Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jurek
Gangsta Mapper

|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

Pochwał: 69 Posty: 3570
|
|
Powrót do góry |
|
 |
devt
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dadi*
Doświadczony driver

|
Wysłany: 29 kwietnia 2009, 20:04 Temat postu: |
|
|
..te trasy nie tylko miały coś w sobie...raczej mają.Wszyscy czekaliśmy z niecierpliwością na kolejną mapę Jurka która jak zwykle okazywała się hitem,niesamowitą pomysłowością,energią.Wtedy to była odbitka od tych,jak że już prze zemnie znienawidzonych swensenÓw.Jurek teraz oferuje pakiet map godnych uwagi,czekając aż pojawią się na naszych serwerach....i powinny,chociażby ze względu na klasykę,zaangażowanie dla sceny polskich graczy.To chyba jeden ,jak nie jedyny który został zaakceptowany przez wszystkich przyjaźnie,s pewnością dający dobry przykład kultury której ostatnio tak tu brakuje.Ubolewam więc szwendając się po polskich serwerach widząc lole czy jakieś tam inne wyklepane g*wno.
Mamy tu zawodowca który potrzebuje motywacji i my powinniśmy mu ją dać,nich układa te klocki,tworzy, a na pewno kolejna jego praca będzie oryginalna i chwalona,nowa,niepowtarzalna,z gestem i na pewno z ciągiem dalszym.
Jurek jest dobry w trasach mini i tyle.Warto zainwestować promocją,niech zobaczą świat dzienny,niech przerabia pozostałe i tworzy nowe,szkoda by było zaprzepaścić serii dobrych tras.Nasuwa się tu oczywiście krzyk do Cobhama...co się stało z Twoimi mini??Wydawano mi się ów czasy iż zaistniała poniekąd rywalizacja Cob-Jur w ciekawie przyjaznej atmosferze...dla niewtajemniczonych zdradzę iż np:wymieniali się opiniami wzajemnie testując swoje trasy.To były naprawdę niezapomniane przeżycia..hmm....co to rozwiało?!bardziej zaawansowane trasy dla potrzeb rozgrywek między klanowych?!..pewnie tak, ale nie tym wszyscy trakmańczycy' żyjemy by spędzić mile popołudnie,rywalizacja to chyba nie wszystko co można z trackmani wyciągnąć.Młodsza część wiekowo jak i grająca powinna się dowiedzieć że gdzieś tam kiedyś biło serce w tej grze gdzie była szczerość i przyjaźń... odwzajemniana.
...cóż...podziwiam Jurka za jego prace,polubiłem jego trasy i zawsze będę do nich wracał,czekał na kolejną przygodę...czego i wszystkim życzę
_________________ χιερο πεδια
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dadi*
Doświadczony driver

|
Wysłany: 29 kwietnia 2009, 20:26 Temat postu: |
|
|
hehh....jasne że grałem
..odbitka od tych swensenÓw "..w sensie odbicia się od czegoś (nie miałem tu na myśli kalkowania map przez Jurka oczywiście)...sorka za niezrozumienie.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] Diav3l
Emerytowany Admin

|
Wysłany: 29 kwietnia 2009, 20:31 Temat postu: |
|
|
Nigdy jakoś mi się Jurka trasy nie podobały, te też są jak dla mnie średnie, chodź przyznam parę miałeś fajnych. Jestem fanem mini, na nich uczyłem się grać na nich gram teraz i na nich grać będę do końca przygody w Trackmani. Dla mnie nie ma lepszych mini jak mapy coba, stare EM. Mają to coś czego nie ma swensen czy Jurek. Pamiętam jak wchodziłem na serwer i walczyłem jak lew o każdy local, aby tylko wyprzedzić loka, szynke czy hazyla, a nawet dadiego i jak mi się już udawało to się naprawdę świetnie czułem i byleś bardzo z siebie zadowolony . Tak przy okazji, dadi graliśmy jakoś ponad 2 lata temu meczyk na mapach coba i przegrałem go 3:5, obiecałeś mi rewanż, na który cały czas czekam

|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dadi*
Doświadczony driver

|
Wysłany: 29 kwietnia 2009, 20:40 Temat postu: |
|
|
jestem za.....i wdepne tam z przyjemnością
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Maxer
Lubi ostrą jazdę
Ostrzeżeń: 1 Posty: 1327
|
|
Powrót do góry |
|
 |
[POL] ShaDDy
Emerytowany Admin

|
|
Powrót do góry |
|
 |
devt
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

Ostrzeżeń: 2 Posty: 547
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jurek
Gangsta Mapper

|
|
Powrót do góry |
|
 |
devt
Doświadczony driver
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jurek
Gangsta Mapper

|
Wysłany: 08 Maj 2009, 8:43 Temat postu: |
|
|
deVt napisał: |
...a tak przy okazji żeby było na czym jeździć to wstawiłem na serwer całą serie "m"...
|
Tu mogą pojawić się problemy, bo część z tych tras zaczyna się od PF - startu. Co to oznacza, to każdy wie - więcej zdegustowanych graczy na serwerze.
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
cobham
Gangsta Mapper

Ostrzeżeń: 2 Posty: 547
|
|
Powrót do góry |