Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 20:43 Temat postu: |
|
|
moim zdanjem nie może tak być.
zrobi się z tego wielkie swinstwo.
mozna było podac az 15 graczy, a "sezon" trwa rapten 7 tygodni.
proszę gobis rozmysl, co mogloby się dzac, jak by to było pozwolone.
będzie na koncu nurdel.
a ty pablo pomysl jak bys reagowal, jak by to nie byliscie wy, ale wasz nastepny przeciwnik.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 1 Posty: 1472
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 20:54 Temat postu: |
|
|
mnie jedynie dziwi to, ze ROBOT= WORM gra sobie również w RBF :?
kurde, jak jesteś w fm, to tam graj, a nie grasz sobie na 2 kontach.
wracajac do wizza. koleś jest spoko, i jeżeli mor_olo zrobil blad, to jak grono napisal ,GT stracilo przez Ciebie SWIETNEGO GRACZA. a poza tym, hack jest we wloszech i ma być organizatorem pl4 jak go nie ma ? naprawdę, PARANOJA.
_________________ " 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich "
<- Drzwi
www.pureskillers.eu
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 21:17 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem albo wszyscy przestrzegaja regulaminu albo nikt
ja tez mam 2 zawodnikow (moZo, Jarecki) co sa tymi nieoszlifowanymi diamentami, wiec dlaczego mam ich nie wystawic?
ja widze tylko 2 rozwiazania:
1: powtorzenie meczu z RBF vs GT bez wizza (ok, ok nie specjalnie się temu przyjarzalem)
2: od nastepnej kolejki mozna brac graczy co nie grali w zadnym teamie wczesniej (jak np. xyx u K&D)
ja jestem za 1 rozwiazaniem
Ostatnio zmieniony przez envy dnia 20 sierpnia 2007, 7:18, w całości zmieniany 1 raz
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 21:22 Temat postu: |
|
|
robot mam nadziej, ze nie jedzie naPL4 w FM.
jak był zameldowany w rbf na poczatku PL4 może tam grać do konca.
ze zmienil team, nie ma nic do rzeczy.
wazne, zeby nie gral dla FM w PL4.
[ Dodano Nie się 19, 2007 9:23 pm ]
Seque napisał: |
moim zdaniem albo wszyscy przestrzegaja regulaminu albo nikt
ja tez mam 2 zawodnikow (moZo, Jarecki) co sa tymi nieoszlifowanymi diamentami, wiec dlaczego mam ich nie wystawic?
ja widze tylko 2 rozwiazania:
1: powtorzenie meczu z RBF vs GT bez wizza
2: od nastepnej kolejki mozna brac graczy co nie grali w zadnym teamie wczesniej (jak np. xyx u K&D)
ja jestem za 1 rozwiazaniem |
wedlog regulaminu, moga grać tylko ci gracze, ktorzy pisza na liscie w teamie na stronie PL4.
koniec kropka, nie będziemy zmieniac regulaminu, bo jest dobry (tak mor_olo, regulamin jest dobry )
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Fujibiker
Jeździ konno
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 21:26 Temat postu: |
|
|
Robot na pewno nie bedize gral u nas w zadnym meczu Pl4. Trzymamy się regulaminu i koniec kropka. A to ze gra w RBF mi osobiscie nei przeszkadza.
_________________ ~FM~!!!!!!!!
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Khasius
ESWC.pl 2k8 winner
Pochwał: 1 Posty: 555
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 21:33 Temat postu: |
|
|
hahahahah wy chyba żarty sobie robicie , nikt nie będzie nigdzie dochodził jest regulamin który jasno określa kto może grać, widzę nie nie którzy już w panikę wpadają i szukają jakiś dziwnych rozwiązań i niwe ma w nim mowy o możliwości zmian po 3 kolejce a regulaminu się nie zmienia w trakcie rozgrywek bo jak zresztą Jakub słusznie zauważył regulamin jest dobry naprawdę
ogarnijcie się kogo to obchodzi ze ktoś znalal talent no k**wa to teraz se może go w dupe wsadzić czy my możemy choć raz zrobić to tak jak powinno być, troszkę profesjonalizmu by się przydało
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Ostatnio zmieniony przez XP bulet dnia 19 sierpnia 2007, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Coof
Osiwiał za kierownicą
|
Wysłany: 19 sierpnia 2007, 21:34 Temat postu: |
|
|
Seque jaki jest sens powtarzania meczu bez wizzarda, skoro i ten był bez. Granie 2 razy tego samego jest bezsensowne. A natomiast jeśli chodzi o to, że hack jest nieuchwytny to jeśli ktoś wie kiedy będzie można z nim pogadać niech powie. A jak okaże się, że będzie dłuuuuugo nieobecny i nie ma na to szans to zastanowią się inni ludzie, którzy mu pomagają, bo z Hackiem rozmawiałem ok tygodnia temu i orientuję się, że takowi są. Więc teraz panowie trenujmy następne mapy, bo lada chwila się pojawią, a te bajery się rozstrzygnie. prawdę mówiąc wątpie, ażeby doszło do powtórzenia meczu, bo jest to moim zdaniem nierozsądne. zrobi się niezły syf. nie mówię tego, bo jestem w GT. mówię to od strony obiektywnego człowieka. natomiast jeśli chodzi o dodawanie graczy którzy grali gdzieś i chcą zmienić team to jest to ABSOLUTNIE wypaczony pomysł i tutaj Hack powinien absolutnie tego zabronić. Co do ludzi, którzy nie grali w żadnych teamach to moje zdanie też jest na NIE, ponieważ jeśli ktoś chciał grać w PL4 to mógł się nieco wcześniej obudzić, gdy szansa była na dojście. Niektóre osoby, które pograć w PL4 chciały doszły do klanów jak ja, Robot (choć nie wiem co to za akcja z FM), Maxer który przeszedł z PZ w dobrej chwili itp. Wizzard lubię Cię bardzo ale trochę mi głupio mówić coś nie tak jak myślę kierując się uczuciami. No trudno. Tak wygląda moje stanowisko w tej sprawie. Dziękuję za głos.
Powrót do góry |
|
 |
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
 |
=HornET=
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2007, 7:56 Temat postu: |
|
|
Niech na przyszłość pl zajmuja się 4 osoby ktore będą wybierane przed turniejem zeby uniknac zamieszania.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
Wysłany: 20 sierpnia 2007, 8:26 Temat postu: |
|
|
Lol, tak jak mówiłem na meczu, tak powtórzę i teraz - Pablo nie myśli...
Dlaczego? Już wyjaśniam mili państwo.
Gdyby Wizz grał u was, to byłoby to dla GT nieuczciwe, bo my chcieliśmy go pierwsi do plr.. to po 1
Po drugie: Ok, to my do GT bierzemy wszystkich najlepszych, Hacka, Yarda, Shadowa, Wallyego, a nawet weźmy sobie z zagranicy, ot co! Że niby jest jakaś różnica? Bullshit. I ty chcesz złamac regulamin i my. (tzn. my nie chcemy, to przykład )
Wniosek?
Regulamin jest i trzeba go przestrzegac.
Amen.
Powrót do góry |
|
 |
=HornET=
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 20 sierpnia 2007, 9:20 Temat postu: |
|
|
albo przestrzegaja wszyscy albo nikt, nie może być ze rbf nie przestrzega a reszta tak
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] szym
Team Poland

|
|
Powrót do góry |
|