Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
Słowik
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 9 Posty: 1517
|
|
Powrót do góry |
|
|
*тсω* Flagg
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 29 grudnia 2008, 11:50 Temat postu: |
|
|
Ja chce zabrac glos, ja!!
Zaczne od konca tematu może, czyli od Stara
Staruś, Ty caly jesteś zbyt erotyczny i nie powinienes się tu pojawiac, tylko zapraszac na takie imprezy jak te z PGA ;* Wiec już cichutko, idz po zeszyt w kolka
A teraz co do Jakuba:
hmm, na tymze samym PGA mialem okazje choć trochę go/Cie poznac. Wydaje/Wydajesz się normalnym facetem w zyciu "prywatnym" ale to co tutaj robi/robisz przekracza naprawdę granice. Dobra, ch**, koniec tego pisania na dwa sposoby, będę pisal do Kuby.
Myslisz ze to forum to jakieś Twoje krolestwo? każdy jest rowny, każdy ma prawo wypoiwadac się co mysli, ale nikt nie ma prawa kogos obrazac, tak jak Ty do tej pory to robiles. Dostales zakaz pisania, może to coś Ci da do myslenia. Bardzo na to licze.
Ja bylem na lanie i na PGA i jakos się tym chwale? Tak k**wa bylem tam a Wy jesteście e-kozaki i blablabla. Po co to?
Nie chce mi się dalej pisać, bo dopiero co wstalem i tak, o se machnalem poscika, ale teraz czas na sniadanie.
pzdr, rispekt i full szacun.
Powrót do góry |
|
|
|SMD| Wiewiórka
Jeździ konno
Ostrzeżeń: 1 Posty: 57
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Psik
Pirat drogowy
Ostrzeżeń: 2 Posty: 968
|
|
Powrót do góry |
|
|
P4G kyzzn
Ostra jak żyleta
|
|
Powrót do góry |
|
|
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1669
|
Wysłany: 29 grudnia 2008, 13:01 Temat postu: |
|
|
Słowik, nie wiem co to ma do rzeczy co tu piszesz, ja mówie o TMPL jako o stronie, która ma być wizerunkiem sceny. To co pisałem na naszym forum to wyjaśniłem z Tobą, chyba nawet z Twojej inicjatywy, więc nie rozumiem po co 2. raz to wywlekasz... Ty też nie raz byłeś pod wpływem emocji...Co do tego z RH... Hmm, to było dwuznaczne to co powiedziałem tam, pewien gracz RH użył jednoznacznego określenia wobec H5F, doszło do tego, że RH powiedziało więcej niż my ale w końcu jest zgoda, tak myślę. Nie wiem naprawdę, czy RH potrzebuje kogoś takiego jak Ty, wydaje mi się, że nie, wywalczyli sobie bardzo dobre mniemanie u wielu graczy, w tym mnie, więc trzymajcie się tam Herbaciaki... A temat można zamknąć, bo nie ma sensu kontynuować tej dyskusji.
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|