Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
P4G Wally
Team Poland

Pochwał: 1 Posty: 1346
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 10:34 Temat postu: |
|
|
1. Tobie nie zrobilo 2h, ale to co mi nie zrobilo to Tobie zrobilo, swiadczy to o tym ze chcesz wsyztskim pokazac jaki to jesteś wielki organizator i bez Ciebie to nie mozna zrobić NIC
2. zebym wrzucal to mi już wczesniej powiedzial yard, bo jak Ciebie nie było to napisal ze nie ma sensu na Ciebie czekac z wyborem i wybralem. pozn iej w rozmowie na gg powiedziales zebym ja WYBIERAL trasy.
3. tak odrzucilisCIE ja, ja jej dalem dodatnia ocene, ale dobrze wiem ze ta trasa jest po prostu dobra i nie robi na mnie zadnego wrazenia to ze zakrety się powetarzaja skoro trasa jest 100razy lepsza niz 20 innych crapow nmadeslanych do pl4 ! patrzylem na to co jest dobre do jazdy, a nie to co się Tobie podoba czy co nei podoba, bo powiedzmy szczerze ze twoje wybory trackow prawie zawsze sa kompletna pomylka. tracki na techland cup to 2 się nadawaly do jazdy, wybierales trasy z 5 sekundowymi fartownymi cutami, wiec sorry bardzo ale dla mnie w tej kwestii jesteś zerowym autorytetem.
A tak na marginesie to przestan glupoty pierdolic, bo jakos polowe rzeczy ktore piszesz to wymysly ! WIEM k**wa CO JA MOWIE I CO MOWILEM I NIE będziesz MI WCISKAL KITU !!!!!!
k**wa jak moje argumenty przewazaja to zawsze wymyslisz coś co nie mialo miejsca, ogarnij się debilu !
@ Maxer - zrób trasy jak mozesz ! ok 1min dlugosci, a multi ok 1.20min dlugosci
a co do mor_olo to dobrze wiem jaki ty jesteś, na Lanie rozpisales drabinke tak, ze w pierwszej rundzie spotykal się Yard i ja, oraz Holus z Khasiusem czyli TOP4 turnieju ! Dobrze wtedy każdy widzial ze chcesz sobie wyczyscic konkurencje... cale szczescie ze Yard jest inteligentny w odroznieniu od Ciebie
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 10:43 Temat postu: |
|
|
1. Po prostu chce organizowalem to i chciałem miec mozliwosc podejmowania jakiś decyzji, zebym pozneij nie mogl sobie nic zarzucic.
co do 2 punktu się pomylilem miałeś wybeirac a nie wrzucac a yard ci powiedział to dlatego ze mnie nie było, a wczoraj bylem
co drabinki to po prostu n/c nastepny który będzie mi wymyslal jakie teorie spiskowe. Ja powiem ze to jest twój wymysł a co sobie każdy pomysli to już jego sprawa.
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 10:53 Temat postu: |
|
|
albo bylem zmeczony, a każdy coś ode mnie chciał.
Ainni niech sobie odpowiedza czy potrafia mi zaufac.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:26 Temat postu: |
|
|
nie musisz wierzyc twoja sprawa.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:35 Temat postu: |
|
|
a ty dalej swoje nie wierzysz nie wierz twoja sprawa, janikogo nie oklamuje i mam czyste sumienie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:42 Temat postu: |
|
|
to już pisałes. ustalilismy ja nie klamalem a ty mi nie wierzysz i twierdziszze klamie niech każdy sam podejmie decyzje.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:43 Temat postu: |
|
|
to sa moim zdaniem jedyne trasy gdzie walka będzie wyrownana, bo nie ma za wielu driftow a nie każdy je umie jak np. boski i naprawdę proszę was:
wypierdalajcie z tymi klotniami na TS/GG lub ch** wie co
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:44 Temat postu: |
|
|
Robicie smietnik i nabijacie sobie posty tymi niepotrzebnymi klotniami...
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Wally
Team Poland

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 11:58 Temat postu: |
|
|
Seque wy****dalać to ty se mozesz sam, nie musisz tego czytac, nie będę rozmawial z nim na gg, bo będzie mogl sciemniac, wole przy wsyzstkich zeby każdy widzial jego slowo.
Morolo jak mozna Tobie wierzyc? dobrze pamietam sytuacje przed eswc, skantowales ze nei wiesz czy trasy sa podane. to swiadczy tylko o twoim "po trupach do celu", jeśli taki będziesz predzej czy pozniej ktos ci rozkwasi morde, bo widzisz w tej sytuacji akurat to nie było nic az tak waznego, ale jeśli po trupach do celu będziesz szedl w zyciu, to będziesz najgorszym smieciem spolecznym. a takie nawyki przechodza do zycia. Tobie się nie da wierzyc ja to wiem bo mnie oszukales wiec już nie będę wierzyl w zadne brednie ktore tu w ypisujesz, nara fredzlu nie chce mi się z toba pisać
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] mat154
V.I.P.

Ostrzeżeń: 2 Posty: 574
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 12:08 Temat postu: |
|
|
To swiadczy o tym ze Tobie nei chcialo się nawet wejsc na strone głowna eswc.com
A ja nie jestem twoja sekretarka.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 12:08 Temat postu: |
|
|
Seque napisał: |
to sa moim zdaniem jedyne trasy gdzie walka będzie wyrownana, bo nie ma za wielu driftow a nie każdy je umie jak np. boski i naprawdę proszę was:
wypierdalajcie z tymi klotniami na TS/GG lub ch** wie co |
seque, ja ci tez już nie raz chciałem powiedziec, ze jakos te twoje (w tym wypoadkuu tez xyxa) posty sa dosc nie pasujace.
jak morolo jako admin tego forum i wally (oboje w top 3 eswc polski), ktozi od dlugiego czasu poswiecaja swoj czas dla tmn, to to JEST jak najbardziej interesujace i zaden spam.
ja i wielu innych ludzi chetnie to czytaja, i jest to dla nas ciekawe, jakie zdanje maja zasluzoni gracze (ty jeszcze do nich nie nalezysz) tej sceny.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 13 sierpnia 2007, 13:57 Temat postu: |
|
|
Wally - po tym co tutaj piszesz, to właśnie TY jesteś osobą nie godną zaufania. Potrafisz tylko wyzywac i nie przedstawiasz ŻADNYCH logicznych argumentów.. Każda dorosła i mysląca osoba ci to potwierdzi...
Skoro to mor_olo jest głównym organizatorem turnieju, to do niego powinno należec najwazniejsze zdanie, i w tym momencie to ty wpierdalasz się ze swoimi dwom słowami.
geez.. ;/ Nudne są już takie kłótnie.
Trasy jak trasy, jedne gorsze, drugie nie, DLA WSZYSTKICH TAKIE SAME. I nie rozumiem na ch** ci Wally jest ta kłótnia.. (chyba nikt nie ma wątpliwoście kto zaczął?)
Pozdrawiam.
Przypomne o czymś ważnym. To jest topic o rundzie drugiej drużynowego turnieju PL4, a nie o tym, jakie to k**wa Wally ma żale do Mordy - czy wy przypadkiem się nie zapędzacie? Odrzuczcie na bok wasnie i spory, i pozwólcie turniejowi toczyc się dalej, jakie by nie były wasze stosunki, czy jakie by nie były mapy. Bo na tle turnieju, te "problemy" są NIEISTOTNE
Powrót do góry |
|
 |
[POL] hack
Team Poland

Pochwał: 2 Posty: 1225
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|