Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy Ludovic Obraniak będzie wzmocnieniem dla Polski w eliminacjach mś 2010? |
tak |
|
57% |
[ 38 ] |
nie |
|
9% |
[ 6 ] |
panie daj pan spokój, a co mnie obchodzi polska pilka |
|
30% |
[ 20 ] |
nie wiem |
|
3% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 66 |
|
Autor |
Wiadomość |
Jack Bauer
Moderator
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1146
|
|
Powrót do góry |
|
|
envy
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 12 września 2009, 12:08 Temat postu: |
|
|
nowy selekcjoner jest z kolesiowskiego grona pzpn, coś tam pewnie zrobi, ale nic oszalamiajacego
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Wally
Team Poland
Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 12 września 2009, 12:10 Temat postu: |
|
|
najlepsze jest polaczenie mlodosci z rutyna, dlatego sami młodzi grać nie powinni. I dzięki Bogu ze nie gral Tralka jeszcze dużo meczow, bo jego aktualna gra w Polonii optymizmem nie napawa.
Mamy ten plus, ze na euro 2012 nie będziemy mieli kwalifikacji, nie będzie strachu przed podjeciem ryzyka, bo mamy dlugofalowy plan. Dlatego tez uwazam, ze warto powoli wrzucac coraz wiecej mlodych, a nie samych mlodych. Owszem Krzyniu powinien się powolutku pogodzic z rezerwa, to samo z obroncami, trzeba kombinowac nad wstawianiem mlodych, bo obrona to nasza pieta achillesowa... Jodlowiec to gracz z innej bajki po prostu, wiec dobrze byloby go zamiast nieszczesnego Dudki na przyklad, bo jednak Dudka zapchajdziura woli defensywnego pomocnika pozycje. Ale czy nasza drużyna jest taka stara ? zeby od razu wiekszosc wy***ać ?
Ja tam jestem za tym, zeby Smuda był trenerem kadry, nie da sobie w kasze dmuchac, ma autorytet i pilkarze się wstawia za nim a nie za jebanym pzpn...
|
Powrót do góry |
|
|
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 12 września 2009, 12:47 Temat postu: |
|
|
envy napisał: |
nowy selekcjoner jest z kolesiowskiego grona pzpn, coś tam pewnie zrobi, ale nic oszalamiajacego |
ja sadze, ze sekle aka envy powinien być selekcjonerem repry polskiej w pilce noznej.
poprostu ze swoim postem zrobil na mnie takie wrazenioe, ze nie umiem się wstrymac.
kto tez się nie umie wstrzymacm ie orosze pisać tu!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G Kinguś
Osiwiał za kierownicą
Ostrzeżeń: 6 Posty: 2032
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
Wysłany: 16 października 2009, 15:51 Temat postu: |
|
|
Czasami może i lepiej coś zrobić niż nie robić nic. Ale według mnie te akcje nie mają większego sensu. PZPN sam się nie rozwiąże pod naciskiem kibiców, bo niby kto normalny zrezygnuje z pensji >20tys. zł za nic nie robienie? Widać to po komentarzach samych zainteresowanych, a to jeden porównuje kibiców do terrorystów, a Lato się tłumaczy, że brak kibiców to wina śniegu i złej pogody. Poza tym należałoby bardziej wnieść taki postulat aby został rozpatrzony bardziej przez sejm/ministra ds. sportu, a wtedy potrzeba tylko 100 000 podpisów, ale nie takich jak Imię/Nick i E-mail, bo takie podpisy, sorry, ale są g*wno warte
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
Wysłany: 16 października 2009, 15:59 Temat postu: |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Bojkot-kibicow-jak-powstanie-Solidarnosci,wid,11603054,wiadomość.html
Trzeba przyznać, że dobrze gada A co do tej akcji to jestem pełen podziwu, że ta akcja nabrała takiego tempa, oby tak dalej
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maybe.
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 582
|
|
Powrót do góry |
|
|
Outsid3r
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 1 Posty: 644
|
|
Powrót do góry |
|
|
|GT| MISI
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 16 października 2009, 16:25 Temat postu: |
|
|
jak zwykle, żeby coś się zaczęło zmieniać na dobre, potrzebny jest poważny wstrząs. wydaje mi się jednak, że to, co było ostatnio, nie wystarczy...
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jack Bauer
Moderator
|
Wysłany: 17 października 2009, 12:54 Temat postu: |
|
|
MISI napisał: |
http://sport.onet.pl/0,1248770,2061440,,,ranking_fifa_drastyczny_spadek_polski,wiadomość.html > |
Tyle, że Gabon ma w swojej drużynie m.in.: Daniela Cousina, który przez długi czas grał w lidze francuskiej, a potem w Glasgow Rangers. Do tego mają młodych zawodników, którzy GRAJĄ w swoich zespołach (głównie francuskich). Prowadzi ich Alain Giresse, który jest rekordzistą Bordeaux w ilości występów w lidze francuskiej.
Powrót do góry |
|
|
Ketchup
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
|
Antybiotyk
Samochodowy prawiczek
|
Wysłany: 17 października 2009, 15:17 Temat postu: |
|
|
Mahamadou Diarra, Frederic Kanoute, Seydou Keita, Mohamed Sissoko, plus piłkarze grający dość regularnie w europejskich klubach.
EDIT:
Z Sissoko to wpadka, sprawdziłem teraz i nie było go w kadrze na ostatnim meczu z Sudanem.
Piłkarze powołani na mecz z Sudanem:
Bramkarze: Soumaila Diakite (Stade Malien), Mahamadou Sidibe (Omonia Nicosia), Almamy Sogoba (Real Bamako)
Obrońcy: Ousmane Berthe (Jomo Cosmos), Abdoulaye Cissoko (Stade Malien), Adama Coulibaly (AJ Auxerre), Drissa Diakite (Nice), Souleymane Diamoutene (Bari), Bakary Soumare (Boulogne-sur-Mer), Adama Tamboura (Helsingborg)
Pomocnicy: Mahamadou Diarra (Real Madrid), Sigamari Diarra (Lorient), Lassana Fane (Al Merreikh), Seydou Keita (Barcelona) Abdallaye Maiga (Stade Malien), Mahamadou Mariko (Djoliba), Samba Sow (Racing Lens), Bakaye Traore (Nancy)
Napastnicy: Frederic Kanoute (Sevilla), Modibo Maiga (Le Mans), Tenema Ndiaye (Nantes), Mahamadou Samassa (Valenciennes), Moustapha Yatabare (Clermont Foot)
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|