Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 13:28 Temat postu: szukam drużyny do której mógłbym się zapisać |
|
|
Witam, gram w Trackmanię od niedawna (czerwiec 2008) i w końcu znudziło mi się ściganie na przypadkowych serwerach sam dla siebie. Dlatego też chciałbym się dowiedzieć (nie jestem zbyt zorientowany) , gdzie mógłbym zapisać się do drużyny. Na początek jakiejkolwiek, która ma ambicje na jakieś zawody . Może ktoś z członków jakiejś drużyny w potrzebie zauważy tego posta i się zgłosi . P.S. Nie wiem czy to ważne ale na wszelki wypadek dodam że mam ok. 36000 punktów (może to dla niektórych ważny wyznacznik , ważna jest reklama, prawda? ) . Zainteresowanych i skorych do pomocy proszę o odpowiedź, pozdrówka.
_________________ Athlon X2 4400+ , Gigabyte MA-78GM-S2H, Goodram 1GB 800MHz CL5, Maxtor 120GB SATA, Samsung DVD-RW, Chieftec GPS-450AA
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 14:27 Temat postu: scooter fox |
|
|
kurczaki , nic z tego nie rozumiem, jeżeli możesz to opisz to bardziej, z góry dzięki za pomoc, a może wiesz coś czy ktoś by nie chciał nowego rekruta ze średniej półki? hehe
_________________ Athlon X2 4400+ , Gigabyte MA-78GM-S2H, Goodram 1GB 800MHz CL5, Maxtor 120GB SATA, Samsung DVD-RW, Chieftec GPS-450AA
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GTW marcin18109
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 3 Posty: 132
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Winiacz
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 4 Posty: 806
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
RADASS
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
GTW marcin18109
Doświadczony driver

Ostrzeżeń: 3 Posty: 132
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» PITMaN
Pirat drogowy

Pochwał: 1 Posty: 813
|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 16:41 Temat postu: |
|
|
eeeee no tak....mistrzostw świata....no tak faktycznie możesz się nie nadawać (kto go tu kurfa wpuścił )
Hey Seque, pisałeś ze scarym o tym nowym dziale??? dobrze by było żeby nowinki z tego działu nie pokazywały się na hom pejdź
a taka na serio......
emememns czy jak ty się tam wabisz, dam ci rade, taką szczerą, szata nie zdobi człowieka, naprawdę, nie szukaj na gwałt, pojeździj sobie trochę na polskich serwach, pokaż co umiesz, wykaż się czymś niezłym, sami do Ciebie przyjdą, wierz mi. Jedyne co ci trzeba to cierpliwie czekać.....
Powrót do góry |
|
 |
kalfu
Doświadczony driver

Zakaz pisania Ostrzeżeń: 3 Posty: 179
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 17:56 Temat postu: |
|
|
PITMaN napisał: |
Hey Seque, pisałeś ze scarym o tym nowym dziale??? dobrze by było żeby nowinki z tego działu nie pokazywały się na hom pejdź
|
Jakim Nowym dziale??
Poprosia czata on na pewno cie przygarnie do siebie ;p
P.S. Proponowalbym wyczyscic trochę dzial druzyny z tych ktore nie maja zadnych czlonkow (ewentualnie jednego). Noi użytkowników ktorzy nie maja ani jednego posta pokasowac bo jak chce kogos znalezc to meczace jest takie przepatrywanie 120 stron z uzytkownikami ;/
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 18:00 Temat postu: pipman czy jakoś tam |
|
|
człowieku nie znasz się na żartach? pisałem żeby pisali Ci którzy mogą mi pomóc znaleźć się w jakiejś drużynie. już się najeździłem samemu a teraz mam ochotę pościgać się w zawodach, sprawdzę się w rekrutacjach na spotkaniach i już, nadam się to spox, nie to trudno, pozwolisz mi wybrać samemu? . poza tym człeniu, o co Ci chodzi z tym szukaniem na gwałt... niedługo nawet zagrać mi nie pozwolisz bez ogłoszenia tego na forum aż mi ktoś zaoferuje żebym chociaż włączył tą grę . oh wybacz mi jeżeli uraziłem Cię tym tekstem o mistrzostwach. resztę proszę o dalszą pomoc i/lub oferty rekrutacji
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mmsmsy
Samochodowy prawiczek

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 18:49 Temat postu: IrRed |
|
|
spoko, dzięki wielkie , ale jeżdżę po polskich serwerach prawie cały czas (głównie na F1 - isports ale czasami też na innych) , ścigałem się z naprawdę dobrymi zawodnikami takimi jak bombjack czy gregregre, homer, do tej pory nie dostałem żadnej wiadomości abym się zgłosił lub uczestniczył gdziekolwiek, a mnie właśnie zależy żeby teraz się gdzieś zapisać i uczestniczyć w zawodach, dlatego napisałem na początku, że to może być jakakolwiek drużyna na początek, aby brała udział w zawodach. OK myślę że już wystarczająco wiem na ten temat dzięki Wam koledzy forumowicze (dzięki) i od tego momentu ten temat na forum będzie służył już tylko dla tych którzy chcieliby mi złożyć jakąś ofertę. jeżeli się nie uda poszukam dalej w dziale drużyny. jeszcze raz dzięki wielkie wszystkim i pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 18:50 Temat postu: |
|
|
scigaj się na tcw mini tech itd. bo na isports mało kto wchodzi
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* StaR
Star Małpa

Ostrzeżeń: 4 Posty: 325
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» rugger
Doświadczony driver

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 21:02 Temat postu: |
|
|
mmsmsy jeżeli chcesz żeby dostrzegł Cie jakiś mniej wymagający team, masz teraz właśnie do tego okazje ;]. Aktualnie odbywają się kwalifikacje do ligi, właśnie tych słabszych zespołów. Wejdź na serwer Convicted Trening (lub inny na którym jest track PL6-Maxer-A) i pokaż na mapie która tam jest, jakieś dobre czasy a może jakiś team się zgłosi. Ogólnie staraj się jeździć jak najwięcej na techach ;] Nikt Ci raczej nie złoży oferty tutaj. chyba że jesteś ogólnie znany :>
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 22:04 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
ścigałem się z naprawdę dobrymi zawodnikami takimi jak bombjack czy gregregre, homer |
to na pewno nie sa dobzi zawodniki.
gram już dwa i pol roku w tmn(f) i nigdy o nich nie slyszalem, co oznacza, ze nie brali udzialu ani w powaznym w turnieju, ani na powaznym lanie.
brakuje ci poprostu pewnych informacji o tej grze:
- gra na serwerach otwartych jest prawie tylko i wylacznie for fun.
- mecze sa grany ne technicznych trasach na zamknietych serwerach.
- na takich meczach jezdzi się na okolo 1 minutowych technicznych trasach w trybie rounds.
polecam ci pograc na serwerach z trasami na turnieje, np ostatnio był taki server na turniej scrappa.
na pewno już diedlugo pokaze się jeszcze wiecej podobnych serwerow, kiedy zacznie się turniej stc.
jak tam zablyszczysz gwarantuje ci, ze lekko znahdziesz team.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 06 sierpnia 2008, 22:07 Temat postu: |
|
|
Wejdz tez na server Convicted Trening tak jak mowi RuggeR. Jest tam trasa kwalifikacyjna na Technical League. Zrób tam dobre czasy a zobaczysz ze ktos cie w koncu sam poprosi o wstapienie w szeregi jego klanu.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|