właśnie, będzie transmisja na hstv z waszego meczu. komentować będzie fresh meat. każdą krytykę do jego komentarza biorę na siebie bo ja mu pomagam w przygotowaniach
Wysłany: 08 sierpnia 2008, 20:13 Temat postu:
chybeck napisał:
właśnie, będzie transmisja na hstv z waszego meczu. komentować będzie fresh meat. każdą krytykę do jego komentarza biorę na siebie bo ja mu pomagam w przygotowaniach
Zajebiście komentował Razera, a jeśli Ty mu pomożesz to już w ogóle będzie zajebioza Szczerze to już się nie mogę doczekać
tylko żeby ten nius nie przerósł poziomem komentarza do finału
uważajcie
miski z hs wiecie chociaż już jak ta gra się nazywa? wiecie kto gra? wiecie z jakich są drużyn ? i w ogolę coś wiecie o tej grze? czy znowu was przerośnie to wszystko _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
bulet nie przesadzaj, gość prowadziłjuż raz finał turnieju pgs, teraz do tego chybeck mu wszystko mówi co trzeba, będzie good...tylko da się jakoś obejrzeć to potem? ;d _________________
pogadam z chłopakami, żeby to od razu nagrali i jakoś podesłali nam. żebyśmy nie czekali dwóch tygodni, albo w nieskończoność
edit: rozmowy nocą przyniosły zadowalający efekt. fresh był nastawiony na tmnf (czytaj wstawiony ) i przyjął z radością moje rady. wykazał duże zainteresowanie i dociekliwość godną prawdziwego komentatora. zachował też należyty szacunek zarówno turniejowi jak i scenie tmnf.
a w skrócie: gadaliśmy o tmnf i o d*pie marynie, będzie git^^
Wystawimy voda na hstv.pl, postaram się aby było szybciej niż dwa tygodnie
Bądź co bądź Freshmeat jest komentatorem wprost ze sceny... Americas Army (bardzo taktyczna strzelanka), ale ma łeb na karku, chęci i dobrego kursanta - myślę więc że powinno być ok _________________ www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Strona 17 z 17