Wysłany: 09 września 2007, 21:55 Temat postu: Open Spring CUP CB
Po raz kolejny Clanbase zdecydowal się an puchar w trackmanii, dostepne sa dwie wersje 1v1 bądź 2v2 dla teamów, na pewno to duza promocja tmn na scenie esportwoej wiec mam nadzieje ze wezmiemy tlumnie udział
zaloz konto na cb, znajdz se funfla, on to samo - zaklada konto i zglaszasz jakiś tam team, który tez rejestrujesz dodajesz was dwoch do niego i zglaszasz się do tego cupa _________________ NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
już to widze jak spolecznosc tmn czynnie uczestniczy w zyciu CB -,-'
Ja tam na CB mam już konto 6 lat ;p i mogę się zapisac; )
// btw.
Trackmania:N 1v1 OC Fall 2007
Your registration has been stored in the database.
[ Dodano Pon Wrz 10, 2007 3:37 pm ]
Dawac dawac zapisywac się bo widze ze jak narazie tylko ja się zapisalem ^^ btw. jak by ktos mial jakieś problemy to pisać bo cb mam w jednym malym paluszku ^^ (7lat w cb :F) Pucharek i drabinke przy nicku już mam :F
[ Dodano Pon Wrz 10, 2007 3:41 pm ]
Dawac dawac zapisywac się bo widze ze jak narazie tylko ja się zapisalem ^^ btw. jak by ktos mial jakieś problemy to pisać bo cb mam w jednym malym paluszku ^^ (7lat w cb :F) Pucharek i drabinke przy nicku już mam :F _________________ [url=http://uk.playstation.com/psn/profile/h0lusek/]