Wysłany: 15 lipca 2007, 19:51 Temat postu:
Jak dotychczas twoje najlepsze wideo.
Przede wszystkim, podobało mi się jak zaprezentowałeś uczestników wyścigu no i jak dopasowałeś im imiona (Pink Joe mnie rozbawił XD ). Również całkiem nieźle dopasowałeś auta, chociaż nie wiem czy wyścigowy Nissan Silvia faktycznie pasuje do podrasowanych muscle-carów.
Sam wyścig, bardzo dokładnie udało ci się umieścić auta na linii startowej, są wywaliście blisko siebie, no i w samym wyścigu wyraźnie widać było, że skupiałeś się na tym, żeby auta nie przechodziły przez siebie. Tylko zdaje mi się trochę że ci, co wypadli jednak wypadli trochę zbyt prosto i trochę jednak to wyglądało jakby byli specjalnie skierowani poza tor. Ale ciągle jest rewelka. No i linia mety w pierwszym wyścigu - to był highlight.
Drugi wyścig (rewanż) - pomysł na wyścig typu Drag również był świetny, tylko po co został tam wepchany ten samochód z ruchu ulicznego. To już na serio wyglądało jakbyś specjalnie wypadł z toru jednym z aut (mimo najeżdżającego z naprzeciwka). No ale rewanż Tajpana się udał.
No i jeszcze reszta. Logo na początku - może postaraj się o coś innego niż wepchany screen i napisy z Worda, ale ciągle dobrze jakieś widać. Muzyka jak najbardziej na miejscu, kawałki dobrane kapitalnie, również świetnie się ich słuchało. W openingu zaszpanowałeś z napisami w MT i dało ci to kapitalny opening. Również nie ma co narzekać na napisy końcowe.
Więc myślę że jak na story-video z TMU mogę dać ci 82/100% _________________
Wysłany: 15 lipca 2007, 21:36 Temat postu:
swietny film, fajne motywy
Ogolnie bardzo dobra robota !
Coast jest troszke mało widowiskowe niestety, ale filmik wyszedl bardzo pozytywnie jak przyspieszales tempo
VGJ ! _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Wszystko ładnie ale musisz nad muzyka popracowac Takie moje skromne zdanie ^^ Najlepiej uzyj programu Virtual Dj do mixowania muzy i będzie się to o wiele lepiej ogladalo.
Wysłany: 16 lipca 2007, 14:18 Temat postu:
filmik naprawdę na wypasie....choć jeden minus to muza.. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ojejku ale cudeńko !!!! WOOOW i to duże !!!!!! Superoza film normalnie wyglebisty super!!!!!! :shock:
[ Dodano 26.7.2007Pią, 31 się 2007 17:47:58 +0000. ]
ej a zrobisz kolejną część? Już widzę tytulik Trackmania the movie 4 albo inaczej _________________ RC FAN
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2