Niniejsza strona wykorzystuje pliki cookies. Informacje uzyskane za pomocą cookies wykorzystywane są głównie w celach statystycznych.
Masz możliwość wyłączenia ich w przeglądarce. Pozostając na stronie godzisz się na ich zapisywanie w Twojej przeglądarce.
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Kto teraz prowadzi pl4????
Idź do strony Poprzedni  1, 2 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 4
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

moim zdanjem nie może tak być.
zrobi się z tego wielkie swinstwo.

mozna było podac az 15 graczy, a "sezon" trwa rapten 7 tygodni.

proszę gobis rozmysl, co mogloby się dzac, jak by to było pozwolone.
będzie na koncu nurdel.

a ty pablo pomysl jak bys reagowal, jak by to nie byliscie wy, ale wasz nastepny przeciwnik.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Jakub ja tak mysle bo sam mam dwoch graczy ale niestety nie mogę ich wystawic :? Ale skoro ktos nie gral wczesniej w zadnej druzynie to jaki jest problem ? Chyba lepiej kogos dopisac do listy niz zeby ten ktos np. jechal na kogos innego longinie Question Nie wiem Jakub ale ja nie widze tutaj powodu zeby z tego zrobil się jakiś balagan.Ale co tam Razz Niech zostanie jak jest bo ponownie ruszy machina offtopow itp.Wyrazilem tylko swoje zdanie Oops
Powrót do góry
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

mnie jedynie dziwi to, ze ROBOT= WORM gra sobie również w RBF :?
kurde, jak jesteś w fm, to tam graj, a nie grasz sobie na 2 kontach.
wracajac do wizza. koleś jest spoko, i jeżeli mor_olo zrobil blad, to jak grono napisal ,GT stracilo przez Ciebie SWIETNEGO GRACZA. a poza tym, hack jest we wloszech i ma być organizatorem pl4 jak go nie ma ? naprawdę, PARANOJA.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG MSN Messenger
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

moim zdaniem albo wszyscy przestrzegaja regulaminu albo nikt
ja tez mam 2 zawodnikow (moZo, Jarecki) co sa tymi nieoszlifowanymi diamentami, wiec dlaczego mam ich nie wystawic?

ja widze tylko 2 rozwiazania:
1: powtorzenie meczu z RBF vs GT bez wizza (ok, ok nie specjalnie się temu przyjarzalem)
2: od nastepnej kolejki mozna brac graczy co nie grali w zadnym teamie wczesniej (jak np. xyx u K&D)

ja jestem za 1 rozwiazaniem

Ostatnio zmieniony przez envy dnia 20 sierpnia 2007, 7:18, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Ostrzeżeń: 15

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

robot mam nadziej, ze nie jedzie naPL4 w FM.
jak był zameldowany w rbf na poczatku PL4 może tam grać do konca.
ze zmienil team, nie ma nic do rzeczy.
wazne, zeby nie gral dla FM w PL4.

[ Dodano Nie się 19, 2007 9:23 pm ]
Seque napisał:
moim zdaniem albo wszyscy przestrzegaja regulaminu albo nikt
ja tez mam 2 zawodnikow (moZo, Jarecki) co sa tymi nieoszlifowanymi diamentami, wiec dlaczego mam ich nie wystawic?

ja widze tylko 2 rozwiazania:
1: powtorzenie meczu z RBF vs GT bez wizza
2: od nastepnej kolejki mozna brac graczy co nie grali w zadnym teamie wczesniej (jak np. xyx u K&D)

ja jestem za 1 rozwiazaniem

wedlog regulaminu, moga grać tylko ci gracze, ktorzy pisza na liscie w teamie na stronie PL4.
koniec kropka, nie będziemy zmieniac regulaminu, bo jest dobry (tak mor_olo, regulamin jest dobry Smile )

Powrót do góry
Fujibiker
Jeździ konno

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Robot na pewno nie bedize gral u nas w zadnym meczu Pl4. Trzymamy się regulaminu i koniec kropka. A to ze gra w RBF mi osobiscie nei przeszkadza.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Pochwał: 1

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Seque ty naprawdę jesteś tak tepy, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Zreszta nie pierwszy raz piszesz mijajac się z faktami.

Wizz nie gral wiec po kiego chuja piszesz, zeby powtorzyc mecz bez niego?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
XP bulet
Pirat drogowy

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

hahahahah wy chyba żarty sobie robicie , nikt nie będzie nigdzie dochodził jest regulamin który jasno określa kto może grać, widzę nie nie którzy już w panikę wpadają i szukają jakiś dziwnych rozwiązań i niwe ma w nim mowy o możliwości zmian po 3 kolejce a regulaminu się nie zmienia w trakcie rozgrywek bo jak zresztą Jakub słusznie zauważył regulamin jest dobry naprawdę

ogarnijcie się kogo to obchodzi ze ktoś znalal talent no k**wa to teraz se może go w dupe wsadzić czy my możemy choć raz zrobić to tak jak powinno być, troszkę profesjonalizmu by się przydało

Ostatnio zmieniony przez XP bulet dnia 19 sierpnia 2007, 21:36, w całości zmieniany 2 razy

Powrót do góry
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Seque jaki jest sens powtarzania meczu bez wizzarda, skoro i ten był bez. Granie 2 razy tego samego jest bezsensowne. A natomiast jeśli chodzi o to, że hack jest nieuchwytny to jeśli ktoś wie kiedy będzie można z nim pogadać niech powie. A jak okaże się, że będzie dłuuuuugo nieobecny i nie ma na to szans to zastanowią się inni ludzie, którzy mu pomagają, bo z Hackiem rozmawiałem ok tygodnia temu i orientuję się, że takowi są. Więc teraz panowie trenujmy następne mapy, bo lada chwila się pojawią, a te bajery się rozstrzygnie. prawdę mówiąc wątpie, ażeby doszło do powtórzenia meczu, bo jest to moim zdaniem nierozsądne. zrobi się niezły syf. nie mówię tego, bo jestem w GT. mówię to od strony obiektywnego człowieka. natomiast jeśli chodzi o dodawanie graczy którzy grali gdzieś i chcą zmienić team to jest to ABSOLUTNIE wypaczony pomysł i tutaj Hack powinien absolutnie tego zabronić. Co do ludzi, którzy nie grali w żadnych teamach to moje zdanie też jest na NIE, ponieważ jeśli ktoś chciał grać w PL4 to mógł się nieco wcześniej obudzić, gdy szansa była na dojście. Niektóre osoby, które pograć w PL4 chciały doszły do klanów jak ja, Robot (choć nie wiem co to za akcja z FM), Maxer który przeszedł z PZ w dobrej chwili itp. Wizzard lubię Cię bardzo ale trochę mi głupio mówić coś nie tak jak myślę kierując się uczuciami. No trudno. Tak wygląda moje stanowisko w tej sprawie. Dziękuję za głos.

Powrót do góry
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: 19 sierpnia 2007, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

nie mowcie na Robota z FM bo chlopak już dawno chciał isc do nas no ale jakos tak wyszlo ze na Lan Party zostal przyjety a co do meczu to na pewno nie zagra jeśli tak mowi regulamin;] trzymamy się zasad i kur*** nie mowcie nic na nas bo wkurza mnie to co do Wizza regulamin mowi inaczej,a jest dobry faktycznie dobry Happy

Wink ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
=HornET=
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 sierpnia 2007, 7:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Niech na przyszłość pl zajmuja się 4 osoby ktore będą wybierane przed turniejem zeby uniknac zamieszania.
Powrót do góry
KD Fistashi
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 sierpnia 2007, 8:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Lol, tak jak mówiłem na meczu, tak powtórzę i teraz - Pablo nie myśli...

Dlaczego? Już wyjaśniam mili państwo.
Gdyby Wizz grał u was, to byłoby to dla GT nieuczciwe, bo my chcieliśmy go pierwsi do plr.. to po 1
Po drugie: Ok, to my do GT bierzemy wszystkich najlepszych, Hacka, Yarda, Shadowa, Wallyego, a nawet weźmy sobie z zagranicy, ot co! Że niby jest jakaś różnica? Bullshit. I ty chcesz złamac regulamin i my. (tzn. my nie chcemy, to przykład Happy)

Wniosek?
Regulamin jest i trzeba go przestrzegac.

Amen.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
=HornET=
Pirat drogowy

PostWysłany: 20 sierpnia 2007, 8:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

Popieram wypowiedz która znajduje się powyzej. Smile
Powrót do góry
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: 20 sierpnia 2007, 9:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

albo przestrzegaja wszyscy albo nikt, nie może być ze rbf nie przestrzega a reszta tak
Powrót do góry
[POL] szym
Team Poland

PostWysłany: 20 sierpnia 2007, 9:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem  

My też nie chcemy złamać regulaminu... Zapraszam do tematu o naszym meczu z GT. Tam już wszystko jest wyjaśnione. I KONIEC dyskusji.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Numer GG MSN Messenger
Odpowiedz do tematu    Forum TrackMania Poland Strona Główna » Społeczność » Turnieje » Polish League » Polish League 4 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: