Wysłany: 31 lipca 2007, 17:48 Temat postu:
Wg mnie track Zeo jest najtrudniejszy - i to ma własnie swój urok w 1 kolejce. Musi być coś innego - i to własnie jest ok. A jeśli chodzi o te słupki to rzeczywiście najlepiej je zrobić driftem (przez środek oczywiście) ale często minimalnie zahaczam. _________________ „Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
jest dość losowy ale pojedz zachowawczo na roundsach (to tez coś) bo połowa przybanduje stracisz sekunde ale dojedziesz tez driftuje fredzio bo inaczej nie da rady :wink:
Wysłany: 31 lipca 2007, 19:10 Temat postu:
najlepiej jest jechac jak to mowia w cmc "focused"
jeśli mysle sobie "byleby tu nie zahaczyc, byleby się zmiescic" to wtedy dojezdzam jak jakas ciota na koncu. Najlepiej robić wszystko au tomatycznie. Ide do szkoly, wychodze z domu jestem zawieszony przez cala droge nie mysle o tym gdzie isc, po prostu nogi mnie niosa podnosze glowe a tu już tyle drogi przeszedlem nawet o tym nie myslac. Wiec najlepiej jest jechac nie myslac o jechaniu Wtedy nie ma się czasów Sanddera, ale nie popelnia się ani jednego bledu Wiem bo mialem tak na GC5 tmu, wygralem 3 rundy i się ocknalem ze "o w morde wygralem 3 rundy " i zaraz oczywiście jakas wtopa... Natomiast taki Sandder ma dobrze poukladane w glowie i potrafi jeździć skupiajac się na każdym zakrecie ja wole na robota _________________
Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
dobrze gadasz wally tylko najgorzej jest wtedy jak się ockniesz i zobaczysz ze dobrze idzie, prubujesz zsie skupić zeby dalej tak szło i idzie źle _________________
ej jaka zmiana mapki o co chodzi bo ja niec nie wiem:shock: , naglasniajcie takie sprawy nastepnym razem bo nie każdy wchodzi na strone pl4 codziennie, info wczoraj 8:44 i nikt nic nie napisal w topicach na forum, nieladnie, k**wa dobrze ze w piatek się nie obudziliscie ze wam się mapa nie podoba a ja wam powiem ze będę gral na tej starej i ch** mnie to obchodzi :shock:
k**wa człowiek siedzi w jebanej pracy i nie wie co się dzieje pozniej bym się w niedziele skapnąl na meczu ze trenowalem zla mape, nie robcie jaj.
olo ogarnij się bo chyba za dużo masz na glowie, zdejmij coś _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Wystarczy wchodzic na strone, jest jeden z obowiazkow liderów drużyn. A ja nie widze sensu pisania dwa razy. To że na mapie ejst skrót było mowione wcześniej wiec mozna się tego łatwo domyslec. Ja nei zmieniam mapek tylko jej tworcy.
btw. Jakub wpadne na pół godiznki na TSa _________________ *... i wszystko jasne.