Wysłany: 15 sierpnia 2008, 0:01 Temat postu:
ba ... według mnie obaj, Freshu i Sensi naprawdę bardzo fajnie to komentowali . Jak dla mnie było super . Świetnie, że podeszli (szczególnie Filip) do tego poważnie, co od razu było widać . CU chłopaki następnym razem. GJ _________________
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
zdecydowanie lepszy komentarz choć FreshMeat popełnił błąd rzeczowy podając Lokasha jako faworyta Razer Cupa :wink:
jestem bardzo zadowolony, że chłopaki podeszli poważnie do sprawy i oby tak dalej. Widzę że FreshMeat rośnie na eksperta w TMNF i oby więcej relacji z jego udziałem . Dodam także że podobało mi się to, iż komentatorzy nie narzekali że finał trwa długo, ani na to że muszą jeszcze siedzieć w studiu (co niestety zauważyłam u kolegi Raka). Fajnie było ich posłuchać także po zakończonym finale
poza tym - "rosyjskie treningi w tajdze" rządzą _________________
Już gdzieś to pisałem że ten bardziej łysy komentator sobie poradził na medal ;] Jakieś tam karteczki naszykował, przygotował się i jakieś emocje w głosie były. A ten Rak czy coś to nic się nie nauczył ;D _________________
no i dobrze widać w takim razie ich chęci do dalszej "współpracy" no cóż jak ktoś już wczesniej powiedział "niebo a ziemia do poprzedniej relacji" racja różnica kolosalna na rzecz fresha i hstv. GJ _________________