _________________ *... i wszystko jasne.
Nie korci mnie żeby prać twoje brudy, których masz nie mało. Nie będę się zachowywał ja ty przecież, bo mi wstyd ;]
Do tej listy powinieneś dodać siebie, nie dość, że odpowiadasz na prowokujące teksty 11 latka, to do tego obrażasz go. Jak ci nie wstyd?
Uważasz też, że jeżeli ja będę grać to tylko dzięki dobrym znajomosciom. Na pewno masz racje ;] w końcu jestem taki zły, obrażam wszystkich na około i na dodatek nie mam skilla, przecież z pestką w "d*pie" rozwaliłeś mnie w Elblągu ;]
myśle ze teraz się zastanowisz co napisałeś, i tak żeby cie jeszcze sprowokować i dać ci argumenty dla twojego zakompleksionego JA: na 11 letnim poziomie to jest twój siusiak.
"Pomijajac fakt kolezenstwa w druzynie, IMO Lookash na meczach o wysoką stawke reprezentuje w samej grze niski poziom. Jeśli go powołasz to znaczy że powołujesz tych co lubisz, IMO. "
o co ci chodzi z tym niskim poziomie w grze o wysoką stawke? bo nie rozumiem cie hihihi _________________
widocznie się nie lubicie, to jest widoczne.
ponownie proszę was nie klucic siebie.
lokash zaczol i prowokuje, to jest prawda. nie dobrze robi i napisalem mu, zeby przestal na gg.
ale ty mor_olo tez nie dobrze robisz, stawiajac wybor, on czy ja i sugerujac lokashowi maly skill.
proszę was bardzo pomyslec nad tym, czy naprawdę wasza klutnia jest wazniesza, niz sukces polski w NC i pomyslec nad tym, ze wszystkim innym reprezentantom psujecie może wieksze szansy na lepsze wyniki wasza klutnia.
mi i tak termin nie pasuje , szkoła się zaczyna a mam ważny rok, i tak w ogóle to jeżeli taki znawca jak mor_olo uważa ze sa osoby dysponujące lepszym skillem to ja NIE GRAM ;] _________________
Proponuję posłać ostatnią serię postów w eter, to sprawa prywatna, nikt więcej nie powinien tego czytać bo nie ma takiej potrzeby. _________________ "I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Proponuję posłać ostatnią serię postów w eter, to sprawa prywatna, nikt więcej nie powinien tego czytać bo nie ma takiej potrzeby.
Masz racje sajks. ale jeżeli to ma wpłynąć negatywnie na udział reprezentacji w Pucharze Narodów to to już jest sprawa nas wszystkich dotycząca, i musimy rozwiązać go wspólnie, a mor olo, lookash fochy na bok, dobrze wiecie że taki turniej jest wart świeczki, pamiętam że w 2002 roku na mundialu reprezentacja Niemiec była skłócona ze sobą, ale potrafili zakopać topór wojenny. I teraz ja was się zapytam: Czy WY też potraficie? _________________