Wysłany: 09 lipca 2011, 9:58 Temat postu: Chcę grać, ale nie mogę :(
Witajcie, kilka dni temu przeinstalowałem system z xp na xp po to aby szybciej chodził komputer. Zainstalowałem TMNF, ale nie działa. Klikam dwukrotnie prawym przyciskiem myszy na ikonke tmnf i:
klikam ok, i:
klikam ok, i:
klikam Graj, i:
i teraz nic więcej się nie dzieje; gra się nie wczytuje. Pomocy!
a tak przy okazji to dużo postów najebaliscie jak mnie nie było:
jeżeli tak to miało wyglądać "C:\Program Files\TmNationsForever\TmForeverLauncher.exe" \useexedir \singleinst \url="%1" to nie działa _________________
Widzę że nikt nic konkretnie nie odpisał więc myślę że nie choć nie popisze się refleksem odpowiadając po kilku dniach to może coś podpowiem bo u mnie było podobnie ale problem udało się obejść uruchamiając grę nie przez TmForeverLauncher.exe a przez TmForever.exe. spróbuj, może też u Ciebie to zadziała
ps.s. moja grafa to GeForce GT120M i w sumie nie wiem czemu się przyczepiła TMN do mojej grafiki... _________________