Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
Wysłany: 12 grudnia 2008, 21:17 Temat postu: Runda 7: GP Wielkiej Brytanii |
|
|
Mapka z 1. sezonu, by Ordon. Download
No i jest mapka na serwie już.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Mtik333
Doświadczony driver
|
Wysłany: 13 grudnia 2008, 8:28 Temat postu: |
|
|
Jak na Silverstone, to sporo zakrętów, nieszczęsne pitstopy (czy tylko mi się nie podobają?)...
Mapa krótka, dużo zakrętów (słynne Maggots, Becketts i Chapel), jeszcze więcej niż na Istanbul Park, regular 37-38, choć Wandal będzie robić 36 .
Podstawą w wyścigu tutaj będzie dobry przejazd przez wspomniane już 3 zakręty, które akurat tu są niemożliwe do przejechania na pełnej prędkości, ale w miarę w równym tempie. Ordon tutaj też ciekawie zrobił pit-lane i wyjazd, przez co bardzo ciężko będzie wyjechać z boksów w czasie tankowania. Na koniec dodam że w piątek będziemy mieli do przejechania 60 okrążeń.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
«RH» Lox
Moderator
Ostrzeżeń: 2 Posty: 2600
|
|
Powrót do góry |
|
 |
KD Maciuś
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1670
|
Wysłany: 19 grudnia 2008, 21:00 Temat postu: |
|
|
Pomyliłeś coś, Spy i Pyszo mają po 19 pkt i są za Wandalem i Maxerem, którzy mają po 18 pkt
EDIT : Aaah, co do wyscigu to było interesująco, nawet bardzo, połowa ostatniego stintu to walka z Maxerem, później popełniłem błąd i nie byłem w stanie go dogonić. Znów błędy mi zabrały punkt, razem od początku sezonu na błędach straciłem jakieś 5 pkt... Ordon w końcu lepszy wyścig
Ostatnio zmieniony przez KD Maciuś dnia 19 grudnia 2008, 21:06, w całości zmieniany 2 razy
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
#p~S* Grono
Pirat drogowy
|
|
Powrót do góry |
|