Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
NN~ Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KonradM
Doświadczony driver

|
|
Powrót do góry |
|
 |
iam
Admin Mniejszy

Ostrzeżeń: 3 Posty: 2477
|
Wysłany: 16 czerwca 2009, 1:07 Temat postu: |
|
|
@Konrad fakt faktem, "cel uświęca środki", bo tak napisałeś Ale czy nie racją jest, że drużynę tworzą zawodnicy? Kapitan jest również potrzebny, ale nie wiemy, czy następca Jakuba nie będzie lepszy? Tego nie możemy powiedzieć z pewnością, że będzie w cieniu. Wracając do drużyny. Wkład kapitaństwa też jest, jak już napisałem, ale w głównej mierze sukces leży w głowach zawodników. Kapitan/trener może jedynie wydobyć pokłady energii, siły, skilla z nich, jeżeli oni nie mają do tego motywacji
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] rad
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 134
|
Wysłany: 18 czerwca 2009, 18:55 Temat postu: |
|
|
Też nie wiem od czego zaczęła się sprzeczka jakuba ze scrapplerem, jeśli w ogóle taka była, ale znam trochę jakuba i wiem, że na pewno dużo zrobił dla polskiej sceny tm. Też jeśli ktoś wkłada swoje pieniądze w rozwój gry jak podobno scrappler to nie widzę w tym nic złego, a jeśli wysyła ludzi na lany czy turnieje zagraniczne to powinniscie się cieszyc. Popieram całkowicie zdanie że gra powinna być dla przyjemności i nic na siłę. Ktoś tam wcześniej też pisał, że żeby dostac się do dobrego teamu, to ambicje i skill nie wystarczą. W tmnf może tak jest, nie wiem, ale ja w tmuf dostałem się do najlepszego teamu tmuf na świecie(wypiszcie mnie ktoś z gt tu, ewentualnie wpiszcie do cdd :E ) właśnie skillem i ambicjami. A tez jak chodzi o pisanie na forum czy szacunek czy coś, to wiek nie ma tu dużo do rzeczy (można ewentualnie usprawiedliwiac graczy poniżej 9 roku życia)
@Zax A w tmuf nie ma kłótni?
@Corvet To wytłumacz mi z łaski swojej, dlaczego 3/4 graczy tmnf ma tmuf skoro tak jej nie lubicie, jest gorsza i inna według was? Nie chcę prowadzic tu wojny tmuf-tmnf bo i tak nie wygram. My się o was wyrażamy jak się wyrażamy a wy o nas tak samo i ok.
@Szynpol A NN to nie był lol-team kiedyś?

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
envy
Osiwiał za kierownicą

Ostrzeżeń: 4 Posty: 2646
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mike
Pirat drogowy

Ostrzeżeń: 1 Posty: 621
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[CDD] rad
Doświadczony driver
Ostrzeżeń: 1 Posty: 134
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FlyeThemoon
Jeździ konno
|
Wysłany: 20 czerwca 2009, 21:10 Temat postu: |
|
|
Szkoda wielka szkoda, dzięki takiej osobie jak on, zaczołem brać się za trackmanie, sam wiem jak to jest, ale powiem jedno bywaj.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|