Tobie się po prostu nie chce, wiesz nasi mapperzy mają przesrany żywot bo jest ich mało i nie ma komu robić tras a ten temat to taki casting. Zrób coś możemasz skilla w tej branży _________________
Tobie się po prostu nie chce, wiesz nasi mapperzy mają przesrany żywot bo jest ich mało i nie ma komu robić tras a ten temat to taki casting. Zrób coś możemasz skilla w tej branży
w ogole nie mam pomyslu, wizualnego jak to skonstruowac.
Wysłany: 02 grudnia 2007, 17:17 Temat postu:
mapy bedą wybierać Misi, Holus... i ja
wiec sprężyć kalafiory i brać się do dzieła. Moje multu już prawie gotowe. Mam nadzieje, ze przejdzie testy _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Dołączył: 18 Sty 2007 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327 Skąd: Szklarska Poręba / Frankfurt Am Main
Wysłany: 02 grudnia 2007, 17:50 Temat postu:
mapy poszly, mam nadzieje ze sa fajne, zobaczymy _________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich " <- Drzwi www.pureskillers.eu
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Następny
Strona 1 z 9