Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 8:11 Temat postu: |
|
|
a Twoj ostatni mial być 3079 i już zdazyles 74 nawalic a ja?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda
Ostrzeżeń: 15 Posty: 4774
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 8:16 Temat postu: |
|
|
damianhhh napisał: |
a Twoj ostatni mial być 3079 i już zdazyles 74 nawalic a ja? |
a ch** ci w pupsko.
s***dalaj z [POL].
mam cie w d*pie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
=HornET=
Pirat drogowy
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 8:34 Temat postu: |
|
|
Wg mnie start w premiership jako reprezentacja to dobre dla Litwy czy wyspy tipu tipu, a nie dla sceny takiej jak nasza czyli dosyć dużej gdzie przecież jest tyle teamów.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 8:43 Temat postu: |
|
|
Xardas napisał: |
ESL to jest 7 map które są niezmieniane przez pół roku.
Dlaczego taka właśnie francja czy niemcy włosi , potrafią a jak zawsze polska ma mieć problem? |
Bo oni nie mają drużynowych mistrzostw kraju w trakcie.
Jak ktoś nie potrafi ogarnąć 7 map przez pół roku , szuka dziwnych wymówek nie może się znaleźć , to nie zasługuje IMO na prawdziwą repre bo chcąc nie chcąc podejścia do gry nagle nie zmieni.... |
Ogarnąć to nie problem, ale będzie wam się chciało grać i przede wszystkim trenować je w kółko przez ponad dwa miesiące? Poza tym ktoś tam pisał, że spróbujecie wbić za FF do II ligi, a tam to już nie grają same P4G, które Shadow czy Jarecki rozwalą po półgodzinnym treningu.
Nie dziwię się waszemu optymizmowi, w końcu większość z was (POL, TCW, dawne RBF) nie grała w Premiership i nie wie, że te trasy z kolejnymi tygodniami się po prostu nudzą. Przerabialiśmy to i w P4G, i w NN, i w RH, i nawet w FF.
Już pomijając to wszystko - załóżmy, że sobie pogracie w tej III lidze, dobrze wam pójdzie, a potem co? W następnym sezonie gracie w tym samym składzie? Jak się nie nałoży na żaden inny turniej, to nie będzie chcieli wystartować tam z własnymi drużynami?
No i nie traktujcie tego tak super poważnie znowu bo raz ze gra się 1-5 osób a chęci przejawiło 20+ |
Ale, kurde, czemu podczas PL8? Ja bym chciał widzieć ten turniej z pełnym zaangażowaniem ze strony uczestników.
Poza tym, jak wiadomo, ilość graczy ma się nijak do ilości osób trenujących, bo jak się zacznie oglądanie na innych i myślenie, że ja nie muszę, bo inni wytrenują, to będziecie mieli jak u nas, gdzie w meczach jechał Szafa i Sarius wiecznie niedysponowany.
(Sorki Sarius za to, jeśli to czytasz, mi Ciebie w teamie naprawdę brakuje, ale sam wiesz, jaki byłeś zawsze wytrenowany. )
HornET napisał: |
Wg mnie start w premiership jako reprezentacja to dobre dla Litwy czy wyspy tipu tipu, a nie dla sceny takiej jak nasza czyli dosyć dużej gdzie przecież jest tyle teamów. |
I dla Litwy to niezbyt dobrze, ale rozumiem i popieram drugą połowę wypowiedzi.
Powrót do góry |
|
 |
Vox populi
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 4 Posty: 166
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 8:48 Temat postu: |
|
|
scooter, extra dla Ciebie, zkruce.
pierdolice, macie motywacje bla bla, jak na the experience, gdzie przez miesiace pisaliscie posty, a na koncu będzie zal i może szkodzic do tego PL8.
chcialbym wiedziec kto czy co wam w lby wbilo, ze jesteśmy az tacy fajni.
naprawdę, ja pi***olę.
skromnosc chuje.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 9:19 Temat postu: |
|
|
proszę o koniec offtopowania, czy nie można założyć osobnego tematu na takie sprawy? lub rozstrzygnąć je na gg? jest temat, bo ktoś chce by polska drużyna była widoczna na scenie europejskiej/światowej i wypadałoby to uszanować choć trochę.
tak więc miłą odmianą byłby fakt, gdyby offtop nagle, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknął.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Fistashi
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 9:36 Temat postu: |
|
|
chybeck napisał: |
proszę o koniec offtopowania, czy nie można założyć osobnego tematu na takie sprawy? lub rozstrzygnąć je na gg? jest temat, bo ktoś chce by polska drużyna była widoczna na scenie europejskiej/światowej i wypadałoby to uszanować choć trochę.
tak więc miłą odmianą byłby fakt, gdyby offtop nagle, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknął. |
ty chybeck, a jakie myslisz sa reakcje na nasz super wystep na thexp? jak się popyta po serwerach?
jak coś powiesz przed, masz w ryj.
jak powiesz po, widocznie tez masz w ryj.
powtarzam, skromosc.
a jak coś będzie, tymbardziej będzie podziwiane.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
*тсω* chybeck
Pirat drogowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 11:21 Temat postu: |
|
|
Ja się zgadzam z Jakubem, dopisałem się bo nigdy nie wiadomo może akurat znajdę czas na grę, ale muszę przyznać nie lubie grać w atmosferze.. może nam się uda może nie. Jak gram to na maksa i tego oczekuje od reszty.
PS. Jak wam się jakiś temat na tmpl nie podoba poprostu nie odpisujcie, jak was irytuje to po co go czytacie dokładnie, odpisujecie ?
_________________ *... i wszystko jasne.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 11:34 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Jakub jesteś zawsze tym "języczkiem uwagi" ale czasami przesadzasz mówiąc, że nic się nie uda, (mimo, że gdy się uda wszystko to bardzo miłe będzie zaskoczenie ) |
czy przesadzam, jak zawsze pokaze przyzlosc.
a ze się udac może, pokazala przesloc.
nie zlapales w tym wypadku logiki calkiem.
jakby nie było, nie chce tlumaczyc, wygrywacie i będzie git, przegrywacie i będzie ch**.
teraz ty chybeck chyba pokazesz, gdzie stoimy.
good luck z calego serca.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 12:21 Temat postu: |
|
|
Jakubku po co wyciągasz stare brudy ... the eXperience ... no po co to wspominasz przecież było wiadomo ze nic nie ugramy nie pojechały tam top 8 polski z misją wygrać albo płakać a osoby z misją dobra zabawa , zresztą to nie ma znaczenia...
Za mecz w Pl7 w którym grałeś HP vs PGS (jeszcze wtedy) to Gj ale za wyśmiewanie się ze przejebaliśmy z Tobą to jeszcze Ci się odpłace ... tylko i wyłącznie dlatego wracając ze szpitala powróciłem też do tm ... i pozdro jak będzie jakiś mecz pomiędzy nami bo ten dzień z PL7 to bardzo dobrze pamiętam .... ale mniejsza z tym
----------------------------------------------------------------------------------
Do tematu:
Zgłosiło się 22+ osoby
Zapisało się do teamu w ESL już 15 osób
Było pytanie invidualne na gg kto da rade grać (część odmówiło reszta się zgodziła)
Ja nie rozumiem problemu pogodzenia obu turniejów przy tej klasie graczy... a oto wszyscy płaczą ........
i dajcie też spokój ze wspominaniem NC4 to czysty fart....
to nie była zasługa repry a tylko kilku osób do niej wybranych: takich jak shadow , hack , paweł , shief , jarecki i diavel to ich zasługa reszta jak na swoje możliwości zawiodła.
Chcemy dać szanse osobą z poza wybieranej ciągle paczki , żeby się wykazali w międzynarodowej lidze , bo pokazywanie się na PL miotając nooby to mało się sprawdza ...
Olek:
Ja też nie mam zamiaru jechać dla jaj czy to w PL czy ESL . Jak już biore udział to na maxa . I nienawidzę takiego podejścia .
Dlatego apeluje do osób które się zgodziły na grę ...
Jak już wiecie, ze nie jesteście w stanie ogarnąć PL i ESL to teraz jest moment kiedy możecie to napisać to jest właściwy temat
Wole mieć skład 6-8 botów którzy ogarniają i mają chęci niż 30 pseudo botów którzy nie wiedzą "Que Pasa"
Wszystko jest załatwiane i organizowane o wszystkim będziemy informować dalej z shadem invidualnie na gg , więc jedyne co wam zostaje to zassać ten pieprzony mappack i ocenić swoje możliwości . Kontakt do mnie jak i zarówno do shada jest podany więc , nie na silę a kto jest za cienki i nie ogarnie niech napisze to skreślimy ze skłądu ......
koniec płaczu i zatkać jape
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] mor_olo
RoKsTaR

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1 Posty: 2200
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 12:54 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Chcemy dać szanse osobą z poza wybieranej ciągle paczki , żeby się wykazali w międzynarodowej lidze , bo pokazywanie się na PL miotając nooby to mało się sprawdza ... |
najglupsze zdanje na calej stronie tmpl, ale ok, jak dacie rade, jestecie fajni.
pizatym, co ja mam do tego?
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
1X4rd451
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 559
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Jakub
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 12:57 Temat postu: |
|
|
jestem ciekawy, jak to będzie jak teamy podejda do graczy i ze maja grać na pl.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sliwa
Jeździ konno
|
|
Powrót do góry |
|
 |
P4G Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach
|
Wysłany: 14 sierpnia 2009, 13:33 Temat postu: |
|
|
Sliwa napisał: |
To co Jakub nazwal najglupszym zdaniem ja nazwe wrecz dobrym, na ostatnim PL mozna było to dostrzec jak H5F się nie dostalo do 1 ligi, i gralismy bądź co bądź z dużo slabszymi od siebie. I to było jak to xard powiedzial miotanie noobow(nie mam na celu obrazic tych slabszych od nas graczy tylko chce uswiadomic ze xard ma racje). |
Dużo słabsi to my czy ówczesne NN byliśmy od pierwszej czwórki, a nie od H5F i tego zdania ci nie przepuszczę. Słabsi - owszem, dostaliśmy 0-3, ale nie dużo słabsi. Od RH też mieliście być mocniejsi, miała być I liga, a jej nie było, bo różnica w umiejętnościach nie była taka, jak wam się wydawało.
Widzę, że obaj czujecie się strasznie mocni, ale nie rozumiem waszych postaw. p~S mają dwóch bardzo mocnych przeciwników, H5F będzie dostawało w tej I lidze (o ile się dostaną, choć w obecnej sytuacji powinni) ostre baty od prawie wszystkich, ale spoko, dla was PL8 to jest miotanie noobów - gratuluję samopoczucia. Poczekam do STC - jak tam dojdziecie do jakichś ćwierćfinałów, wtedy przeproszę i powiem, że nie miałem racji.
Abstrahując od tego - Xardas, życzę ci, żebyś wykrzesał z Kaczek tyle zaangażowania, ile od nich oczekujesz, wtedy będzie dobrze.
Powrót do góry |
|
 |
|
|