moim skromnym zdaniem chodź nie na 100% na mapie 36 . 13 był tez Prezes ja byłem 12 a on 13 chyba przynajmniej 0.5 przed koncem tak było... _________________
na tracku Tech 13 prezes chyba nie miał czasu....
moja skromna osoba miała czas 10:00 , niestety nie udało mi się zrobić zrobić screenshota. Da rade to jakoś potwierdzić ??
Hmmmm z tego co ja widziałem to ostatni na tech13 był prezes z czasem 9.59.66 a przed nim balagan z czasem 9.59.3x. Aha i chciałem powiedzieć, że dzisiaj tak łatwo nie oddam wygranej _________________
tak o 23, ale wy marudzicie. NIKT MI NIE PRZYSŁAŁ DANYCH DO PRZESŁANIA KASY :p (oprócz prezesa ). Reszcie przepada nagroda z dzisiejszym wieczorem o godz 24.00 i buda. NAGRÓD nie odbierają co za banda no _________________ ...
by nie było nudy turniej staje się nie przewidywalny
dziś nagrodzonych będzie więcej, rozdamy też tytuły:
MEGA MISZCZU
MEGA NUP
MEGA
MEGA TRĄBA
Ci którzy zdobędą te tytuły na mapie eliminacyjnej zagrają między sobą o nagrodę, jaką nie wiem, coś się wymyśli
reszta zasada tego konkursu jest identyczna jak innych turniejów FOR FUN. Kto grał wie , kto nie grał nie ma się co martwić, bo zasad nie ma, tylko wujek scrappler coś wymyśla i coś tam się dzieje :p
odbyło się o 23 ! Zasady ? Można Powiedzieć a co to ? nikt oprócz Scrapa ich nie znał
w końcu zostało na tym ze 1 , 2 , 3, i 25 miejsce jedzie w finale .
Niewiem Kto był na poszczególnych miejscach tzn wiem ze ja byłem tj 25!
No i jechalismy w finale chyba : Ja,Diavel,Lokash i Shadow ale pewien nie jestem... Finał jest prosty by była Kasa pomiędzy 1 a 4 miejscem nie mogło byś powyzej 4 s róznicy jak wszyscy się domyslają to ode mnie zalezało jaka ta róznica będzie:D ale ja zachowałem spokój i już w pierwszym przejezdzie zrobilem czas który nie było szans poprawic o ponad 4 s a wiec JEST KASA!! Wygrał Diavel , a drugi był Lokash trzeci Shadow Pozdrawiam ;p _________________