a mnie się wydaje ze jest to na tyle istotna sprawa ze powinienes jako organizator wyslac do mnie list polecony z tym info, ze napierdalam od 3 dni zla mapke k**wa , dziekuje skonczyłem . smacznego dzekuje na wzajem k**wa jego mac
btw ja nie jestem CL naszej druzyny zeby była jasnosc _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
a w ogole to co to jest ze nagle ktos się ocknie i mu się przysni jego mapka, i pomysli a tu jeszcze pierdolne slup o a tu dziure o a tu.....
wybor padl na tamta wersje i trudno jedziemy, a nie jakieś zmiany...
tyle gadacie zeby nic nie zmieniac w trakcie, jak już zasady się nie zmieniaja narazie to teraz się za mapki wzieliscie, proponuje już zaczac casting na mapki na PL5 zeby uniknac tak "profesjonalnych " rozwiazan _________________ jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Mor Olo ! Nie mozemy się dogadac z |SMD| co do terminu meczu, wiec sadze ze mecz odbedzie się o 20:00 w niedziele bo gdzies tak czytalem ^^ Tez tak myslisz? _________________
Olo napisz może dokładnie co będzie z ta mapka, może zrobimy tak ze teamy bd sobie mogly wybrac która wersje chca jechac a jak nie bd mogly się zgodzic to będzie ta pierwsza np, bo jak na razie to nikt nic nie wie... :/ _________________
Wysłany: 01 sierpnia 2007, 20:45 Temat postu:
Olo
jest prosba, jakbyscie mogli z Yardem zamiescic tak jak to było w PL3 i PL2 chyba tez, kontakty na przyklad gg wszystkich CL lub zastępców, najlepiej by było w klanach jakby lider mial również swojego zastępce, gdy jest CL zajęty, i glupio czasami to wygląda jak się wypowiada bulet na temat wszystkiego a CL na przyklad nie ma czasu i o niczym nie wie i nic nie może zalatwic i ogolnie o to mi chodzi.
a w ogole to co to jest ze nagle ktos się ocknie i mu się przysni jego mapka, i pomysli a tu jeszcze pierdolne slup o a tu dziure o a tu.....
wybor padl na tamta wersje i trudno jedziemy, a nie jakieś zmiany...
tyle gadacie zeby nic nie zmieniac w trakcie, jak już zasady się nie zmieniaja narazie to teraz się za mapki wzieliscie, proponuje już zaczac casting na mapki na PL5 zeby uniknac tak "profesjonalnych " rozwiazan
bulet, my tez chcemy grać stara wersje tego tracka bez slupka, wiec spox, nasz mecz się odbedzie na niej.
wy xp postanowaliscie, ze chcecie grać w niedziele wieczorem, wiec my podajemy dokladny czas: gramy o punkt 18:00 godz.
trzeba tylko jeszcze ustawic na jakim serwie gramy.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5