Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
~FM~ RaDuS
Lubi ostrą jazdę
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 2 Posty: 1364
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach
Ostrzeżeń: 3 Posty: 439
|
Wysłany: 02 września 2007, 21:28 Temat postu: |
|
|
Gratuluje FM i także przepraszam za to co pokazałem na jedynej granej przeze mnie mapie, ale nie potrafię jeździć kiedy mi przed oczami skaczą inne auta(tak, lagi). Pewnie ktoś powie, żebym się nie tłumaczył, więc się nie tłumaczę, tylko następnym razem na pewno nie zgodzę się na grę przy takich lagach, bo nie zawsze można pokazać to co się prezentowało w normalnych warunkach.
Pozdrawiam.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
Wysłany: 03 września 2007, 7:26 Temat postu: |
|
|
a i tak będzie nam trudno w meczu z xp
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP Rainer
Jeździ konno

Ostrzeżeń: 1 Posty: 96
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XP bulet
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 523
|
Wysłany: 03 września 2007, 8:22 Temat postu: |
|
|
nasze (przynajmniej moje) ambicje zostaly mocno rozdraznione po wczorajszej wpadce, wszystkie swoje agresje wyladuje na FBN sorki chlopaki ale raczej będzie masakra :wink:
co do lagow to były poprostu bardzo czeste, samochody skakały jak pojebane, nie wiem czy to wina moja czy serwa, nie wazne FM gralo w takich samych warunkach i sobie poradzili wiec nie ma oczym mowic. Ja dla przykladu mialem na poczatku takie lagi ze nie nie moglem trafic 3 razy w wyskocznie na sebiku, myslalem ze rozjebe komputer w ogole to wczoraj jakos strasznie zle mi się jechało, każdy ma slabszy mecz przyszla kolej na xp, trudno się mowi w nastepnym meczu nadrobimy strate i jest jeszcze szansa na podium, wszystko będzie zalezec od ostatniego meczu z RBF. Jeszcze raz wielkie gratki dla Szyny i FM, które ze swoimi Cyklopem i Hazylem w skladzie naprawdę sa mocni
przykra ta porażka jedna runda
_________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
XyX
Lubi ostrą jazdę

Ostrzeżeń: 1 Posty: 1407
|