Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 24 stycznia 2009, 18:05 Temat postu: Czy HardPlay podoła wyzwaniu? |
|
|
Przed nami druga runda Polish League 7. Najważniejsze spotkanie tej rundy stoczą ekipy HardPlay i Fear Factory X-Fi. Jeżeli ci pierwsi ponownie odniosą porażkę, ich szanse na zdobycie podium w całych rozgrywkach spadną do minimum.
Prowadząca w tabeli drużyna D-Link PGS podejmie beniaminka Republikę Herbacianą. Dwukrotni zwycięzcy PL są oczywiście murowanymi faworytami tego spotkania. Natomiast Team Cioci Wiesi będzie miał do pokonania nietrudną przeszkodę w postaci zespołu X-treme X-drifters. W dalszej części newsa znajdziecie krótkie opisy oraz przewidywania wyników wyżej wymienionych spotkań. [more]
Oto, jak przedstawia się aktualna sytuacja w tabeli Polish League 7:
1. D-Link PGS 3-0 (21-1)
2. Team Cioci Wiesi 3-0 (21-3)
3. Fear Factory X-Fi 3-0 (21-4)
4. Republika Herbaciana 0-3 (4-21)
5. HardPlay 0-3 (3-21)
6. X-treme X-drifters 0-3 (1-21)
Hit kolejki: HardPlay vs. Fear Factory X-Fi
Gracze HardPlay bez Foxy'ego - ich podstawowego zawodnika, wydają się być inną, znacznie słabszą drużyną niż za czasów PL6. Mecz przeciwko "Fabryce Strachu" da nam odpowiedź na pytanie czy bolesna przegrana z Teamem Cioci Wiesi to tylko jednorazowe potknięcie, czy może rzeczywiście przerwa w grze zwycięzcy Razer Cup znacząco osłabia tę ekipę.
Przewidywany wynik: HardPlay 0:3 Fear Factory X-Fi
D-Link PGS vs. Republika Herbaciana
Republika Herbaciana w ostatnim starciu ze zwycięzcami kwalifikacji, Fear Factory X-Fi, zdołała ugrać zaledwie cztery małe punkty. Drużynę tę czeka teraz jeszcze trudniejsze zadane, jakim jest stawienie czoła graczom D-Link PGS. Nic jednak nie wskazuje na to, aby zażycie herbatek przed tym starciem pomogło im w pokonaniu graczy wojowniczego ninjy.
Przewidywany wynik: D-Link PGS 3:0 Republika Herbaciana
Team Cioci Wiesi vs. X-treme X-drifters
Ciocia Wiesia z pewnością była dumna ze swoich podopiecznych po wygranym w znakomitym stylu meczu z dywizją HardPlay. W tej rundzie pokonanie rywala powinno być jeszcze łatwiejsze. X-treme X-drifters bowiem nie stanowi jeszcze naprawdę realnego zagrożenia dla czołowych drużyn w naszym kraju, o czym świadczyć może wygrana w meczu pierwszej kolejki zaledwie jednej rundy z D-Link PGS.
Przewidywany wynik: Team Cioci Wiesi 3:0 X-treme X-drifters
Good Lag & Have Ban All!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 24 stycznia 2009, 18:31 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Przed nami druga runda Polish League 7. Najważniejsze spotkanie tej rundy stoczą ekipy HardPlay i Fear Factory |
a ty k**wa kiedy zacznisz trening na RH?
na newsy k**wa czas jest.
[ Dodano Sob Sty 24, 2009 6:31 pm ]
I ch**!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* W@ND@L
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fan

|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 25 stycznia 2009, 11:04 Temat postu: |
|
|
szadol mysle, ze lepiej jak wznowisz aktywnosc na esports a tu dasz np. redowi pisać ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* IrRed
Emerytowany Admin

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1013
|
Wysłany: 25 stycznia 2009, 12:45 Temat postu: |
|
|
envy napisał: |
szadol mysle, ze lepiej jak wznowisz aktywnosc na esports a tu dasz np. redowi pisać ;] |
To nie jest tak, że Shadow nie pozwala mi tutaj pisać. Poprosiłem Shadowa i Coofa o to by pisali newsy na tmpl, bo robią to dobrze (przykładem jest chociażby ten i poprzedni news przed meczami PL, które są moim zdaniem świetne. Zresztą widać ich aktywność już na pierwszy rzut oka na tmpl). Jak to się mówi: lepiej dobrze wydoić jedną krowę niż pomacać całe stado, dlatego musiał zajść pewien podział obowiązków. Zespół dobrze dobranych redaktorów i moderatorów bardzo dużo robi dla dobra tmpl, bez nich, a właściwie Was, była by bieda z nędzą. Wiadomo, że każdy ma ograniczony czas na, jakby na to nie patrzeć, wolontariat. Za co przy okazji dziękuję całemu TMPL Crew .
A co do esports.pl to się nie wypowiadam, bo dla mnie to są osobiste sprawy Shadowa, czy on tam pisze czy nie i nie mam zamiaru się w nie wtrącać. Ze strony tmpl nigdy nie było zastrzeżenia, że mamy redaktorów na wyłączność. Każdy ma wolną rękę i pisze tutaj z własnej, nieprzymuszonej woli.
@Topic - czy mecz z XX faktycznie będzie łatwiejszy ?! No nie wiem. Chłopaki mają firepower, ale postaramy się walczyć o każdą rundę.
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX Majkel
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1302
|
|
Powrót do góry |
|
 |
°XX DiabloS_CRB
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 25 stycznia 2009, 13:49 Temat postu: |
|
|
W@ND@L napisał: |
A ja zadam pytanie niezwiazane z tematem,czy będzie mozliwosc przeczytania czegokolwiek na łamach portalu esport.pl o Trackmanii i PL7?
[ Dodano 25 stycznia 2009, 8:30 ]
btw.najs nius Shad!  |
jeśli się zglosisz na redaktora, to i owszem z checia Ci nawet powiem co i jak
@Seque sam widziales jak się tam pisze;] nie dosc ze trzeba się trzymac pewnych zasad, nie moglbym np. wspominac o jakims Fefanie ze był najlepszy (bo mi grozil ze mnie ugryzie), pelno funcji na nowej strone jest zwalone, trzeba dawac jakieś kosmiczne grafiki, których z dupy niestety nie wyciagne, a grafika nie ma w redakcji:F
to wszystko plus 'brak weny' wplywa na cholernie długi czas pisania newsa na esp, a jeszcze jak mam czytac o zwolnieniach rednaczow (teraz np nie ma wcale naczelnego:X) i o braku wyplat to naprawdę się odechciewa;]
@Diablos może i przesadzam, ale sam podales kilka przyczyn slabszej jazdy - zle się dobraliscie
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* Fefan
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 25 stycznia 2009, 14:08 Temat postu: |
|
|
shad, dokładnie, brak weny, niusa pisalem prawie 3h, mialem dosc i już nie pisze ;]
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szynpol
Pirat drogowy

|
Wysłany: 25 stycznia 2009, 19:29 Temat postu: |
|
|
Uuuu. To HarPlay teraz będzie miec cholernie ciężko zwlaszcza ze czeka ich jeszcze mecz z PGSem
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |