Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Chciałbym zagrać w turnieju: |
1v1 |
|
14% |
[ 7 ] |
2v2 |
|
46% |
[ 23 ] |
3v3 |
|
18% |
[ 9 ] |
Dru?ynowo (5v5) |
|
20% |
[ 10 ] |
|
Wszystkich Głosów : 49 |
|
Autor |
Wiadomość |
stys
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ANUBIS
Jeździ konno

|
|
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ Piotruś
Pirat drogowy

|
Wysłany: 05 kwietnia 2011, 21:56 Temat postu: |
|
|
[quote="ANUBIS"]
IMO pomysl z turniejem gdzie gra ''doswiadczony'' i ''świeżak'' to fatalny pomysl. To jak tworzenie teamów na sile, a wiadomo jak to ze swiezakami bywa, na poczatku duze checi a jak przyjdzie co do czego to nagle zapadaj się pod ziemie.
[/quote]
Nie zgodzę się z tym. Sam po sobie wiem że jeżeli ktoś jeszcze nie brał udziału w jakimkolwiek turnieju zespołowym czy nawet nie żył w społeczności klanowej, a osobiście poczuwa się do walki, to wie że to jest dla niego szansa na dobrą rywalizację i samo promocję, a po takim mini turnieju możliwość gry w renomowanym teamie. Ale dla mnie osobiście celem takiego turnieju nie jest jego wygrana tylko wykreowanie nieopierzonego łebka do jazdy pod względem technicznym, a nie siłowym jak to się często zdarza nowicjuszom.
Jak sobie o tym głębiej pomyślę to można otworzyć nawet dział trenerski.
Dobrowolni gracze którzy chcą nabrać wiatru w skrzydła załapać trochę umiejętności napisali temat: "Pójdę na naukę" zamiast "szukam klanu/teamu". Utworzona zostałaby kartoteka graczy którzy już "niczego się nie boją" (pod względem stażu na tym podwórku) i wzięli pod swoje skrzydła nowych. Taka szkółka trenerska sprawdzałaby umiejętności nowicjuszy co jakiś czas w kontekście ''newbie vs. newbie'' czy jak wyżej podałem w trybie 2v2.
JUICE
(Dodano 06 kwietnia 2011, 0:20)
[quote="Charnan"]Ale jak ustalisz kto jest doświadczony a kto nowy?[/quote]
choćby na podstawie pozycji locali na serwie gdzie są techy bądź mini-techy. od pozycji 10-15 w dół gracz który jeszcze jest mało obeznany i tyle i przy okazji wychodzi cała prawda o jego umiejętnościach, ale to musiałby być serw gdzie grało dużo playerów patrz. liczba locali.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
f1-arek
User no.6900

|
Wysłany: 06 kwietnia 2011, 12:48 Temat postu: |
|
|
jak coś to się pisze . Moim zdaniem to nie wypali , jeżeli chodzi o "nowicjusza i doświadczonego" będą za duże różnice w skillu między drużynami . jeden nowicjusz może okazać się świetnym graczem po pierwszej rundzie , a drugi nic nie będzie potrafił i team jest skazany na porażke .
_________________ podpis...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fexin1
Jeździ konno
|
Wysłany: 06 kwietnia 2011, 14:38 Temat postu: |
|
|
Ja szczerze bym się pisał na "nowicjusz i doświadczony" . Nie chodzi mi o to że kogoś brać kto dopiero zaczyna grać w tm ale tego co po prostu trochę już gra ale jakiś świetny nie jest ..podszkoli się i może coś z takiego gracze będzie a taki całkiem "nowy" nie nauczy się grać przez turniej . Takie jest moje skromne zdanie ..
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|