Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] szopek
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 5 Posty: 1552
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ADIo
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 29 grudnia 2006, 13:19 Temat postu: |
|
|
punkty jak punkty, ale szkoda by mi było trochę moich wins/draws/losses, bo jednak ich nazbieralem prawie 400.000.
jeszcze raz powtarzam, ze niewiadomo, ze ladder będzie resetowany, jak już khasius pisal, nic takiego oficialnie nadeo jeszcze nie potwierdzilo, wiec trzeba pierw poczekac na takie newsy, bo może ladder jest poprostu "down".
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] Yard
Emerytowany Admin

Pochwał: 2 Posty: 478
|
Wysłany: 29 grudnia 2006, 13:21 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Ci co mają punkty (np Bax) w rzeczywistosci ich nie mają, bo to błąd tmpl, w starym ladderze bax miał koło 20k punktów, a tera ma 17k. |
heh, z tym ladderem się dzieja dziwne rzeczy od strony technicznej, próbowałem to naprawic i okazalo się, ze ten ladder jest tak jakby ukryty na razie (chyba, ze wyzerowany, ale nie do konca ^^), wyzerowana jest liczba punktów i miejsce na swiecie, nie mozna tez znalezc laddera dla kraju, natomiast po loginie ciagle widac liczbe wygranych, przegranych (chyba, ze to nie będzie zerowane, w sumie slusznie
na oficjalnym forum sa plotki, ze na razie ladder jest 'down', wiec dopoki Nadeo się nie wypowie oficjalnie, nie bylbym pewny co do resetu
poza tym ,tak jak Khasius mowi, nie wiem, czy to by coś dalo, natomiast Nadeo mogloby zmienic trochę zasady laddera na przyklad na te z TMU (ladder wzgledny z limitem 20 000pkt, wiec nie mozna gonic w nieskonczonosc i mozna tracic, kiedy inni zyskuja, w TMU nie ma boosterow, z tego co widzialem ), ale zobaczymy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] rad
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 134
|
Wysłany: 29 grudnia 2006, 13:23 Temat postu: |
|
|
No,jak widzicie już nikt punktów nie ma,teraz wszyscy od zera zaczynamy.Jeśli chodzi o ten sznurek,to misi nie trza bo już mi mama kupiła,a nie chce żeby Tobie brakło .Jeśli chodzi oGrona to chyba się z losem pogodził O 13 jakoś ladder nie wraca... :? Ja znam tych gości,nie gram od samego początku,ale w Czechach gdzieś od marca grałem i wiem.Stare dobre czasy.Grało niewielu polaków,ja poznałem z polaków (datPL i lolek w CAR,Qba POL,Luny"SK84funPrzemo" i soplica,i jeszcze HUZAR i ktos z nim był,frycek chyba.W TMO za wygraną się dostaje a za przegraną odejmuje.Ale te zasady nowe,jeśli by jakieś były to by całą TMN do góry nogami przewróciły.TMN była dobra taka jaka była,i niech taka będzie FUCK BOOSTERS,nie ma żadnej frajdy w takim zdobywaniu punktów ja myślę.

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Vizzini
Pochwał: 3 Posty: 321
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Boski
Doświadczony driver

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 198
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ADIo

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] Yard
Emerytowany Admin

Pochwał: 2 Posty: 478
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] rad
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 134
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] mat154
V.I.P.

Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ Kuldi
Doświadczony driver

Pochwał: 3 Posty: 143
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ Kuldi
Doświadczony driver

Pochwał: 3 Posty: 143
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
Wysłany: 29 grudnia 2006, 22:19 Temat postu: |
|
|
Dajcie spokój z tym ladderem on jest caly do dupy i tyle. Jest nieuczciwy przez boosterów i dlatego już się nim w ogóle nie zajmuje, nie jest miarodajny, on bardziej okresla ile kto czasu spedza przy grze niz to czy jest naprawdę dobry. kiedyś było mi fajnie jak zdobylem pkt ale odkad zobaczylem na czym to polega czyli to nieszczesne boostowanie to przestalo mnie to bawic bo po co mam jeździć na pkt skoro i tak nie przeskocze jakiegoś tam progu bo nie mam tekiej mozliwości. Każdy wie kto tak naprawdę jest dobrym graczem i na pewno nie mozna tego okreslic patrzac na ich zdobycz pkt. Poprostu cala sprawa z ladderem jest niedopracowana i tyle. Pozdrawiam ale się rozpisałem :wink:
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Devik
Samochodowy prawiczek

|
|
Powrót do góry |